Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#462707 Frontin Előzmény: #462691

Sziasztok! Nagyon bizonytalan a helyzet, itt poziba lépni nem egy életbiztosítás szvsz egyik irányban sem. Short lesz a jó irány hosszabb távon, ez egyértelmű, de előtte még szerintem lesz egy "szivatókör" fölfelé, 400-500 pontra gondolok legalább. Meglátjuk.

#462703 Borska Előzmény: #462691

"Szintén short"

teljesen jogos magatartás,nincs az az eszeveszett "őrült" esés,nem kell akkora stoppkiütő,idegcincáló viszapattanástól sem tartani,lefelé fokozatosan lekisérni,főképp ha NGM okosai az államfinanszírozásra eladnák a mol pakettot,bár gondolom ezt nem tőzsdén bellül gondolják,de ezek után már azt se merném kizárni,akkor molnak reszeltek,súlya miatt hati potty,a HUF az otp-t nyesegeti,a richtert meg majd a többi pappiron elszenvedett veszteség miatt innen még viszonylag jól kiszállni akaró befektetők rúgják agyon,idő kérdése

#462691 Waszeitung Előzmény: #462686

Szintén short...

Néhány lépcsőfokkal lejjebb kerültünk,ha időd engedi teszel fel elemzést majd? Köszi előre is! Molly elég rotty..

#462689 Stef Előzmény: #462655

Elnézést, jogos.

Múlt héten átnéztem a tudástárat határidős cikkeket kerestem és ezt nem találtam, de most meg ott virít másodikként a listán a kamattartalom magyarázat... Eddig is ott volt, csak nem leltem (vaksi voltam biztos).

Hathornak pedig ezúton köszönném a chartokat!

A nap Hőse!

#462683 Alexander

Tapsoljuk meg a Richtert.... A nap hőse.... Remélem valaki lepofozza egy "ülj le fiam, egyes" kísérőszöveggel...

#462673 ang3lt Előzmény: #462590

=D

Gondolom nem ez alapján kereskedsz.

Nem is nagyon értem hogy ennek mi értelme de az mind1 is, viszont a "kis batman"-en besírtam =D az *5ös!

#462654 Kissherceg Előzmény: #462640

mondom reggel 9.10kor 430 pont volt a kt. Ki nyert? :) Én nem szeretnék most még semmit se. A 700-as kt óta csak esik a piac, amikor szerinted longos. Kicsit fordítva ülsz a lovon szvsz. Meg nem nagyon érted a kottát szvsz.

#462650 Stef Előzmény: #462640

A KT hogyan számítódik? Mitől függ?

(elnézést a tudatlanságomért)

#462640 Hathor Előzmény: #462621

ha kitágul a KT akkor igen, mert 0ra csak nem megy már le KT, így shortos a KT mozgáson nem nyerhet, csak veszíthet. Prpmt esik innen 300pontot, hati marad itt akkor mi van? semmi? Longosnak volt 300pont Laufja. HA emelkedik az árfolyam és visszazárnánaka shortosok, és 700pontra kitágul a KT ki nyer vele? Longos.

Az amit Te szertnél, hogy esik a piacunk, de hati emelkedjen 300pontot neked, az nem megy, így tényleg szívsz. 300ponttal olcsóbban vettél, ez kedvező nem?

#462621 Kissherceg Előzmény: #462614

esik a piac, shorttal nyersz. Nem magyarázd már meg, hogy ha nyitsz, akkor longgal nyersz.... :) Reggel 9.10kor is 400 volt a kt, gondolom a longos nagyot nyert vele...

#462614 Hathor Előzmény: #462612

Nemigazán, mert amikor ráadna az ember akkor is 400, ha meg kitágul máris 300pont mínuszban van. de ki hogy éli meg.

Longos örülhet ha itt vesz, és kitágul normál 700ra a KT, ami mint tudjuk ezer is lehetne.

#462604 Hathor Előzmény: #462594

És még nincs is benne minden a blogomra még pluszba teszek bele dolgokat. Richternek jól jön a gyenge forint így érthető az optimizmusa, ezt tudjuk.

#462594 Waszeitung Előzmény: #462590

Uhh,ebben benne van minden mint egy Rejtő regényben :D Asszem mki talál benne olyat amilyennek látni szeretné!

Ez a Molly nagy tréfarépa,Rg vel együtt..