Csináltam egy órás BUX rajzot, amolyan Hathoros :DD
http://postimage.org/image/s95t4yel7/full/
Herceg koma, a KT többünket sírba visz, 400as mellett nem vidám shortolni..
Csináltam egy órás BUX rajzot, amolyan Hathoros :DD
http://postimage.org/image/s95t4yel7/full/
Herceg koma, a KT többünket sírba visz, 400as mellett nem vidám shortolni..
500 pont,többé kevésbé ennyi már napok óta...az 1500 pontos Rg kihúzás,nah az a mókás.
nagyon mókás ez a fos kt...
Nagyobbik gyogyós a Te barátod! :D Aki éppen sávtetejézik..
megint longban 200 alattról
Persze, hogy majdnem napi minimumon zártam a longomat (17100). F.u.ck
mire kellett visszaérnem. stop vitt mindnet.
Ma én is benéztem két OTP tradet, szerencsére mindkét esetben volt stop. Egyébként ilyenkor a speki nem lehet elég okos. Terrorbombázás van, amit a City-ből és Frankfurtból irányítanak. A TA most nem segít, csak a fehér zászló.
szerintem a TA akkor funkcionál igazán ha likvid ,nagyforgalmú ,közelebb az ideálishoz lévő piacon használják,itt a buxnál én csak nagy bontásokat szoktam nézni, a napi mozgásokat meg se próbálom lekereskedni,tuti hogy rosszkor fordulok,zárok ,nyitok,az nem az én világom, Lupin Úr, nagyon érzi, nekem van egy közelitő targetem ami most 14k környéke és megpróbálom ez alapján kihozni belőlle amit bírok :) fokozatosan ráadogatva ,a stoppot kellő távolságból huzva hozzá
Leverték mint a babkarót az indexet...
A 17e alá zárás buxban elég biztos,kérdésem arra irányult volna hogy hol van errefelé támasz..16500-16200 magasságában lehet némi feltartó erő.
vagy azt kérded szerintem hol az alja promtnak? van-e ellenállás? mert erre abszolute nem tudom a választ,se svédgomb se norvéggomb se fingom :) nincs , figyeljük belpolitikát, HUF-ot azt csak lesz valahogy
Leverték mint a babkarót az indexet...
A 17e alá zárás buxban elég biztos,kérdésem arra irányult volna hogy hol van errefelé támasz..16500-16200 magasságában lehet némi feltartó erő.
ezt nem értem, nálm promt bux 17k alatt van és alá is fog véleményem szerint zárni,én a buxot elemezve nyitok pozit hatiban,utközben meg is nyilt az ujabb pakk 17320ról a futó pakkon pedig profitvédő,ennyi lett volna a mondanivaló lényege
Ez ölég babkarós lett...promtnak hol van alja errefelé?