Ha írsz emailt elérhetőséget cserélünk és a felmerült kérdéseket tudjuk tisztázni.
Ha írsz emailt elérhetőséget cserélünk és a felmerült kérdéseket tudjuk tisztázni.
Nem én vagyok az illetékes de itt sok mindent megtalálsz:https://perfectofx.com/index.php?m=93
érdekelne engem is ez PerfectoFX-es kezelt számlás történet!
MEnnyire megbízható a cég?
Mióta van Magyarországon?
Mennyi ügyfele van a világban és itthon?
Milyen az elszámolása, a webes felület ahol folyamatosan nyomon követhetem a számlám?
Gratulálok ez tényleg nem rossz!Kimagasló hozamot kívánok és B.U.É.K!
Szép kis hónap volt ez 6,4% az eheti.
Összesen 11% nettó a decemberem (CHF-ben). Szerintem nem rossz.
Nah, ez megnyugtató eredmény! Karácsonyi meglepetés! :)
Ezért jobb a Perfecto FX sztem az összes többi kezelt számlás szolgáltatónál, mert a tőkevédelem betartása garantált. A többi tulajdonságról nm is beszélve...
Basic esetén 70%, Premium esetén 50% a tőkevédelem
Mindkét esetben a Perfecto és a Dukascopy is garantálja ezt a védelmet.
Közben kiderítettem a tőkevédelemről egy kis infót.
A tőkevédelem 2 szintű. 1: PerfectoFX szoftveresen 2: Dukascopy szerződésben garantálja a választott csomagnak megfelelő tőkegaranciát.
Köszönöm a választ!Saját számlát szeretnék neki nem megosztottat.
Szia!
Tuti, hogy jó topicba írtál? :) De most komolyan, a Perfecto FX egy devizatőzsdén kereskedő vállalat, svájci bankkal a háttérben. Ez nm ill ferro vagy más. Szerintem ami megzavarhatott az az egyszintű ajánlási rendszer. Érdemes közelebbről is megvizsgálni, sztem nagyon motiváló mind2 fél számára!
üdv
Nem értem miért lenne pilótajáték? Szerintem előbb kicsit utána kellene nézni a dolgoknak tüzetesebben utána kritizálni.
Kaptam egy kis pontosítást:
"Pontosítanom kell a kedvezményezettel kapcsolatban írtakat. Lehetőség
van 18 év alatti kedvezményezett megadására, ezzel kapcsolatban nincs
semmilyen korhatár. Ám ez nem jelenti azt, hogy esetleg a
számlatulajdonos halála esetén ez a személy hozzáférjen a számlához.
Ezzel csak azt jelölik meg, hogy övé részben vagy teljes egészében az
összeg. A szerződés 11. oldalán, Identification of Beneficial
Owner(s) mezőnél kell kitölteni: "
Kedves Primo!
Továbbítom a kérdésedre adott választ.
"A Perfecto FX regisztráció szorosan összefügg a Dukascopy Banknál történő számlanyitással, ahol a minimális korhatár 18év. Ha valaki gyermekének szeretne elindítani egy befektetést azt csak a saját nevén tudja megtenni. Lehetőség van kedvezményezett személy megadására is,
de itt is 18 év a korhatár."