szerintem ma már alá zár
Tegnapi napot ismételjük?Nap elején beverés majd meghúzás?
Nagyobb parára számítottam a reggelt látva...azért nagy öröm vkinek hogy 250 millával egy ezrest mozgat Rg-n.
ha BUX 17k alatt ragad,indul a következő pakk short,és stoppok profitvédőbe húzva
örvendek a kt anyjának. Emelkedő hozamok kt pedig 400...
Most nézem eladtam a 17350 es átlagárú longot záróban,200 pötty a zsebben...ennek holnap vagy örülök vagy nem! :D
Köszönöm. Mázli volt.
Bejött. Érdemes volt billenteni. Mázli.
Ad gyakorol az oldalon ezt mindig ki is fejti. Perces közvetítései vannak. Nem jöhet minden be nála sem. Van ami bejön, van ami nem. Ezzel mi is így vagyunk.
Ha kontra indikátorként nyersz vele, akkor már megérte, hogy csinál valamit.
félnek a külföldiek egy újabb leminősítéstől, meg a tárgyalások nem folytatásától, CDS növekedéstől..
azthiszem tartom még a shortokat. kivárás.
Én sem... először zárni akarzam 0-ban, majd 700-on, majd 500 körül, ma is gondolkodtam 300-nál :))
+2% hambival sem megyünk,mire a para?
igen. de attól félek hogy a barmok holnap is +2 % ot aakrnak emelkedni esetleg...és akkor itt is elszabadul a pokol...mindegy ..Stop betéve. jó magasra..hogy azért még nullán ki tudjak szállni,
viszont ezt a remek shortot nem akarom csak úgy eldobni, mikor ilyen jó nyerő pozícióban vagyok.. dilemma.
hazardír :D de hajrá...szerintem bejön..a semmire mentek fel az amcsik...most szerintem már lefele indulnak..ott is sok a cápa :D
logikát ne nézd:)
http://www.forexpros.com/indices/world-indices spanyolok is estek
jajj,ez lehet hazárdír lesz de s&p short indult 1278-ról, ha fordul most fog ha kitör közel a stopp
Dax +1,6%,hambiék +2% mi meg minuszban...ha erre nem tépik akkor vajh mire fogják?
Oti nullán,Molly minuszban,Rg-n tudnak csak húzni...nem nevezném kicsattanóan erősnek a szitut.