záróba szeretnek flikkelni:)
én holnap nem leszek...attól félek hogy holnap meg 500 ponttal megtépik fölfele..csak a vicc kedvéért..
vagy ettől most nem kell félni ?
szerintetek ?
Mindig vagyok...vhol! :D
Kitépik? -1% ban vagyunk,némileg agyoncsapva viktor király miatt.
Én AD kolléga meglátásait nézem fokozott figyelemmel, kontra indikátornak kitűnő a srác....
na látom vagy,már éppen kérdezni akartam,hová lettél?:)
ON
Ez a kinti tépés arra elég hogy ne borítsanak be bennünket...amúgy Oti,Molly támasz felett,Rg szóra sem érdemes.
Nézzük mit csinálnak a piaccal zárás felé közeledve.
feltűnően gyengék vagyunk igen... szerintem a befektetők nagyon beijedtek most.
Eddig 3-szor volt csőd közeli helyzet 1990,1996,2008....mind a hármat Kádár kölykök idézték elő,tudod,akik tegnap ott huhogtak az Opera előtt.....
OTP megcsinálta ezt a korrekciós szerkezetemet, 3240 meglett, ahogy vártuk.
Új setupot kell nézni, hogyan tovább.
Ezek szerint te a legrosszabbtól (vagy a kisebbik rossztól) nem tartasz... ?
Most nem vagyok érdekelt a tőzsdén,pénzem egy része a reálgazdaságban dolgozik,másik része áprilisig a bankban.Államkötvényeket vásárolgatok már egy ideje,sávosan,ahogy esik az árfolyamuk.9%-os hozamnál kezdtem,most már 11,1%-nál járunk.Sebaj,ugyis meg akarom tartani a végéig....
nem most vettem, csak utána láttam, hogy a kt megint elkezdett összezuhanni :D
Eddig sikeresen :D
Richert mingyá megerőszakítják...
egy kis minilonggal megakasztom az emelkedést
Mi vagyunk most a bolygó fekete báránya...minden megeshet,Te kereskedsz itt vagy külföldön?
Annyira hugylé ez a magyar piac,nem csodálkoznék egy 11000-es index láttán....ha rövid időre is...
Az kb megfelelne egy letörés visszatesztnek...vagy megnézhetjük a 3szög felső szárát 18e-nél :D Csak azt nem tudom hogyan sikerülne..
Szerintem ma még felránthatják 17500 fölé.