Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

KEG RALLY!!!

#470753 úttakarító

Az elmúlt napokban szépen alakul az árfolyama és a forgalma :). Jó hír,hogy mostanában is csak 50-ig ment le és azóta már ment 10%-ot! Szerintem tavaszra legalább 80 ft lesz (ez reális). :)

emlékeztető

#470278 Kissherceg

A Phylaxia Pharma igazgatósága hétfőn döntött a KEG Közép-Európai Gázterminál Zrt. megszerzéséről, az éves közgyűlés pedig megváltoztatta a társaság nevét Phylaxia 1912. Holding Nyrt.-re. A tőzsde honlapján olvasható tájékoztatás szerint a KEG 95 százalékának megvásárlása 2,046 milliárd forintba kerül, amit a Phylaxia új részvények kibocsátásával teljesít.

A Phylaxia 75 798 179 darab, 25 forint névértékű részvényt bocsát ki 27 forintos árfolyamon. A tőkeemelés ellenértékét a KEG 95 százalékának apportjával teljesítik.

Agáztárolással és forgalmazással foglalkozó dunaalmási Közép-Európai Gázterminál (KEG) Zrt.-t angol és amerikai pénzügyi befektetők vásárolták meg, és duplájára emelték alaptőkéjét. Egy korábbi tőzsdei közleményből kiderül, hogy a Phylaxiában tulajdonos East West Technology LLP Phylaxia részvényeket apportált a KEG-be tőkeemelés formájában.

A Phylaxia a hétfői igazgatósági döntés értelmében az Euro Generál Kft.-nek a bábolnai gyógyszergyártó üzem kivitelezéséből származó követelését is megvásárolja, ennek értéke 22 millió forint, amit szintén új részvényekkel ellentételez. A Phylaxia így összesen 76.613.489 darab új részvényt bocsát ki. A döntés értelmében a társaság alaptőkéje 1,915 milliárd forinttal 6,306 milliárd forintra emelkedik.

Re: KEG RALLY!!!

#470177 Zotya32 Előzmény: #469910

Remélem mielőbb lesz közgyűlés. Azt hiszem erre el fogok menni, érdekes lehet majd!

B.Ú.É.K.!!!Mindenkinek (…

#461215 úttakarító

B.Ú.É.K.!!!Mindenkinek (Zotya 32,Macika,Ricsi,Sly,Zeeh,hAlig,Jóepappa,Miguel,Robben,Kosami,Atesz11,

Fornit,Kissherceg,Kerikoma,Sumerologo,Matgab,Presley,GáborGábor, Feketemelos,Higins 79,Tódi,Deep,Totoro, Harlem,Tavasz,Exmnbs1,Hathor),akik egész évben megtisztelték ezt az oldalt:)).

Reméljük a Keg jövőre szárnyalni fog,sok "beragadt" befektető ki tud szállni és általunk sem gondolt magaslatokra tör.

Úttakarító & Action Team

#460430 macika Előzmény: #460428

nem is "kel" foglalkozni a piaccal mindennap

de ez a marsfaló totálisan +őrült megint ))

ide oda ugrál a tolvajokban . szerintem sose jön meg az esze

#460428 Zotya32 Előzmény: #460426

mondtam, hogy ritkábban fogok jelentkezni...

keg-phyl betéve eladásra, a freesoft 1300-ról tartva, meg egy kis book, de az is hamarosan eladó lesz. szabad pénzem nincs, így nem foglalkozom a tőzsdével.. sokkal nyugodtabb vagyok :)

este megnézem mi volt, annyi elég is belőle

#460346 Zotya32 Előzmény: #459587

Üdv Macc!

"Nem kamuzok majd ha eléri a 100zat lehet vissza veszem mert akkor már nem fordul le de most eladtam.

marslako2"

Kilövés jön, de boldog vagyok!!! :))))

viszont az estmédiát még nem veszem:

"186ért vettem:)))))))))))

itt vagyok veletek:))))))))))))

marslako2"

KEG RALLY!!!

#459371 úttakarító

Nem tolvaj részvény,csak a managment bénázik.Amúgy az iparág amit csinálnak,jó.

Akkor állj be 50-re,mert addig jöhet le.