Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#460057 wizes Előzmény: #460023

Absz nyerő!

Nézem ám!! sőt a NG-n és Spectrumon is vannak már hasonlók!

30 éve kérdeztem magamtól: a galaxisok közepén nincs fekete lyuk?

Logice kellett legyen.

amikor technikumba jártam fizika tanárunk mondta a semmiből lettünk egy nagy robbanás által.

Hát nem hívő volt, azaz hogy igen: a tudományban hitt!

#460023 BudFox Előzmény: #459989

Morgan Freeman...a féreglyukon át :-))) én is nézem a sorozatot..meg a hasonlókat :-)) discovery science

#460022 BudFox Előzmény: #459812

gratula...hát ilyen lesz ez az új hati..minden nyerőt el kell / kéne tenni...mert őrült rángatások lesznek

most is szerintem Orbán Viktor -on a sor....valamit kitalál / mondani fog ami megint felkavar mindent...most ő lép.

#460003 Talasz Előzmény: #459989

az utolsó mondatodban lehet a lényeg.......feltételezem,hogy számtalan ilyen buborék létezhet....jelen tudásunk szerint megfejthetetlen a dolog........de azt sem tudjuk,hogy mekkorrák vagyunk......mert minden relatív.........nem tudjuk mi a legkisebb mértékegység

#460001 wizes Előzmény: #459992

o)

Fenét!

Eredetileg villmérnök vagyok erős és gyengeáramú végzettséggel és imádom a csillagászatot valamint a rockzenét és anno a könyveket.

Mellesleg művészileg a festészet a hoch nálam, de a matek a mindenható, műszaki emberként, ateista lévén.

o))

Ezért komálom a csartokat mert életemen keresztül ment mindíg de más témában, és abból qrva sokkk volt mindíg kiolvasható.

#460000 wizes Előzmény: #459992

o)

Fenét!

Eredetileg villmérnök vagyok erős és gyengeáramú végzettséggel és imádom a csillagászatot valamint a rockzenét és anno a könyveket.

Mellesleg művészileg a festészet a hoch nálam, de a matek a mindenható, műszaki emberként, ateista lévén.

o))

Ezért komálom a csartokat mert életemen keresztül ment mindíg de más témában, és abból qrva sokkk volt mindíg kiolvasható.

#459992 Hathor Előzmény: #459986

Mi van veled Wizes mester??

Mintha sokat ittál volna az ünnepek alatt. :D

két napkja nem értem miről beszélsz ,-)

Tegnap volt egy dojink a háromszög alja felé, ma bármi lehet.

Én már nem leszek idén.

Üdv. mindenkinek.

#459989 Előzmény: #459983

Azt tanítják a tudománynak kinevezett vallás főpapjai, hogy akkor történt valami, mert ez a teológiájuk alapja. Egyebekben fogalmunk sincs, hogy mikor és mi történt pontosan. Csak a vicc kedvéért jegyzem meg, hogy a Nagy Bumm eredeti teológiájának egyik sarokköve az volt, hogy a világegyetem kitágul a robbanás következtében, majd újra összezuhan - ami már dúrván megbukott azzal, hogy az gyorsulva tágul - amire a Nagy Bumm nevű lózung pont semmiféle magyarázattal nem szolgál, hiszen erre a legeslegjobb esetben is csak egy magyarázat létezhet, már akkor is létezett ez az univerzum, amibe belerobbantunk - csakhogy ez éppen annyit tesz, hogy a Nagy Bumm nemhogy nem a kezdet volt, hanem egy semmi különös esemény, ha az egész világmindenséget nézzük.

#459983 Talasz Előzmény: #459979

dehogynem.....13,5 milliárd éve történt valami,amit végtelen kis pontból , végtelen nagy enerergia kitötörésként látunk.....

#459963 Talasz Előzmény: #459954

ilyen szempontból a vasutasok is lehülyézhetnék a csillagászokat,mert a sínek a végtelenben találkoznak.... a szingularitásra is lesz majd megoldás..... talán a fekete lyukak matematikai modelljében....

#459960 Talasz Előzmény: #459947

szóval még hiányzik az 5. hullám az SP-ben a dec, 19.-i emelkedés óta....most a 4.- ben vagyunk.....minute szinten