De a 18000-be még nagyon kapaszkodik :)
De a 18000-be még nagyon kapaszkodik :)
Én 10perces hatin nem látok semmit, max egy csökkenő háromszöget.
Elég nehezen értelmezhető 10perces chart ilyen illikvid piacban.
tehát nagy valószínűséggel maradunk a háromszögben....
10perces hatin is van egy ékelődés. 950 alatt esik ki belőle.
ok. köszönöm.....mert Elliott alapján az SP500 előbb felemehet 1285-re...majd le 1232-re...és onnan 1292-1306 közé......majd indulna a pusztitó 3. hullám....elvileg a hati max. egy álkitörésben meggcsinálhatja a 18768-at..vagy ugyanúgy viselkedik,mint ez év elején,amikor mindenki csúcsra ment,de mi nem...
BUX 1112: 21napos mogó lefele: 17834, 50napos mozgó alatta: 17701, alatta a háromszög alja igen 17600 környékén hatiban.
sima bux -ban most 17.100 és 17.700 közé vagyunk beszorítva.
határidőben : 17.750 és 18.250 között úgynézem.
Szia! nem tudnád pontosítani a háromszög alját?....én 17500-650 közé gondolom /hati/......ott mindenképpen ideiglenes short zárást kellene eszközölni....
már 650 a KT....kapunk az tárgyalások felé hideget és meleget is úgylátom...a jövő év is idegtépően kezdődik hogy fene vinné el..
messze van még az a jövő :)
elolvastam Zsiday -t..ő is lát esély januárban rallyra....olyan a piac mint egy összenyomott rugó.
persze az EU tárgyalások még jól megráncigálhatják a piacot.
600 feletti kt is semleges.
rémesen illikvid ez a xar...még sosem láttam ilyennek egyik határidőt se...
:) gonosz :)
Most néhány tucat kontival jó sok stopot ki lehetne szedni lefelé is felfelé is.
Megnéztem a mai forgalmát Hatinknak jól látom-e, hogy még mindig csak 5konti kötés volt-e, de igen, ennyi a mai forgalom eddig.
Fel sem merülhet az emberben a kereskedés ebben az instrumentumban.
OTP-ben azért 1-2ezer darabot mindig el lehet adni, az van annyira likvid..
nem hiába érdekes az a papír itthon csak. MOLban is el lehet azért sütni 10milka mennyiséget általában. Így kisbüfi szinten ez a két blue chip megfelelő.
:))) csak Te ismered így :)