megint nagy a világvége várás, ebből csakis emelkedés lehet :) csak nálunk nem... amcsiknál mostanság amúgyis jók az adatok, szóval hajrá, főleg hogy tele vagyok longgal :)
a short a nem felesleges :D
viccet félretéve 5 pontot esett eddig zárásunk óta..ami holnap még azt is jelentheni hogy : semmi, bakfitty.
igazából sosem tudsz semmit, csak azt, hogy short :)))
Érted már a gondokat, csak olyanokkal is foglalkozol, amivel felesleges.
nem tudom mire örülnek ennyire...nem is történt semmi..
gondolom Ázsia, meg Németország miatt...de ott történt valami ?
mi viszont itt dekkolunk..félnek a befektetők.
nem tudom mire örülnek ennyire...nem is történt semmi..
gondolom Ázsia, meg Németország miatt...de ott történt valami ?
mi viszont itt dekkolunk..félnek a befektetők.
futuresek 12:00-kor nyitnak a brokicégem szerint, akkor figyeljetek nagyon. Én is azt teszem, mert vettem longot az utolsó napon...
nálam se..azt nézem...akkor ma is...a fene a lustaságukat :D
Persze, küldjék ellenállás fölé 0 likviditás mellett. Jóhogynem szenteste akarnak short squeeze rallyt indítani.
azért tedd a szívedre a kezed, ha az adatokat Te tudnád manipulálni, nem tennéd?
::))
hát igen...a legbutább népség sokak szerint az Amerikai. A média guruknak is ez az érdekük...ha mindenki okos lenne semmit sem tudnának eladni..
azért ezek az adatok erősen manipuláltak...a munkaerőpiaci az mindenképpen.. a többi meg..
nem hiszem, hogy lesz összeomlás, eddig nem volt ezután sem lesz. 2008-2009 óta folyamatosan csak az megy, hogy vajon mikor fog összeomlani minden ismét... pusztán csak paráztatás... mostani amcsi adatok elég "jók" foglalkoztatottság is, jövőre jöhet egy kicsit nehezebb év, hajrá long :)
én is ezen a véleményen vagyok...amíg az emberek elhiszik hogy jó a dollár addig tart ez az egész...aztán majd meglátjuk.
nemrég, amikor éppen Euró pánikhangulat volt egy Amerikai hírcsatornán volt : Az amerikai dollár a legbiztosabb befektetés...és a dollár meg fogja őrizni a vezető szerepét :-)))
megnéztem volna hogy ki fizette a "hírdetést"
nem kerül nekik semmibe.
Kb. annyi erőfeszítésbe kerül nekik 100000000000000000 dollárt előállítani, mint nekem ezt a mondatot begépelni.
És amíg elfogadja a világ és az usa állampolgárai ezeket a fed által előállított virtuális dollárokat, addig ezek jól fognak élni.
Ha nem fgadják majd el, akkor is ők fognak jól élni, mert addigra megveszik a termelőeszközök nagy részét, bebetonozzák magukat a pozicióikba és kezdődhet minden elölről...