Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#458311 BudFox Előzmény: #458269

menjünk át ezzel a témával USA topikba..ez itt kezd off lenni..de érdekel a téma..

#458287 Frontin Előzmény: #458257

Jó reggelt!

Bux30 mintha kialakult volna egy enyhén csökkenő trendcsatorna, kb. most van a tetejénél. Bux hati30-nál ugyanez kb. most 200-nál lenne.

#458269 Előzmény: #458257

Áá! Kínából azokat a papírokat veszik meg, amit a FED kibocsájt az amcsi kormány részére, hogy az dollárhoz juthasson tőle. De a FED-be ki teszi be ennek a fedezetét? Ezért kérdezem, az már most látható, hogy az egész világot a FED adósítja el, a kérdés csak az, hogy ha az egész világ azt mondaná, hogy "ny@lja ki a FED", akkor kinek okozna ez problémát? Szvsz nagyon nem véletlen az, hogy az usákok olyan nyugodtan tárgyalgatnak, hogy nőhessen-e az adósságplafon, és az sem, hogy a FED csicskabanda sem aggódik emiatt.

#458257 BudFox Előzmény: #458254

Mi tudjuk .-) főként Kínából érkezik be pénz a jegybankhoz...és ha ők egyszer úgyérzik hogy ELÉG : No, akkor kezdődik el a következő közgazdasági revolúció.

#458255 BudFox Előzmény: #458090

Én benne lennék :-)) nyitok egy cukrászüzemet New Yorkban, vagy a Hollywoodban :-))

#458254 Előzmény: #458084

Nincs pánikhangulat, általában jól érzik magukat az emberek, viszont döbbenetes a bezárt üzletek sorazata, amire korábban nem volt példa. Egyszerűen behalt a kiskereskedelem, iszonyatos nagy az elhelyezkedési probléma, de alkalmazkodnak hozzá. Én nem írtam azt, hogy az amerikai állampolgárok idegbeteg, magába fordult emberek lennének, hiszen a többségük (99,99%) komplett idióta és birka, aki fel sem fogja az eladósodottságukat. Aki meg felfogja, az sem fogja megérteni, hogy mi abban a baj, ha a kormány tartozik a saját jegybankjának?

És legyünk őszinték, ezt a kérdést sacc/kb senki sem fogja tudni soha megmagyarázni. Hiszen én is hiába kérdezem: És a FED-nek ki tartozik, ki jegyzi le a kötvényeit, honnan érkezik az a pénz, amit "elad" a világnak "adósságként"? No erre nincs válasz. Akkor meg mit csodálkozunk, ha az egyszeri amerikai ember is nagy ívben tesz erre a kérdésre, mármint az eladósodottságra?

#458084 Margaretta Előzmény: #458035

Voltál már az Usa-ban? Menjél el, nézd meg.

Nem tudom, hogy hol vannak az idegbeteg, magába fordult emberek a hülye nagy eladósodottság miatt. Ha így néz ki egy nagy szarban lévő ország és lakói, mint most az Usa, akkor mi hol vagyunk?

#458083 BudFox Előzmény: #458035

szerintem ezek igénylik is a hazudozást..mármint az USA...mindenki kezd nagyon is tisztában lenni a válság valódi kiváltó okáról, ( a sok dokumentum film..stb...) de mintha ügyet sem vetnének rá..nem érdekli őket..mert tudják ,ha ez az álom is összetörik akkor semmijük sem marad.....

#458078 BudFox Előzmény: #458030

csak a short nyerőmet kergetem :-))) és most hogy 18.230 -as átlaggal beshortoltam..szeretnék hosszú hónapokra biztonságban tudni a pakkomat...olyan nagy kérés ez ? egy második leminősítésnél ? ráadásul ez a fő minősítő. és a 3. is lépni akar.... :-)

#458035 Előzmény: #458012

Nem csoda, leminősítették Magyarországot, máris meglátszik a zusagdp bukásán. Hiába, egy leminősítés, egy esés, egy építésügyi statisztikai negatív korrekció, egy kis leminősítés, hogy matyóhímzésnek nézzen már ki és ne csak úgy, hogy valójában mekkora k@kiban is van a zusa. Mert ha még kiderül és a dollárt akarnák lecserélni eur-ra mindenhol, akkor aztán tényleg baj lenne. De egyelőre még lehet hazudozni... még van rá igény.

Így zárás előtt 2 órával…

#458018 Fornit

Így zárás előtt 2 órával szeretném felhívni az arra illetékes figyelmét hogy lassan illdomos lenne vezető bankpapírunkat beadni valamennyire,és ha lehet a kamattartalmat is az elmúlt héten megszokott 4-500 pontos tartományba navigálni.