még nem biztos hogy itt a vége a menetnek..lehet hogy csak egy újabb hullám a hullámvasúton..
te már zárod a longjaidat ?
még nem biztos hogy itt a vége a menetnek..lehet hogy csak egy újabb hullám a hullámvasúton..
te már zárod a longjaidat ?
ne ábrándozzunk, ne ábrándozzunk ,ha lehet kérem :)))
:-)) Elsőre nem igazán értettem miért érezted fontosnak, hogy ezt a köz tudomására hozd..aztán visszaolvasva láttam mi is az a fekete ló.... :-)))
fekete ló ágaskodik :))
Maximum a Józsefvárosit...na az is hasonlóan tiszta piac... :-)
mol emelkedés sztm ennyi volt, vagyis részemről :)) elérte céláramat.. mtel fekető ló, de sztm azt is húzni fogják..
Amit a DAX csinál az se sokkal jobb. Hetes charton a 23,6 -os fibóig sikerült lejönni. Ugylatszik ennyi volt a korri.
nem tudom mi a problémád,ilyen tiszta piacot máshol nem találsz :)):))
az kéne még, az előző 5000 pontnak sem volt meg a korrekciója..
ez egy viccország nem tudtad ? :D
na..azé ha 16.000 lesz akkor OTÍPÍ -t mennyire várod ? 3150-3200 ? mert akkor longgal is aratunk.
shortom megvan, de long már nagyobb... bux kitör valóban, 15700 a célár.... az hatiban 16k felett...
Hati ment ma 600 pontot a semmire,komolyan ez egy vicc :D
még tettem rá egy longot...jó lesz fedezetnek...eladás 14975 ön.
15200nál adom longokat... Mégpedig:
MOL le
otp fel
ricis fel
mtel fel
sztm így
nem nagyon.... MOL elérte céláramat, már csak pakkom vigyék el, oszt jónapot... OTP emelkedés mol esés, hati oldalazás másik kettő rángatása ez lesz a menet kb.
Én arra spekiztem, hogy OTI mellé lehoznak mindent. Hát a mai nap már nem lesz shortos csoda.
már unják mindenhonnan, arra se alkalmas... elhasználódott erre a magyar politikai elit... :)
OTPvel lehet SC-t generálni...