Oti elég bika mostanság,Molly újra 17,8e alatt,gyogyós meg gyogyós...az esés megint kibekkelősnek tűnik.
Oti elég bika mostanság,Molly újra 17,8e alatt,gyogyós meg gyogyós...az esés megint kibekkelősnek tűnik.
Szivatós egy szitu van, az biztos. Szvsz az igazi esés még hátra van, nem biztos hogy ma, de az elkövetkező napokban.
majd lesz megint probléma amikor az az 1500 Mrd dollár is elfogy..:D
de vajon meddig mehet ez ? mikor mondják azt hogy nem nyomtatunk többet ?
18000-nél adtam el a papírt remélem lejjebb kúszik, mert elég izmosnak tűnik most :)
Oszt vajon minek? :D
"Az az oldal és a korrektség 2 külön kategória."
A többihez képest. Szerintem ennyi belefér.
"Egy szavukat sem hiszem már el, nálam ez már bulvár kategória legalja, amit művelnek."
Nem kell mindent szó szerint venni, az, hogy néha be-becsúszik egy két búlvárhír, meg ellenőrizetlen hír, az minden médiumban előfordul.
hehe ennyit izgulni félóra után. Short bővítve, kicsi pakkból kicsi lett :)
Én már nem. :)
Visszament minden a mozgóátlagokig, lehet ennyi volt az esés.
DAX, SP futi mehet fel háromszög felső száráig (naposon).
Csak nemhogy egyre kevesebben adnak már az USA hitelminősítők szavára? :)
Lapátolják a trutyit Európába keményen. Milyen jó, hogy megemelték az adósságplafont a nyáron, azóta béke van és boldogság, mert "megoldotta" a problémát Barack elnök úr.
AT
OFF
Az az oldal és a korrektség 2 külön kategória.
Akkor biztos lemaradtál arról,
- amikor a BKV-Synergon 7 milliárdos hírt a vesszőkkel játszva 7 milliósnak tálalták
- amikor 2010 őszén meglovagolták az MNYP eladásokról szóló hírt és írtak olyat is, ami nem volt igaz (utólag persze kivették, de meg kellett lovagolniuk azt a pánikot mindenáron)
- hogy álltak hozzá a gazdasági kérdésekhez, amikor Feri vagy a libatolvaj volt a góré.
Tiszta szenzáció hajszolás folyik, hogy lehetőleg minél nagyobb legyen a pánik, már aki még bedől nekik és hajlandó elolvasni a bulvár színvonalú cikkeiket.
Egy szavukat sem hiszem már el, nálam ez már bulvár kategória legalja, amit művelnek.
ON
Én is adogattam még, mert csak kevés volt.
Pont itt van a sajátáram...
Na ez azért már nem egészen normális, hati mindjárt pluszba megy bakker, vágja már valaki pofán.
Short mennyiségemet majdnem dupláztam! Azóta csak emelkedünk. Valakik megint jól informáltak lehettek... -a baj hogy nem én voltam az :)
leminősítési rally ? azért szerintem ha kinyit USA lesz galiba itt.....sok befektetési alapnak muszáj lesz most eladni.
promt hozza a várakozásokat tech alapon, hati egyelőre nem, persze hosszú még a nap. Ez a 950 a kritikus szint, ha ezt letöri, akkor több száz pontos esés előtt nyílna meg az út. Lehet hogy sokan zárják a tegnap, tegnapelőtt nyitott shortokat, és egyelőre ezért nem esünk tovább. Meglátjuk.
CSak nehogy megvegyék nekem ezt az esést is..csak mert az SP futures már emelkedésben van.
Annyit esett csak amennyit még ráadtunk nyitóban.
ahogy látom mindenki shortban..
remek táptalaj egy további emelkedéshez.