Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#457807 Waszeitung Előzmény: #457806

Oti elég bika mostanság,Molly újra 17,8e alatt,gyogyós meg gyogyós...az esés megint kibekkelősnek tűnik.

#457806 Frontin Előzmény: #457801

Szivatós egy szitu van, az biztos. Szvsz az igazi esés még hátra van, nem biztos hogy ma, de az elkövetkező napokban.

#457805 BudFox Előzmény: #457786

majd lesz megint probléma amikor az az 1500 Mrd dollár is elfogy..:D

de vajon meddig mehet ez ? mikor mondják azt hogy nem nyomtatunk többet ?

.........

#457804 feketemelos

18000-nél adtam el a papírt remélem lejjebb kúszik, mert elég izmosnak tűnik most :)

#457797 Előzmény: #457785

"Az az oldal és a korrektség 2 külön kategória."

A többihez képest. Szerintem ennyi belefér.

"Egy szavukat sem hiszem már el, nálam ez már bulvár kategória legalja, amit művelnek."

Nem kell mindent szó szerint venni, az, hogy néha be-becsúszik egy két búlvárhír, meg ellenőrizetlen hír, az minden médiumban előfordul.

#457790 Lovax Előzmény: #457772

Én már nem. :)

Visszament minden a mozgóátlagokig, lehet ennyi volt az esés.

DAX, SP futi mehet fel háromszög felső száráig (naposon).

#457786 zeeh_ Előzmény: #457781

Csak nemhogy egyre kevesebben adnak már az USA hitelminősítők szavára? :)

Lapátolják a trutyit Európába keményen. Milyen jó, hogy megemelték az adósságplafont a nyáron, azóta béke van és boldogság, mert "megoldotta" a problémát Barack elnök úr.

AT OFF Az az oldal és …

#457785 zeeh_

AT

OFF

Az az oldal és a korrektség 2 külön kategória.

Akkor biztos lemaradtál arról,

- amikor a BKV-Synergon 7 milliárdos hírt a vesszőkkel játszva 7 milliósnak tálalták

- amikor 2010 őszén meglovagolták az MNYP eladásokról szóló hírt és írtak olyat is, ami nem volt igaz (utólag persze kivették, de meg kellett lovagolniuk azt a pánikot mindenáron)

- hogy álltak hozzá a gazdasági kérdésekhez, amikor Feri vagy a libatolvaj volt a góré.

Tiszta szenzáció hajszolás folyik, hogy lehetőleg minél nagyobb legyen a pánik, már aki még bedől nekik és hajlandó elolvasni a bulvár színvonalú cikkeiket.

Egy szavukat sem hiszem már el, nálam ez már bulvár kategória legalja, amit művelnek.

ON

#457781 Frontin Előzmény: #457778

Na ez azért már nem egészen normális, hati mindjárt pluszba megy bakker, vágja már valaki pofán.

short

#457780 Alexander

Short mennyiségemet majdnem dupláztam! Azóta csak emelkedünk. Valakik megint jól informáltak lehettek... -a baj hogy nem én voltam az :)

#457779 BudFox Előzmény: #457772

leminősítési rally ? azért szerintem ha kinyit USA lesz galiba itt.....sok befektetési alapnak muszáj lesz most eladni.

#457778 Frontin Előzmény: #457765

promt hozza a várakozásokat tech alapon, hati egyelőre nem, persze hosszú még a nap. Ez a 950 a kritikus szint, ha ezt letöri, akkor több száz pontos esés előtt nyílna meg az út. Lehet hogy sokan zárják a tegnap, tegnapelőtt nyitott shortokat, és egyelőre ezért nem esünk tovább. Meglátjuk.

#457776 BudFox Előzmény: #457705

CSak nehogy megvegyék nekem ezt az esést is..csak mert az SP futures már emelkedésben van.