Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#457767 BudFox Előzmény: #457705

CSak nehogy megvegyék nekem ezt az esést is..csak mert az SP futures már emelkedésben van.

#457763 Joker Előzmény: #457678

Jó reggelt a Kollégáknak!

Elképesztő milyen erősen nyitott a határidő. A tegnapi várakozásom a nyitóra nem jött be...

#457758 Előzmény: #457754

Nem értek veled egyet, teljesen korrekten tájékoztatnak, egyedüliként a magyarországi pénzvilág lapjai közül. Lehet, hogy néha kiérződik a magánvélemény, de nagyon gondosan igyekeznek elfogulatlanok lenni.

#457755 Előzmény: #457735

Ne aggódj, kíváncsiságból ránéztem, a zsindexen öt percen belül kinn volt főcímként a hír, éppen csak az örömünnepet nem tudták ennyi időn belül beszerkeszteni.

Egyébként CNN-en semmi, Bloombergen egyszerű futósor volt a hír, ma a CNN-en szó sincs róla, Bloombergen a "futottak még" hírek között kell kikeresni, valahol a "kelet-európai hírek" rovatban. Teljesen érdektelen hír valójában.

#457754 zeeh_ Előzmény: #457735

Shortfolio pánikkeltésben/manipulálásban nagyon otthon van. Bezzeg ha Feri lenne még, akkor nem győznék tálalni a jó híreket.

#457735 Euroman Előzmény: #457721

portfolio is aluszik..máskor reggel 6-tól ontják a híreket, most semmi....legutóbbi leminősítéskor egész hajnalban jelentek meg cikkek...

usa plusszban zárt ugyan…

#457721 TROPHEUS

usa plusszban zárt ugyan de sztem innen már csak lefelé vezet az út nekik is a héten

ezzel talán megtámogatva az esést nálunk is,mert itthon nem egy napos lesz az tuti

#457707 Hathor Előzmény: #457705

Akkor Longosunk ismét nincs :D

nincs ki szidja a hati shortosokat. De kinek adjátok el akkor? ,-)

#457705 Waszeitung Előzmény: #457678

Múltkori leminősítést is gyorsan kihevertük....viszont qvára tele van a t.köm ezzel hogy minden jöttment senki,hiteltelen hitelminősítő ide oda dobálja a piacot ahová kénye kedve tartja,világot ment,eu-t borít,usákot emel az égbe...ilyen hírkereskedés tényleg pusztuljon,de sajnos nem fog!

Gondolom nem meglepő hogy short pozim van,de ez egy hányinger ami van globál szinten...tippeljünk hogy mi lesz a következő piacmozgató hírt:

Kiderül hogy Micimackó élő személy és titokban felvásárolta a százholdas pagonyt,a dollár igazából üveggolyó és egy Dél Amerika törzs a kizárólagos haszonélvező,vagy nem is válság van hanem fellendülés csak lefelejtették a I jelet a - ról?

#457678 Joker Előzmény: #457674

Én is legalább ezzel számolok, a héten a mélypontot 17000 alá várom. (Holnap nyitásban szerintem mélyen fogunk kezdeni.)

#457670 Joker Előzmény: #457659

Nyitótipp-->17800??? Engem az SP-ben optimista Jokernek hívnak egyesek, de Te túlteszel rajtam...