Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#457666 Joker Előzmény: #457611

Hát ha optimista vagyok ez a hír legalább 4-5% esést fog okozni. Azt sem hiszem, hogy csak egy napos lenne a hatása. Ha jó a piaci környezet esetleg a héten a lényegi hatás lecseng. Vagy Te még ennél is optimistább vagy?

Na, lássunk egy nyitótip…

#457659 Fornit

Na, lássunk egy nyitótippet: 17.800

Pár kontival irányba állok ezek szerint. Kérdés az elkövetkezendő nap/napok folytatása a Moodys-junk day ismeretében. Mondjuk ezzel bezsebeltük a másodikat is...

#457607 BudFox Előzmény: #457584

Kolléga .-)) remélem van még fadarab a ladikban hogy az időközben keletkezett lyukakat betömjük a csónakban...és akkor tovább tudunk evezni .-)

#457605 BudFox Előzmény: #457585

nekem mondjuk az bajom hogy mindig full pakkal tolom...sokszor szívás van..néha meg örülünk :-)

#457603 BudFox Előzmény: #457592

ha abba az irányba megy amerre szeretném akkor nem fogy el a pénzem.. .-)) ha maradni fog ez az idegbeteg, "mindenképpen felrángatni" féle piac, akkor taktikát kell váltani, de sürgősen : minden 200-400 pont nyerőt azonnal el kell tenni, és várni.

most azért remélem hogy bele lehetett ülni egy hosszabb pozícióba ma.. fel lett rángatva rendesen.

bár annyira nem durva a …

#457591 Borska

bár annyira nem durva a helyzet itthon de bux ügyileg nekem az athéni párhuzam sejlik fel,2012 eddig nem a longról fog szólni,érdemes megnézni a görög tőzsde elmúlt 1-2évét

#457585 Joker Előzmény: #457583

Csak egy miatt vagyok bosszús, hogy kevés shortom van nyitva. Egy biztos, nem nyitóban fogom bővíteni a pakkjaimat.

#457584 Borska Előzmény: #457583

Bud én húzom azt a q.rva evezőt veled a shortos ladikba :) de közbe közbe kockára fagy bennem a sz@r is ilyen napokat látva

#457583 BudFox Előzmény: #457577

látjátok igazam lesz mégiscsak ? Orbán Viktor előre megmondta hogy december közepe után nem sokkal jöhet az újabb támadás a piac, és a forint ellen...

szerintem már előre tudta hogy ez lesz....

most akkor reális a 14.000 -es céláram ,vagy sem ?

#457578 BudFox Előzmény: #457516

Wazzee....full shortban vagyok..na most mi lesz ? :-)))

USA meg emelkedett...lehet semmi se lesz holnap ? :D

#457565 Borska Előzmény: #457547

én is így látom,érdekes hogy ez bét nyitvatartás alatt nem szivárgott ki,mert lehet hogy mindenben ősszesküvést látok,de szerintem az ECB QE szerü valamilye sok benfentes előtt már tiszta sor volt ,én ezzel magyarázom a hirtelen felpattanást,bár ez USA nyomdájához képest eddig furulyaszó

#457547 Frontin Előzmény: #457539

Szvsz holnap amerikától függetlenül is nagy lesz a zakó, ha nem így lenne, az óriási meglepetést okozna. Ennek elvileg nagyobb sokkhatással kellene járnia, mint az első leminősítésnek, hiszen komolyabbak az automatikus következményei is.

akkor tényleg szűk lenne…

#457539 Borska

akkor tényleg szűk lenne az a bizonyos ajtó,nyomhatnék egy print screent a tűzpiros felfüggesztéses árfolyamlistáról emlékbe,mint anno,de USA nem akar potyogni,holnap ismét lehet bármi

ehhez kéne egy durva önt…

#457533 Borska

ehhez kéne egy durva öntés az utolsó órában USA piacokon

#457532 Frontin Előzmény: #457516

No akkor indulhat a fejvakarás. :-)

Mondjuk legalább irányban állok végre egyszer amikor v.mi "zsírosabb" hír jön, nem azon kell gondolkodnom hogyan oltsam a tüzet, hanem hogy hol lesz érdemes zárni a shortokat. Ez így némileg kellemesebb. :-P