Pont most vagyunk a letört ék aljánál, ennél följebb már nem kéne menni.
Pont most vagyunk a letört ék aljánál, ennél följebb már nem kéne menni.
elég nehezen megy ez az esés...nem nagyon akarunk esni... minden ingyen van ?
ninc célár 950 alatt bővítek talán.
kinnt nagyon leesett a forgalom..attól tartok lesz még egy felfelé menet....vagy més sok :-)
Úgy néz ki egyenlőre ezt a lefelé irányt szeretné kibekkelni...
Szvsz a letörés visszatesztjét látjuk éppen, szerintem hamarosan újra lefelé veszi az irányt. Esetleg 200-ig elmehet, az még benne van a pakliban.
18200 fölött minden további nélkül elkezdem újra csipegetni a short pozikat....
még a végén kiderül hogy csak 1 órán át lehetett tartani a shortokat :D vicces ez a piac.
Lezártam a shortjaimat mindenesetre 18000 körül. (Pár órája ez volt a tervem, jobb a biztos pénz.)
jé...hogy eltaláltad :D
egyébként 14.600 -al már nagyon elégedett lennék..ehhez az állapotokhoz az "illene" a legjobban.
Jajj, most látom, ez nem az OTP topic, bocsi.
Fordítsd át a számaimat megfelelő OTP árfolyamra :D
Nem sértessz meg, de én már ismerem egy ideje:))
Azt is megmondom neked, Budfox meg 600-ra várja, Csusza és BanyaiZ meg 8000 fölé :D
A mai napon, vagy a közeljövőben? De azért én Herceg véleményére is kíváncsi vagyok (ha nem sértelek meg).
Ma dolgozom utoljára, utána nem szándékozom gép előtt dekkolni. Mindenesetre a mai kötés méltó lezárása a szánalmas évemnek. Magamba elkönyveltem, hogy ez már elmegy 19.000-ig. Persze ettől még elmehet dec 30-ig...
Így legalább halomra nyerhetem magam jövőre, lesz egy kis adókedvezményem .-)
Én ma vagy holnap dobnám , de nem tanulmányoztam ezt a papírkát , hogy komoly véleményem legyen. Sajna ahogy dobtam esett 100 pontocskát ....Várni kellet volna :)
hehe short nyerő :)