örülök. :) Még lehet emailben jelentkezni, van raktáron.
örülök. :) Még lehet emailben jelentkezni, van raktáron.
Államformát válthatnál. Kisherceg to (for) president :D
Megjött a zsákmány. Annyit köszönhetek azért én is, hogy felhívtad a figyelmet erre a könyvre.
És még pár könyvet el fogok olvasni valószínűleg, ha ez megtetszik.
Ha nem a profitra hajtottál, akkor végső soron úgyis a fordító ismerősödnél köt ki a pénzem :)
Örömhírt hozok testvéreim, a Pápa elrendelte Kissherceg szentté avatását. Az Úr van teveletek! ;)
Köszönjük, hogy még ezt a plusz csomagküldő macerát is vállaltad! )
nem is az a célom, amint látod olcsón adtam, nem a nyereségre mentem rá. Nem nagyon fogok könyvkereskedelemmel foglalkozni, de ez a könyv kivétel lesz.
Ma feladtam a vidékieknek a könyveket. Elnézést, hogy csak most, de mire megtaláltam a megfelelő méretű csomagolóanyagot kis időbe telt. Fa alá be lehet majd tenni. :)
Hát azért olyan nagy potenciális vásárlóréteget szerintem nem érsz el.
Hány darabot nyomtak belőle?
látod-látod stockys mindig jól járhat. Lehet majd Én is drágítom jövőre, mert sokan mondják túl olcsó. :) (Egyébként tartom az árat)
Librin vétek megvenni, csak ha sos kell vagy nincs máshol.
Bookline és 7books ár szempontjából jó, de már nekik sincs, és a szállítási díj megdobja.
Az egyetlen jó alternatíva a lira, ahol személyesen is át lehet venni +díj nélkül. De ott is 5700 körül van.
Vagy majd jan közepétől a könyv saját honlapján 5200-ért. Nem tudom hogy boltoltad le 5k-ért ingyenes házhoz szállítással :)
Egyébként nem számítottam rá, hogy pont alexandrán lesz jóárasítva.
azért, mert már ár nélkül van fent a honlapon :) előrendelhető a szöveg... :) Libriben még drágább...
http://konyvar.hu/benjamin-graham/az-intelligens-befekteto/
itt néztem
Én is nagyon meglepődtem. Sztem a következő körben nem ennyi lesz, csak a bevezető ár miatt volt 25% akció. És very very last minute rendelés volt. Sztem még pár óra, és elvitték volna :)
De az ajánlatod nagyon versenyképes ingyenes házhoz szállítással.
Alexandrán 5200? wow, Eddig 5590 volt a legolcsóbb
:)) jahh vidéki vagy? Akkor ok.
200 ft-ért most már nem csinálok a számból segget, és csak a szomszédba kell érte átsétálnom holnap reggel, már az sms is megjött :)
Ha valami közbejönne, akkor persze tőled rendelem. Egyből innen kellett volna.
tudom, együtt röpiztem azzal aki fordította és mondta a raktárkészletet :). Ma is rendeltek, még van pár dbom, azt hiszem 6. Mond le Alexát itt megkapod olcsón.
f*sza :( Tényleg legalább 3 órát szórakoztam vele.
Szép missread volt :(
Egyébként jan közepéig sztem már sehol sem lesz elérhető 5700 alatt+szállítási díj (az intelligens befektető). De valószínűleg annyiért is már csak pár db van.
nem fogyott el bazz :) A spekuláns feljegyzései fogyott el, olvasd az előzményt... mond le gyorsan...
Azért mert ott 6000+szállítás...
Dehogyis, sőt, picit drágább is, és halom időmbe tellett, mire találtam eladó darabot.
Írtad itt pénteken, hogy elfogyott :(
és mennyiért vetted, olcsóbb, mint itt? Lázadsz?