Továbbra is van OTP pakkom ne aggódjál az azonnali piacon, alapvetően én befektető vagyok. De nehéz elhinni, hogy ne lenne egy optimista forgatókönyv alapján is egy kisebb korrekció...
Pár száz pont esés után zsebre teszem a nyereséget.
Továbbra is van OTP pakkom ne aggódjál az azonnali piacon, alapvetően én befektető vagyok. De nehéz elhinni, hogy ne lenne egy optimista forgatókönyv alapján is egy kisebb korrekció...
Pár száz pont esés után zsebre teszem a nyereséget.
:DD Lassan AD irányítja a piacot.
Mindenki utána megy.
Ebből nagy bukta lesz egyszer.
Frontin is EDre gyúr.
DAXban lassan vége a kettős csúcs célárának 5890en van éppen, ellenben nem dupla, hanem tripla csúcsból, mert felszúrt még egyet. S&Pben is fej-vállból lefordult
Hatiban egyébként én az ED-re gyúrok. Ha letörünk az ékelődésből, akkor azt visszateszteljük, talán az lesz majd egy fej-váll jobb válla, majd pedig teljesítjük az abból ill. az ékből adódó célárat, ami nagyjából a hosszabb távú emelkedó trendcsatornára mutat. Nagyjából ennyi.
Elég ha visszateszteli a háromszögből való kitörését, nagyjából az 50 napos is ott van. SnP szvsz 1260-ig elmehet, följebb ebben a körben szerintem nem.
OTP így néz ki nálam.
http://postimage.org/image/htxh5p65t/full/
nem néz ki rosszul. A háromszögből kilépett fel, ráfoghatunk dupla aljakat, pirossal fülescsészét aminek nyakvonala fölött vagyunk.
Na persze a sok napos emelkedésre jöhet korrekció, na de mit tesztel vissza? meddig?
SPben is van optimista forgatókönyvem naposon.
Azt jól teszed ha csak magad feje után mész, én is így teszek.
Annyit láthatsz, hogy 1212 a háromszög tetőnél van.
OTP kiment belőle.
sőt.. mindjárt következő postban mutatom.
A Kt most nem nagyon érdekel, megyek a fejem, őőő... akarom mondani a rajzom után csukott szemmel. Nem hagyom magamat befolyásolni külső tényezők által, azzal csak mindig ráfaragok. Mondjuk lehet hogy majd ezzel is.
DAX-ban van egy kis dupla top, nyakvonal felé megy, ennek célára 5886körül nálam fibo szerint.
Hatit csak shortolja mindenki, nem adja fel a speki.
Jó reggelit,pedig most nagy az öröm,eszünk ágában sincs esni...sikeresen megvártuk míg kinn elkezdődik az esés korija.
szia, én továbbra is nézem csak az eseményeket, short még nem merült fel bennem, longot meg már nem.
1112es kifutás kibabrált a longjaimmal.
OTP ész nélkül kell 3500on, de 3000en lehányta a nép.
Ideg szétveti az embert
Jó reggelt! Na én a tegnap elmaradt shortnyitásokat elkezdtem pótolgatni rögtön így reggel.
már nem is tudom, mi lenne a jó épp most bux-ban. Talán egy kivárós short?
én rendszerem automatikusan figyelmeztet hogyha 5 % -al eltér az ár a piaci ártól :-))
de szerintem is jobb hogy nem teljesült....holnap ráadhatsz lehet picit magasabban..vagy ugyanott ?
Bent volt 3 shortpakkom, 250-350 között, és meglepetésemre egy sem teljesült. Persze hogy nem, mert az első két számjegy 19 volt. Én marha. Talán a sors akarta így, holnap meglátjuk. Brrrr....
short-long szempontjából fontos lesz ki is nyeri a csörtét a NGM vs MNB párbajban,Simor emelést ígér, gazdasági tárca erősen kritizál:
http://profitline.hu/hircentrum/hir/251499/NGM:-a-jegybank-kamatdontese-lassitja-a-novekedest
A fejedelmünk pedig köztudottan NGM-al kokettál inkább,érdekes harc lesz , lehet hogy a végső? mert az imf meg megint máshogy látja a nemzeti banki függetlenség kérdését,kíváncsi vagyok a folytatásra
........de nem bánnám ha kicsit messzebb mennénk a short stoppomtól