Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: jk

#456759 Joker Előzmény: #456738

Azért óvatos duhaj vagyok, az azonnali piacon lépcsőzetesen építem le az OTP pakjaimat. De egyenlőre inkább long párti vagyok. (A határidős pozícióimat óvatosan veszem fel.)

#456746 Hathor Előzmény: #456738

MOL-t megfogta a leszorító, OTPre is rátudom húzni a leszorítót, BUX-ban többféle képpen lehet húzni leszorítót, egyikbe megakadt. Kamu volt MOL hír. Előre szaladtunk a semmire, MACDk eladásra fordultak, tegnap kamu hírrel mentették MOLt, ami húzta az OTPt, egyébként beestek volna. 17210es MOLra senki ne mondja, hogy pénteken kitört.

Re: nincs cím

#456741 Waszeitung Előzmény: #456739

Üdv,bár mki úgy kereskedik ahogy akar,de megkérdezem hogy miért erős ellenállás alatt nyitottál longot,ráadásul közben kiderült a buxot a hátán vivő Molly tegnapi híre tulajdonképpen pletyi volt...

Ettől függetlenül jó lehet a long,csak jelenleg nem úgy tűnik.

#456738 Hathor Előzmény: #456734

Túl hiszékeny vagy... ,-)

Elliott hullámai nem követik Orbán Viktort.. vagy fordítva.

Elég egyszer benézned egy hullámot. Főleg kezdőként.

Ad is megmondta még kezdő, tanulást szolgálja a leírása.

Én megnézem a saját képeimet, az azt mutatja amit leírtam, elliott mást mutat, az sem baj. Majd ha az én képem is azt mutatja, akkor a kettő együttesen megerősít. Amíg az enyém nem azt mutatja mint más más elliottja, addig nem érdekel.

#456737 Waszeitung Előzmény: #456734

Nagyon tudsz akkor vmit vagy bátor vagy...jelenleg ellenállás alatt tartózkodunk,bár mint a tudjuk a bux számára ezek csak szavak :D Oti sunyin 3350 felé kacsintgat!

Én shortot bővítettem..ma még zárnám 17500 hati alatt,holnap 17e alatt :D

#456730 BudFox Előzmény: #456655

Na még egy pici ment rá..had szóljon....nemigaz hogy innen nem fordulunk ma le.... MOL -nak ma feltétlenül esni kell...nem maradhat itt.

#456719 Joker Előzmény: #456655

Én Elliott módszerét favorizálom, most kezdem ezért tanulmányozni. A futuresek alapján akár még felfelé is elmozdulhatunk....

#456718 Frontin Előzmény: #456655

Jó reggelt! A mai napra én oldalazást, esetleg enyhe csökkenést várok, ha csökkennénk, akkor sem várom 800-nál sokkal lejjebb. Nap végére esetleg v. holnapra pedig emelkedést.

#456646 Joker Előzmény: #456437

Holnap kiderül, hogy Ad valamelyik emelkedő verziója-e az esélyes, vagy esetleg a tiéd. Mindenesetre az USA indexek zárása, nem Ad emelkedő verzióját támasztják alá. De majd meglátjuk. Mindenesetre a maradék longom még megvan, ezért én örülnék még egy kis emelkedésnek...

Re: nincs cím

#456572 Borska Előzmény: #456545

Igaz,jogos!

akkor ha lesz holnap zutty akkor hívjuk lokális-kis járdaszigetnek :) és irány a 15-16K-s tartomány