Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: jk

#456427 BudFox Előzmény: #456350

még mindig nem lehet egyetlen üzletbe sem beleülni 2 napnál tovább....sajnos.....

egész 2012 ilyen lesz szerintem... örült rángatás egész éven át.... minden nyerőt el kéne tenni..csak sajnos elég nehéz azt is elhatározni hogy lezárjunk egy szép nyerőt....mert gondolja az ember : másnap tovább megy...minek zárni ?

#456364 Frontin Előzmény: #456362

No én közben ebben az unalomban elkészítettem a következő napokra várható forgatókönyveket, ezek szerint én ma már várhatóan nem csinálok semmit, így itt is hagylak Titeket, megyek vásárolni. Jó kereskedést!

#456362 Hathor Előzmény: #456350

Na most szerintem mivel 1112 szét volt shortolva, így az átkötések java is short volt, na meg láttam, hogy folyamatosan pakoltak rá, ezért volt alacsony mindig a KT.

Ma is ezért volt ez a 250es KT nyitó után. Vevők még gyengébben vannak, mint eladók, ez pedig a globális hangulatnak köszönhető.

Ma jött a hír a SAAB csőddel is.. azért az nem piskóta..

ERSTE is bezárt pár fiókot nálunk, és vélhetően tart a lecsúszás tovább, mert megtakarítások nincsenek, hitelt meg ki mer felvenni? szerintem brutál módon nőnek a fogyasztói árak, az élelmiszer árakon elhűlök.. még tovább szorul a nadrágszíj, fogyasztás jobban fog csökkenni, ezáltal nem kell termelni sem, meg kereskedni sem.

#456351 Frontin Előzmény: #456348

Gratulálok a nyerődhöz, szerintem sanszos hogy elmegy a 150-es pakkod is, de azért profitvédőt tegyél mögé.

#456350 Frontin Előzmény: #456322

Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem innen még egy kicsit felfelé vezet az út, holnap talán tetőzik az emelkedés, és onnan újra le. Ez az én forgatókönyvem, egyelőre partvonalról figyelve az eseményeket.

#456348 Joker Előzmény: #456308

Kösz, kérdés, hogy a maradékot mikor tudom lezárni, mindenesetre 18150 körül remélem realizálni tudok ma, vagy holnap.

#456334 Hathor Előzmény: #456322

Rengeteg Bud, de kinek nem? ,-)

Úgy néz ki eladtam a körúti befektetésemet is végre.. jönnek németek megvenni a napokban..

#456333 Fornit Előzmény: #456330

Nyitóba én is 400 alá álltam, pár perccel előtte reálisnak tünt egy 400 körüli nyitás könyv alapján.

#456330 Hathor Előzmény: #456325

Azért Herceg koma pont annyira mehetett volna ma lefele az árfolyam mint fel.

A Reggel valóban lefele állt. Szerintem nem gondoltad volna Te sem, hogy 1%föltt nyitunk.

Indikatív még 17300volt 08.55kor.

08.59kor dobták be a pakkokat, amikor a MOL könyvben már 18150et mutatott indikatív, és felfele ment otp indi is mellette.

Ez a reggeli plusz Molnak köszönhető, az meg a hírnek. Pénteken már letörés szaga volt annak is.

Én megértem Budot.

#456322 BudFox Előzmény: #456305

év végén neked is sok a tennivalód ugye ? :-)

hát hogy kinnt is mire föl vették meg megint ?...érthetetlen,

#456320 BudFox Előzmény: #456305

év végén neked is sok a tennivalód ugye ? :-)

hát hogy kinnt is mire föl vették meg megint ?...érthetetlen,