Nagyon kockázatos,mert az SP nyitóban felfelé indulva át is töri a 10 napos csökkenő trendvonalát....bár a réz és a valuták egyelőre még nem jelzik.....Ha áttöri,akkor kész a leading diagonál [b] pontja és jöhet a [c] 1290-1306 közé
Nagyon kockázatos,mert az SP nyitóban felfelé indulva át is töri a 10 napos csökkenő trendvonalát....bár a réz és a valuták egyelőre még nem jelzik.....Ha áttöri,akkor kész a leading diagonál [b] pontja és jöhet a [c] 1290-1306 közé
Meglátjuk Bud koma!
engem most jelenleg nem izgat mi lesz, nem akarom megfejteni ma.
Év vége van, nem akarok gép elé ragadni, van bőven mit intéznem.
200 pontot bármikor ránthatnak rajta fölfelé, még ha csak napközbeni felszúrás, akkor is. Meg ott van a kitöretés lehetősége is, bár azt nem igazán látom hogy mire föl?
azért remélem a háromszög tető működik.....
.-)) pénteken már biztosra vettem hogy letörés van...sőt a reggeli SP futures -0.61 % on állt.
Vigyázz Bud, mert még lehet egy csavar a történetben felfelé.
nem normálisak megint...minek kell minden egyes nap felhúzni a fenébe ?
....essen má' be a mélységbe...
ráadtam..
Ékelődésszerű v.mi van kialakulóban?
http://kepfeltoltes.hu/111219/BUX121260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nálam is ott van a teteje kb. Lehet hogy 18K felett már lehetne dobni rá párat, csak attól tartok esetleg lesz még v.mi meglepi délután, így bizonytalan vagyok.
18000 a hati.
Szépen kitágították a KT-t. Máris 540pont lett. Alakul.
Háromszög tető 18200on nálam.
Mondjuk most hogy jobban nézem, nem biztos hogy jó ötlet ezzel a hullámmal szembe menni. Kivárás, mutassa meg merre akar kitörni.
hol tudnám megnézni a bux 1112 elszámolóárát? állítólag 17389 lett de hivatalosan sehol nem találom
Alacsony a Kt. Ha Bux maradna alakzaton belül, de Kt kitágulna 500-600 pontra, és hati felkúszna felső szár közelébe, akkor dobnék rá shortot 18K felett próbajelleggel.
olvasd a topikját :) alacsony kt engem is zavar. Hathor, prompt buxot nézel?
Így van. A kitörés, letörésben nagy lehetőség lesz. Háromszögben nem kell megtippelni a kitörés irányát, ellenben nyitóban jó lehetőség volt venni.
Érdemes lehet figyelni, hogy pénteki BUX csúccsal kettős topot csináltunk-e csak? ez hamarosan kiderül
Hasonló megfontolásból kihagyom. Ha mindenléppen menni akar, akkor majd a kitörés utáni korrekcióban is lehet vásárolni, legfeljebb nem lesz meg 2000, hanem "csak" 1000-1500 pont.