Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#455730 BudFox Előzmény: #455706

az aggaszt hogy USA most ahogy felpattant a forgalom csúcson van...a maximumon....hát remélem hogy nem menetelnek tovább estig -vagy hétfőn ?

#455726 Waszeitung Előzmény: #455671

Gratula és egészségedre! :D

Azt nézem hogy ájemef hír ellenére Oti nem is lett annyira megcsapkodva,meglepő módon Molly vitte le buxlit..

#455706 BudFox Előzmény: #455693

én most átviszem a shortokat jövő hétre....hacsak USA nem indul meg nagyon az egekbe.

#455693 Frontin Előzmény: #455679

Ez az elliott-os rajzom ma nagyon bejött. Elvileg innen emelkedésre számítanék a mai csúcs fölé, de ilyen bizonytalan helyzetben ezt most nem merem megjátszani. Most már inkább a komolyabb emelkedésekbe bele fogok adni.

#455679 BudFox Előzmény: #455675

Ha úgy van meghívhatod a nyerőből a találkozókon a csapatot :D elkajáljuk szívesen :-)))

#455671 Frontin Előzmény: #455631

Erre kell hazajönnöm, a reggel 800-on, 900-on, és 900 felettről nyitott shortjaim már le is zárultak. Kisebb része 600-on, a java pedig 500-on. Ilyen jó évkezdetre nem is mertem számítani. :-) Nekem egyelőre ennyi elég, most már rendszeresen elfogom enni ha lesz egy pozimon 300-400 pont. Waszi, ebből a mai nyerőből nagyon-nagyon sok tálca sör fog kijönni. ;-)

#455654 BudFox Előzmény: #455631

biztos hogy 2012 is ilyen lesz. : Ha két napot esünk, már nem bírnak magukkal a politikusok és mindenfélét ígérnek, mondanak csak hogy ne essünk, hanem rally legyen....

szóval...a szép nyerőket azonnal le kell zárni és eltenni..vagy veszteséggel szállhatunk ki minden egyes pozícióból.

#455639 Fornit Előzmény: #455631

Mi az hogy jó!!! A 1112-n elégett pénz 13%-a vissza is jött rajta :)))

Attól félek lesz ez még így sem, a 1112 is így indult :))

#455631 Waszeitung Előzmény: #455628

Ez is van olyan jó mint a 1112,ma már volt 350 és 600 pontos kt is! :D

Ahhoz képest hogy éjemef lelépett nem is nagy a para,lesz délután rendkívüli tájékoztató..majd elmondják hogy nem itt hagytak bennünket hanem idő előtt sikerült megegyezni.

#455628 akpo7 Előzmény: #455610

Tengerentulrol is radobnak, akkor nyekk lesz.

Megnyitottam az elso pozimat ebben a csodaban... Persze, h. short. Meg 600-rol.

#455618 Waszeitung Előzmény: #455616

Párszor már én is ráfáztam,de egyszerűen nem bírom ki hogy ha kell hetekig nyugodtan üljek a kezeimen,attól spekisebb vagyok...tudod,kinek a pap,kinek a papné,de nekem a lánya! :D

Közben 250 konti beállta 500-ra adni,hmm.

#455616 Borska Előzmény: #455610

igen,teljesen igazad van ! nekem ez az ugra bugra nem megy,ezért nem is erőltetem,néha OTP napi tréd, de más nincs, nem bírom ennél jobban optimalizálni,sok év alatt döbbentem rá,hogy amikor mindent csúcson akarok adni és fenéken venni általában nem bírom elcsipni és bukok,nem kicsit,igy marad a szélesebb stopp és a poziépítés a preferált irányba amig a stopp engedi, aki érzi a lüktetést nagyon ügyesen meglovagolhatja ezt ,sajna ez nem én vagyok

#455612 Borska Előzmény: #455609

de ennyire precizen sose jön össze,szinte soha,ha nem éri el a full shortot,és kiüt,akkor várni a legnehezebb,pedig tökölés és türelem és lassu épitkezés nélkül nekem nem megy,ezért mondtam hogy személytől idegktől és tőkétől függő stratégia ez, a fizikai váltás pedig egész más műfaj :) de eddig mind EUR,mind USD váltás bejött, a huf célárat meg le se merem írni

#455610 Waszeitung Előzmény: #455606

Ötletnek jó,csak manapság sáv és csapkodás van,míg 1-2e pontot esik az index addig benne van jó néhány visszahúzás,pattanás,csapkodás,legalábbis mostanság így volt,sokat lehet ezen is keresni vagy bukecolni v. ha hosszútávon spekizel akkor marad a nyugi és közben mással v. másik számlán swing.

Természetesen bízom benne hogy Te is és én is jól keresel,én inkább ugrabugrálom akár pár száz pontért is,van amikor érdemes van amikor nem kifizetődő! :D

Közben Molly újra támasz alatt napi aljon,és Oti is közel áll ahhoz hogy kirúgják a szék lábát...1212-be pedig szépen belekapogatnak.

#455609 BudFox Előzmény: #455606

Elég határozott vagy, ez jó...igy lehet csak pénzt keresni...konkrét elképzelésekkel és ha ahhoz tartjuk is magunkat... gratula.

#455606 Borska Előzmény: #455594

a terv 16800 alatt ismételt ,fele ekkora pakk nyitása és stopp profitédővé alakítása,16000 törésénél ujabb az eredetinek negyed méretbeli pakk, stopp ekkor már reményeim szerint a két csomagot védi első profitját második nulláját, ha szerencsém van és az erre szánt összes konti megnyilik akkor full shortban leszek és tisztes haszon lesz már védve, a céláram 14200-14600 körül,ott nemzetközi és belföldi szentimenttől függően zár,ha meg szakadni akar és jön az armageddon ám legyen