Kt visszaszűkült 390-re 600-ról. Beleadogattak egy kicsit...
Kt visszaszűkült 390-re 600-ról. Beleadogattak egy kicsit...
Eveznünk nem kell úgy tűnik,elintézte a tárgyalófél az ájemefet...mennyire mély az a cél ha nem titok?
Ha visszajönnek vagy megmagyarázzák hogy nem is úgy volt akkor pedig újra fel,jobb mint a libikóka.
énnekem a céláram 14.000 volt...ahhoz még sokat kéne esni, de bármi lehet.
stratégia kérdése, simán elképzelhető egy rángatózás,nem akarom hogy fölöslegesen üssön ki,illetve én nem nagyon érzem a napi többkötéses swingeket,abban Lupin Úr verhetetlen,általában több hétben gondolkodom,ehhez pedig kell ekkora stopp, 17865ről indult 18300 fölötti stopp az 500pont a target pedig több ezerre van, idő előrehaladtával és az események fügvényében persze ez változhat,reményeim szerint pár nap és nullát véd 1-2hét és profitot,meglátjuk
de evezni kettővel fogok :) estében létraszerűen nyitok rá,amig ki nem vág a lefeléhozott stopp,meglátjuk,de én 1-2hónapon bellül a lokális mélypontok tesztjére számítok buxban,és uj forintcsúcsra
gyere..szorítunk helyet magunk mellett :-)) de neked is evezned kell a zuhatag felé...különben meg sem állunk a Himalájáig :D
Urak ha megengedik :) beülltem maguk mellé a shortcsónakba,van egy huncut stoppom 18300 fölött picivel és egy szemtelenül mély targetem
már 90 % os a short pakkom :-)) 17.900 fölött adtam rá a javát...
nézzük mit jelentett Viktor korábbi kijelentése : "December közepe után nem sokkal jöhet az újabb támadás a forint és a piac ellen"
úgyérzem kezd ideges lenni a piac : "összebalhéztunk az IMF -el"
reggel hallgattam a Kossuth rádióban ORbán Viktort...szerintem nem hülye..jól kiosztotta ezeket a zsidó bankármaffia-bérenceket..nem hagyja hogy megint a nép re zúdítsanak megszorításokat...fizessenek inkább a bankok..erről nem hajlandók tárgyalni...
Bux elment a háromszög tetejéig..remélem innen megint szépen lefordul
Esni azt nem kezd csak a kt tágult 600-ra a reggeli 350 pontról,ez a hati jottányit sem változik! :D
Oti erős,Molly vszeg csak kitörés visszateszt,gyogyós semmire nem való :D
Waszi, iszunk a nagy esésre majd...ha ez is elkezd esni :D
mennyi lett a 1112 éves záróára elvileg megvan már, tudja valaki?
mennyi lett a 1112 végső elvileg megvan már, tudja valaki?
Köszi,jó így teljesen...szval 3szögelődünk,és akármerre is léphetünk még,csipet shorttal bolondítottam meg 900 felett én is 1212-öt.
Nem rakam rá semmit, csak a leglényegesebb van rajta.
http://kepfeltoltes.hu/111216/BUX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az egyik kedvencemre :D
Asszem korai volt az eladás..100 pont a különbség a vételi-eladási között.
Napo buxot tudnál feltenni?Megköszönném..