A másikat így 900 felett :)
Szerk: most nézem decemberben most hatiztam először...
A másikat így 900 felett :)
Szerk: most nézem decemberben most hatiztam először...
Milyen sörre lesz elég, Soproni v. Franziskaner? Nem mindegy!
Közben 900 alatt is nyílt egy adag, a következő 18K-nál, aztán a kövtkező már csak a napos háromszög felső száránál, ha nagyon tovább akarna menni.
850 en eladva,tálca sörre való meglett! :D
Van egy elliott elképzelésem, meglátjuk mennyire fog működni.
Megosztod az elképzelésed?
Oti is 3milliárd felett!
Na nem megyek fejjel a falnak, szép apránként csinálom, ez csak az első adag volt, ha megy tovább, akkor 18K-ig bezárólag megy a többi. Van egy elképzelésem, majd meglátjuk mennyire működik.
Visszamenni nem akar,visszavettem,Molly és Rg is beszállt a játékba...kt is préselve.
Akkor ott adtunk mindketten én sajátot,Te másét! :D
Én meg ott nyitottam az imént az első shortokat. :-)
800 on zártam a longokat...mozi egyenlőre,vszeg ha lentebb jön (?) visszaszállok.
Promtot szétszedik, ez meg itt tötyörög 400-as kt-val.
Múlt héten ilyen promptnál 18100 felett volt.
Elkerülték egymást a hozzászólások, most már látom, hogy hol lehet a válasz. Köszi
Köszönöm a választ, bár még nem találkoztam ilyen előre fixált kötéssel három éves pályafutásom során. Próbálok utánanézni, de még erre vonatkozó szakirodalmat nem találtam. Kérhetnék egy kis segítséget, mit is jelent ez?
Ezek előre fixált "negotiated" kötések voltak.
Bár a fórumot már nagyon régóta olvasom, most először érzek késztetést arra, hogy reagáljak a hozzászólásra. Én is így jártam a mai napon. Vételi ajánlatom 17227-Ft-on volt bent, ezt követően az árfolyam 17200-ra leszúrt, a vétel mégsem teljesült. Rögtön írtam levelet a Kbc Equitas részére, de még nem válaszoltak. Ez azért furcsa, mert máskor perceken belül reagálnak. Ha megérkezik a válaszuk, akkor majd közzéteszem. Jó lesz így?
Valaki meg tudná világítani az elmémet?
Láttam a szép leszúrásokat korábban, és betettem egy vételit 17250 körülre 16óra fele.
Most zárás után ránéztem, kétszer is leszúrt alá, még sem teljesült a vételem. Mi az oka? Nem volt valós eladás ott? Akkor milyen volt, ami miatt mégis a charton kötés volt ott?
Előre is köszönettel a válaszért!