Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#454948 Arsene Lupin Előzmény: #454935

Az FSLR esetében sajnos nem sok esélyét látom annak, hogy a papír felmegy a korábbi magaslatokba. Egyszerűen arról van szó, hogy a távol-keleti konkurencia is ráugrott az ötletre. koppintásban mindig is az élen jártak, dolgozni meg olcsóbban tudnak. Maga a szektor nagyon ígéretes, valószínűleg szektor-portfóliót érdemes ilyenkor venni, nem egyedi papírt.

Nem ez az első olyan innováció, amit Nyugaton hoznak létre és amin Keleten kaszálnak.

Amúgy, aki még nem bukott valamilyen papíron egy hónap alatt 30 %-ot, az nem komoly speki.

#454947 rbbj11 Előzmény: #454935

az az óriási különbség, h. a portfólió 3.71%-át alkotja, tehát ha nulláz a rv., akkor is csak annyit bukik a tőke, mint itt sokaknak 1-2 nap alatt. Ugyanis többen kifejtették már a topicban, hogy nincs más részvényük csak ez, vagyis 100%-os portfóliójuk e-star.

Így nem is értem, miről írtál, mert abszolút irreleváns a hasonlatod.

#454945 Grizzly Géza Előzmény: #454935

De korán keltél :D

Na,jó reggelt,ma megint átkötnék 500 db-ot,nehogy valaki lenyúlja a pakkomat,míg beadom az ajánlatokat. Még a végén nem tudom visszavenni,csak limittel magasabban,mert kijön vmi hír,pl. hogy garbó-ülőgarnitúra nagykerrel bővült a cég profilja :)

#454935 panpeter Előzmény: #454888

Akkor te buktál 30%-ot 1 hónap alatt mi meg 60-at fél év alatt:) Egyrészt bénább vagy az előbbiek miatt, másrészt 100x okosabb mert csak vicc pénzzel vagy benne, nem sok millióval. Mindenesetre, ha lenne FSLR topic, savazhatnánk, hogy pedig mutatta a chart vagy valami hasonló baromság. Abszolút nem kárörvendés, sosem érdekelt mások portfóliója, de mint látjuk a legnagyobbak is mellé tudnak nyúlni:)

#454880 rbbj11 Előzmény: #454823

a közgáz elméletek a ludasak, írtam én és sokan mások is neked már sokszor, a közgázt felejtsd el a tőzsdén. Semmi köze a gazdasághoz. Régen volt. Ill. hosszú távra, a legnagyobb blue chipeknél (otp sem az, kis fosocska az pl. apple vagy Boeing méretéhez) még mindig van, talán 50% súllyal

#454876 rbbj11 Előzmény: #454866

van, h. a k. anyját. Ez lesz a sorsa minden szektornak, ami a jövőben fontos: Kína lenyomja az árakat, tönkreteszi és csődbe viszi vele a fejlett világ tech iparát, és ő Kína kerül monopol helyzetbe. Hihetetlen, hogy még a jelenleg világ legnagyobb szolárcége se bírja a kínai versenyt, még úgy sem, hogy Buffett és India az elmúlt 2 hónap vásárlói, a világ legnagyobb ellátására képes telepeire.

Bocs az offért

#454823 matgab Előzmény: #454772

hát ez az árfolyam már tényleg minden elképzelhetőt alulmúl...

És az sem vígasztal, hogy forgalom nélkül esik, mert inkább azt látom, hogy azért nincs forgalom, mert egyszerűen nincs benne vételi kereslet. Ha több vevő lenne, akkor nagyobb lenne a forgalom mert többet adnának.

Az egész olyan, mintha kiadtak volna egy füzetet a befektetőknek, hogy milyen részvényeket nem szabad venniük az alapoknak és az Estar is a listán lenne...

Lehet itt őrjöngeni, ha azt írja valaki, hogy a papírt valami miatt nem ajánlja befektetésre, le lehet hülyézni meg minden, csak az a baj, hogy úgy néz ki, hogy ők alkotják a csendes többséget... Mármint akik valamilyen oknál fogva nem veszik, sőt eladják, mert ugye azért esünk, mert mindig van valaki aki még eladja... Még akkor is ha akár hülyeségeket is írnak le.

Ettől függetlenül én is remélem, hogy valahol most már csak megtalálják ezt a papírt, mert ez így katasztrófális...

Mindenesetre valami nagyon bűzlik Dániában! Vagy azért vagyunk átverve, mert amit mi látunk az nem a valóság, vagy azért mert azok az elméletek, amiket a közgazdasági iskolákban tanítanak, azok nem igazak...

Sok van mi K*ki, de ez m…

#454772 Flaska

Sok van mi K*ki, de ez már f*s.

Nem ilyen Mikulást vártam.

Kétségbeejtő!!

#454672 holnor Előzmény: #454668

december 3. péntekje közeleg, kifutnak a 1112 hatik, sok átkötésre lehet számítani. a cég + KÁ már túl van ezen, ld. minapi hírek.

#454645 Atesz11

TA alapján kereskedek,azért nyammogok ezen.Stoppot tettem be mindenesetre.

#454640 Lxrose Előzmény: #454550

A portfóliómegosztás okos dolog, de visszakérdezek:szerinted az OTP hamarabb fog duplázni, mint az E-Star?Zivataros időkben az E-Star lemaradt eddig a rövid életében, de utána mindent duplán pótolt. Jóval az OTP alattról indult, és a 2-szerezésig jutott. Tekintve, hogy fundamentumok alapján jobb esélye van még mindig, ha csak ez számítana, hosszú távra nem fogadnék az OTP-re. Ellenben DT-zni jó lehet vele, csak legyen jó alacsony a tranzakciós díjad. Fél százalék körüli díj mellett szerintem nincs értelme. Akkor inkább rulett piros vagy fekete. Ott 5 perc alatt túl lehetsz rajta és nem kell az agyadat szétizgulnod.

#454627 Lxrose Előzmény: #454476

Nem, dehogy...Kempo-Jiujitsu...volt. Mostmár csak szájkarate. :-) De az alacsony pulzusszám a hosszútávfutómúlt miatt van inkább.

Tapasztalatom szerint akik ilyen, vagy ehhez hasonló sportot űznek, azoktól csak azoknak kell tartani, akik támadólag lépnek fel fizikailag. Esetünkben ez nemigen valósulhat meg. Különben sem hiszem, hogy cilinderben és frakkban érdemes az öklünket mutogatni a másiknak.