Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#454610 rbbj11 Előzmény: #454601

nyilván olvasnád, és melyik fórumot választanád? Vagy mindegyiket olvasnád? :)

#454601 Bendeguz Előzmény: #454595

én is olvasnám a saját cégem topicját ráérős 10 percekben. pl a wc-n, két meeting között, miközben várom az ebédet az étteremben, stb.

#454598 exmnbs1 Előzmény: #454595

jut eszembe egy hónapja sok szó volt Lantos és Pataki úrak jövendő bevásárlásáról

mikor lesz?

#454595 exmnbs1 Előzmény: #454548

én nem örülök ha a cég fórumot olvasgat

legyen inkább formerplayer bennfentes

#454585 rbbj11 Előzmény: #454579

Főleg nem, ha a növekedési modell épp az olcsó és biztonságos hitelszerzéseken alapszik.

#454579 Arsene Lupin Előzmény: #454572

Az jó, ha nincsenek kamu hírek. A NABI esetén figyelni kellett a nálunk és az Amerikában megjelenő híreket is. Többször köszönőviszonyban sem voltak.

Az energetika valóban menekülőszektor. Ha azonban egy energetikai cég forráshiányos, azt nem díjazza a piac pénzügyi válság idején.

#454572 Bendeguz Előzmény: #454551

Köszönöm a tanácsokat, elraktározom. A kamu hírek itt nem voltak jellemzőek. Remélem nem is lesznek.

A bankpapírokat pénzügyi válság közepette nem venném. Az energetika a könyv szerint menedék kellett volna legyen, de még a bankoknál is jobban bezúzták. Ez minek köszönhető? Tőkeáttétek? Illikviditás?

#454551 Arsene Lupin Előzmény: #454545

Most biztos nem adnám el. A vízszintes grafikon még jól is jöhet a következő hetekben, összehasonlítva a többi papírban és indexben tapasztalható őrült rángatásokkal. Amíg nem pánikolnak be a kisbüfik nem lesz baj. Viszont mihelyt kijön egy igazi vagy kamu pozitív hír és felrántják a papírt, menekülnék. Mondjuk lehet, hogy nagy lesz a tolongás kifele.

Én egyszer a NABI-ba ragadtam csúnyán be egy pakkal. Szerencsére jött egy kamu híren alapuló felrántás, éppen hogy csak ki tudtam menekülni.

#454550 Tapasz Előzmény: #454545

Üdvözlet. Tedd fel magadnak a kérdést: Minek van nagyobb valószínűsége: otp 6000, fhb 900 vagy E-star dupla. Ennek alapján én egy részét otp re vagy fhb-re cserélném.

De hozzáteszem, én sem értek a tőzsdéhez

#454548 Arsene Lupin Előzmény: #454536

Önnel --> Önnek

Úgy látom, ötször is körberágtuk az E-Star gumicsontot, a következő E-Star hírig nem érdemes folytatni a vitát. Az világosan kiderült, hogy aki nem hisz a papírban az felkészületlen hülye, nem is ért a tőzsdéhez. Ellenben a hívők mind géniuszok, akik még véletlenül sem ragadnának be egy papírba.

Annak örülök, hogy a cégnél figyelemmel kísérték a bunyót, és a megjegyzésemre reagálva egy nap alatt frissítették a igazgatósági tagok listáját. Ez mindenképpen jó pont.

#454545 Bendeguz Előzmény: #454536

Még nem ittam meg a kávémat, de gyorsan feltennék egy kérdést. Mit tegyen egy beragadt, felezett kisbüfi? Most kifejezetten az Ön tanácsát kérem, legyen őszinte. Most még eladná nulla forgalom és vízszintes grafikon mellett?

#454536 Arsene Lupin Előzmény: #454535

"Ha neked kémiai laboratórium kell ahhoz hogy minden kétséget kizáróan megállapítsd hogy kutyaszart látsz az utcán akkor nem lehetsz se túl okos se túl magabiztos a hétköznapi életben."

Önnel szövegértelmezési problémái vannak. Éppen hogy rajtam kérték számot, hogy miért csak néhány indikátor alapján döntök. Úgyhogy mielőtt másnál keresi a hülyeséget, ami nem kizárt, hogy tényleg van, nézzen körül otthon is.

"Számomra jelent valamit mit értek el idáig ezek az emberek"

Ez rendben is van. De ezeket saját maguk érdekében értél el. Ettől még egy beragadt kisbüfinek nem lesz jobb kedve.

#454535 Janicroft Előzmény: #454485

Belegabalyodsz már a saját hülyeségeidbe. Ha neked kémiai laboratórium kell ahhoz hogy minden kétséget kizáróan megállapítsd hogy kutyaszart látsz az utcán akkor nem lehetsz se túl okos se túl magabiztos a hétköznapi életben. De szerencsékre borzasztó magabiztos vagy E-Star ügyekben, úgyhogy továbbra is számítok értékes hozzászólásaidra.

Számomra jelent valamit mit értek el idáig ezek az emberek, mert mégiscsak jobb ha ők vezetik a céget mintha köztörvényes bűnözők vagy szellemi fogyatékosok vagy adócsalók tennék. Azt én sem mondtam hogy csak ettől lesz sikeres a cég, de ez igenis egy nagyon fontos szempont.

#454528 rbbj11 Előzmény: #454486

ott van a híres harvardi egyetem alapja is, ami többet bukott 2008 táján, mint az átlag alapok. A tőzsdén a közgázosok egyébként gyakrabban sikertelenek, mint sikeresek. Mert az árfolyamnak egyre kevesebb köze van a fundamentumokhoz és a közgázhoz, évről évre, mindegy milyen részvényről van szó.

#454515 Muskatli Előzmény: #454493

miért pont 8 K ?

addig is rágj egy kis kavicsot... úgy látom elgurult a gyógyszered.

vannak érveid/meglátásaid/gondolataid is a céggel kapcsolatban?

szerintem meg pont az a gáz amit te engedsz meg itt magadnak... mi legalább ész érvekkel cáfoljuk a hülyeséget, te meg itt vagdalkozol alpári stílusban...