Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#454297 Muskatli Előzmény: #454266

nincs rossz helyzetben a cég, folyamatosan fejlődik, profitot termel, évről évre többet és többet, ráadásul nem is keveset, finanszírozással kapcsolatban vannak remények, stb.. - a teljesség igénye nélkül.

nem kóstolgatom, hanem csak megjegyzem, hogy mulatságosnak tartom, hogy egy ennyire laikus ember, mint Ön mennyi ostobaságot tud itt összehordani, ráadásul ekkora önbizalommal.... a teljesség igény nélkül a mosolygásom tárgyai - a mai AL gyöngyszemek - szvsz az alábbiak voltak:

1.

AL "Egy bennfentes nem vesz végig egy teljes emelkedést. Az alján kapja ki a könyvet, hiszen ő tudja előre a bennfentes híreket. Az átlag speki vette végig, és átlagosan úgy 7500 körül lehet beragadva."

persze az teljesen elképzelhetetlen, hogy határidős pozija alapján az emelkedő árfolyammal napi szinten jóváírandó pénzeket valaki újabb részvényvásárlásokra fordítsa?!?!? vagy esetleg az évi bónuszát, havi félretett fizetését erre költse? - vagy netalántán az előbbiről még nem is hallott, Mr Profi??

2.

AL "Akkor a kockázatkezelésen kellene dolgozni és nem az image-építésen"

Na, ez a kettő ezek szerint teljességgel egymást kizárják... legalább ma is tanultam valami értelmeset.........

Csak azon tűnődöm, hogy az Ön szíve, hogy tud verni, miközben levegőt is vesz??? :)

3.

AL: "Persze, mert Soós Csaba is tudta már 2007-ben, hogy 2011-ben hány romániai és lengyel projektje lesz a cégnek és ezek mennyi profitot fognak hozni évente."

Ha nagyjából sem tudta, akkor nem volt alapos üzleti terve."

Csalódást kell okozzak eszerint Önnek, mert nemhogy azt nem tudta pontosan/nagyjából megjósolni 2007-ben, hogy mi lesz 2011-ben ez a "nyomorult" menedzsment, hanem a nagy válságot sem... de felételezem, hogy Ön biztos tudott mindent előre.

4.

AL: "Azt már meg sem említem, hogy túl sok a közgazdász a cég honlapján és kevés a mérnök."

Biztosan ezen múlik minden, ez a mindent visz szabály!! gyerekek ha találtok még egy olyan céget ahol több a közgazdász, mint a mérnök, atyai jó tanácsom, hogy eszetek ágába se jusson befektetni abba a cégbe!!!!!! szerintem ha Warren Buffet tudta volna ezt a kulcsszabályt pályája kezdetén, akkor biztosan sokkal több pénze lenne most!!

#454296 panpeter Előzmény: #454288

És azért vagy ott minden site minden topicjában mert okos vagy. Meg szép is. Köszönjük, hogy szóltál, hogy xar papírban ülünk. Ha eddig nem tűnt fel, kevés itt az új arc, mi régiek meg köszönjük nem szorulunk segítségre. Mentsd meg légy szíves a H.box-os spanjaidat. Köszönjük.

#454290 panpeter Előzmény: #454278

Hát ez legalább akkora sértés volt, mint az enyém, viszont ezt nekem írtad, én meg írtam valamit, amit valaki magára vett. Kit kellene kitiltani? Stilisztikailag kicsit gáz, de van itt egy fetisizta kanapéra gerjedő aki majd rendbe rakja.

#454289 Grizzly Géza Előzmény: #454284

Szvsz van itt több csaj is,egészségesek,szexuálisan motiváltak... :D

De ez már másik topik,bár úgy látom a mai napi termésbe ez még belefér...

#454287 panpeter Előzmény: #454281

Nem, csak van egy kis év végi hajtás és nincs időm olvasgatni. Mi is szoktunk világolni, de minden rossz indulat nélkül... Ezek meg papír nélkül okoskodnak itt.

#454281 Grizzly Géza Előzmény: #454268

Mizu,előbbre hoztad az üveg bort? :)

Ne foglalkozz ilyen emberekkel,nem érdemlik meg.

Nem kell velük szóba állni és elhúznak máshova észt osztani...:)

#454268 panpeter Előzmény: #454265

Eddig egy frigid p.csa ontotta magából a rosszindulatot, most már a másik nem is képviselteti magát. Gratulálok mindkettőjüknek! Nem baj kevesebbet kell olvasni. Nick alapján kell szűrni és halad az ember...

#454265 Muskatli Előzmény: #454253

ma is sikerül jól megnevettetned, annyi ostobaságot írtál, hogy az eszem megáll... de legalább jól mulatok rajtad, ezt viszont köszönöm neked.

egyébként miért érzed úgy, hogy te mindenhez értesz?? miért vagy ennyire megkeseredve?

#454256 Lxrose Előzmény: #454253

Nem arról beszéltünk, hogy dolgoznak -e a kockázatkezelésen? Mondtam én, hogy ez már sikeres és meg van erősítve a másik fél által is?

A kórházas párhuzam szerintem nem elég jó. Persze ott is a pénz a legnagyobb probléma (meg persze az orvoshiány is, de annak is az az oka).

#454253 Arsene Lupin Előzmény: #454250

"Azt tudjuk, hogy az EBRD-vel előrehaladott tárgyalások vannak"

Az EBRD erről nem adott ki közleményt. Felleginek is előrehaladott tárgyalásai voltak Kínában, mégis üres kézzel jött haza.

"gondolom, csak van, aki ért is a konkrét fejlesztésekhez, meg az üzemeltetéshez."

Azért én olyan kórházba nem szívesen feküdnék be, ahol az ajtók nagy részére az van kiírva, hogy közgazdász. Amúgy az egészsége egyensúly az elején biztos megvolt, amíg Makra bent volt a buliban.

#454250 Lxrose Előzmény: #454247

De akkor nem jelentheted ki, hogy nem dolgoznak a kockázatok kezelésén, hiszen nem tudjuk, hogy pontosan min dolgoznak, hiszen akkor bennfentesek lennénk. Azt tudjuk, hogy az EBRD-vel előrehaladott tárgyalások vannak pl.

Talán nincs feltüntetve minden egyes mérnök a honlapon, de gondolom, csak van, aki ért is a konkrét fejlesztésekhez, meg az üzemeltetéshez.