eddig sem volt baj pr-ral
tavaly tavalyelőtt a világ 100 legjobb cég listáján szerepelt
eddig sem volt baj pr-ral
tavaly tavalyelőtt a világ 100 legjobb cég listáján szerepelt
"Mindenesetre ez egy új jelenség a BÉT-en" ...és mint minden új jelenséget, ezt is fikázni kell, csak mert Mo-n vagyunk és mert képtelenek vagyunk kilépni a saját (beszűkült) kereteinkből.
sztem sikerülni fog, megtérül, de kell min. 3-6 hónap
Csinált Rényi csúnyább dolgokat is.
Szerintem pedig van egy hatalmas különbség, de javíts ki ha rosszul tudom.
Határidős pozi esetében kényszerlikvidálhatnak (lsd: Balázs Csaba-Econet), ha kezd elfogyni a fedezeted; ellentétben azzal ha készpénzért megveszed a kívánt mennyiséget.
számitel szempontjából valóban nincs.
AL, nem értek veled egyet
2007 körül Rényi sztároltatta magát
Jaj, nem kellene játszani a bennfentest. Azok nem kutyafuttában készült felvételek, a stylist és a fotós sokat dolgozott rajta.
Mint ahogy Lantos is a díjon.
Szerinted egy bivaly-oroszlán konfliktusban mennyire számít, hogy a hiénák mit gondolnak? Majd mindenki lerendezi a saját konfliktusát, ahogy tudja, vagy hagyják, akiknek ez hatalmukban áll.
A kérdéseddel kapcsolatban számítasz valamire? Mert hát vagy kábítás céllal, vagy csak a jó marketing miatt lehet, amire azért egy hitelt felvenni kívánó cégnek szüksége van.
Az, hogy nálunk még szokatlan, talán azért lehet, mert milliárdosaink nem nagyon szeretnek a középpontban lenni érthető okokból. Ennek az embernek nem nagyon lehet mit takargatnia, ha ezt vállalja.
A bunyó az valóban nem kell. De gondolom abban egyetérthetünk, hogy a szakmaiság látszatába burkolt szakmaiatlan köpködés, vagdalkozás, félrevezető sugalmazások szintén mellőzendők....
A tegnapi garbó-bőrkanapé vitába egyszerűen nem volt gyomrom bekapcsolódni, annyira tipikusan balkáni, kisstílű és rosszindulatú. Ebben önnek igen nagy része volt, kár lenne tagadni...
A bőrkanapé emlékeim szerint már 2006-ban megvolt,amikor még 1 db részvény sem volt kisbüfik kezében, így annak sugalmazása, hogy az abban való ücsörgés a kisbüfik zsírjából történt, vicces, de mutatja a sugalmazó szándékait és tájékozottságát....
A garbó pedig egy egész vicces félreértés szüleménye: ahogy azóta is ezen mosolyognak az E-Star-os titkárnők és adminisztrátorok, a főnök elfelejtette az interjút és éppen a sípályára indult a hóágyukat beüzemelni, amikor szóltak neki, hogy ácsirobibácsi, itten kérem magát várják...
Na így lett arculatépítés és tudatos image-formálás AL olvasatában. Jól hangzik, csak a valósághoz semmi köze.....
Nem kizárt,a jenkiknél élnek is vele. A kérdés, hogy a image-építésre fordított kiadások megtérülnek-e. Jut-e könnyebben forrásokhoz a cég, és szimpatikusabb lesz-e a részvényeseknek vagy az üzletfeleknek?
Mindenesetre ez egy új jelenség a BÉT-en.
Esetleg elvárás az új IT tagok részéről, elsősorban Pataki úrtól?!
"A társaság a vezetői ösztönző program részeként tartja a saját részvényekre felvett határidős pozíciókat, melyeken azok megnyitása óta (az árfolyam esése miatt) jelentős veszteségek születtek. Fontos azt is látni, hogy a saját részvények vásárlására (melyeket később határidőre átkötöttek) évekkel ezelőtt a jelenlegi árszintek mellett került sor."
Ezt a portfolió írta az ügylethez fűzött kommentjében. Mintha tényleg kicsit tárgyilagosabbak lennének az utóbbi időkben, vagy csak jobban odafigyelnek arra, hogy a kommunikációjukba ne lehessen belekötni.
Szerintem nem kell a bunyó.
Engem az érdekelne, hogy mi lehet a nálunk még szokatlan, ezért nagyon feltűnő image-építés mögött.
Elképesztő, hogy már ezerszer kitárgyalt témákat hozol föl 1001-ére is, s még azt hiszed, mekkora okosságokat fedeztél itt föl.
Számtalanszor megbeszéltük már, hogy a cég életében semmi, de semmi különbség abban, hogy készpénzre megvásárolják az ösztönzési programhoz szükséges rv mennyiséget vagy a megvásárlás után határidőre kötik azt, s az így felszabaduló tőkét a cég alaptevékenységére fordítják.
Egy dolog dönti el, hogy jól cselekedtek-e: ha a finanszírozónak fizetett kamat alacsonyabb, mint amekkora hasznot a felszabadult tőke befektetésén keresni tudnak,akkor jól döntöttek. Eddig ez működött-és működik mindaddig, amíg mondjuk a fizetett kamat nem éri el a 15-20%-ot.Minden ezen túli okoskodás csak az okoskodó pénzügyi ismereteiről állít ki bizonyítványt, hiszen számviteli szempontból teljesen mindegy, hogy a saját részvény beértékelésekor az határidős vagy készpénzre megvásárolt pozíció.
Remélem van valami ÚJ és védhető érved, ha savazni akarod a céget......Ezt kipipálhatjuk egy pár évre,igaz?
Elképesztő, hogy már ezerszer kitárgyalt témákat hozol föl 1001-ére is, s még azt hiszed, mekkora okosságokat fedeztél itt föl.
Számtalanszor megbeszéltük már, hogy a cég életében semmi, de semmi különbség abban, hogy készpénzre megvásárolják az ösztönzési programhoz szükséges rv mennyiséget vagy a megvásárlás után határidőre kötik azt, s az így felszabaduló tőkét a cég alaptevékenységére fordítják.
Egy dolog dönti el, hogy jól cselekedtek-e: ha a finanszírozónak fizetett kamat alacsonyabb, mint amekkora hasznot a felszabadult tőke befektetésén keresni tudnak,akkor jól döntöttek. Eddig ez működött-és működik mindaddig, amíg mondjuk a fizetett kamat nem éri el a 15-20%-ot.Minden ezen túli okoskodás csak az okoskodó pénzügyi ismereteiről állít ki bizonyítványt, hiszen számviteli szempontból teljesen mindegy, hogy a saját részvény beértékelésekor az határidős vagy készpénzre megvásárolt pozíció.
Remélem van valami ÚJ és védhető érved, ha savazni akarod a céget......Ezt kipipálhatjuk egy pár évre,igaz?
Ha te nem tudsz, vagy nem mersz válaszolni egyértelmű kérdésekre és teljesen más témában kérdezel vissza, pedig tettem fel nem személyeskedő kérdéseket is, akkor tényleg nincs miért tovább beszélgetnünk. Kicsit csalódtam, mert értelmes embernek tünsz, de valami miatt ezt nem tudod 100%-ban kihasználni. Ezek után jogosan fel is háborodhatsz, hogy személyeskedek, de nem érdekel, mivel törjön el a kezem, ha mégegyszer neked válaszolok!
gondolom kiszámoltad mennyit buktak ebben a negyedévben a határidőn, amellyel a vezetőket kívánják javadalmazni
személyeskedés helyett
Áruld már el, mi a célod ebben a topikban? Venni biztos nem akarsz, mert akkor már megtehetted volna ekkora áresés után. Értem én, hogy harcolsz a tolvajrészvények ellen, de gondolom emlékszel még, hogy a portfolión te írtad, hogy ez nem az. (Persze akkor még volt részvényed.) Azóta az eladással együtt átminősítetted ezt is? Ha megváltozott a véleményed, írj már pár tételt, hogy mivel lehetne a PSZAF-hez menni csak példaként! Ha meg csak simán nem bízol abban, hogy ebből a cégből lesz valami, akkor miért nem koncentrálsz azokra, ahol
- Nyerni lehet,
- Folytathatod a harcodat a Hybridbox és társai ellen.
Hány életed van neked, hogy minden fórumon mindig ott vagy?
Csattanós választ fogsz erre kapni nemsoká, provokatőrkém....
remélem sokáig ez lesz a legnagyobb örömöd az életben