Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Baba topik

Re: adóbevallás

#52907 Dr. ursi Előzmény: #52900

jellemzően kézi stoppot használok, vagy semmilyet :o) tegnap pl nyitóból oti tdt volt majd elmentem egerbe, hétre értem haza, automata szépen zárt.

ha most lett volna bent stop akkor kiszedtek volna és csak bosszankodom, lásd mai foti, amitől azért tartok rendesen és ezért a gépi stop ki is szedett.

#52899 Dr. ursi Előzmény: #52355

mai tdt-vel az lett hogy míg melegítettem a lencsefőzeléket (fagyasztóból) addig nem láttam szerencsére ezt a 3260 valahányasokat így automata zárt és vettem holnapra rendesre.

devizákban pedig tudnám értékelni jenpárokat főleg audjpy-t ha végre méltóztatna megindulni :o)

#47434 Dr. ursi Előzmény: #47373

na látom senki nem segít :o) de már megoldottam.

kár hogy nem adják vissza a teljes humi veszteséget :o)))

adóbevallás

#47373 Dr. ursi

20 % az adó ??? ugye ?

és mi az a csereügyletből származó jöv. ?

ez lenne a forex ?

valaki adószakember segítsen már :o)

india

#45775 Dr. ursi

a stooq kiakadt indiára nézve, vagy tényleg több mint 17 %-ot emelkedett ma ?

mert akkor nem nagyon shortolnék ...

Re: molocskova

#45354 Spade Előzmény: #45350

Ilyen áron apportálta be (adta oda) /átszámolva/ a MOL a törzsrészvényeit azaz a felek ennyire étrtékelték....

#45349 Spade Előzmény: #45328

És a kép összaáll megvan a vissazvétel oka is a MOL részéről, azaz ezért kellettek a parkoltatott törzsrészvények vissza:

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/17/08/Osszefog_a_Mol_es_az_OMV.aspx

"Az OMV 350 millió dollárt fog fizetni a Crescentnek és a Danának a két emírségekbeli cég iraki Kurdisztánban működő egysége, a Pearl Petroleum részvényeinek 10 százalékáért. Ezt a pénzt az arab cégek beleinvesztálják a tervbe. A megállapodás előtt a Crescent és a Dana fele-fele arányban birtokolta a részvényeket a Pearlben.

A Molnak szintén 10 százaléka lesz a Pearlben, cserébe saját törzsrészvényeiből 3-3 százaléknyit ad az eddigi tulajdonosoknak. "Ezzel a stratégiai együttműködéssel a Mol előmozdítja a Nabucco gázvezeték megvalósítását, amellyel célja az európai gázellátás biztonságának növelése" - jelentette ki Áldott Zoltán, a Mol kutatás-termelési igazgatója. "

"

ez kb. 11900-as árfolyamnak számít

#45331 Kissherceg Előzmény: #45328

na jól van, akkor nem csak nekem jutott eszembe az SC lehetősége... Nekem is arra hajazott az egész.

#45328 Spade Előzmény: #45276

nem akarok okoskodni a témában mert igazából a ph@sz tudja mi zajlik, különösen h más is történt mint gondoltam....

Viszont nekem short zárósnak tünt az egész akció, és ezzel a hírrel kapcsolatban

"Az MFB Invest Zrt-nek kölcsönadott Mol-részvényekből 4 665 582, az OTP Bank Nyrt-nek kölcsönadott részvényekből 1 605 560 Mol-törzsrészvény vonatkozásában múlt csütörtöki, május 14-i-i hatállyal a felek megszüntették a kölcsönzést, "

http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=273290

arra gondoltam h mi van akkor ha a srv kölcsönbe vevők belenyultak a mézes bödönbe (eladtak kicsikét a pakkból) és vissza kellett pótolni a részvényeket kb. csütörtök + 3napon belül....csak egy ötlet...

#45276 Dr. ursi Előzmény: #45154

köszi.

buxinak gondolom megvoltak a forrásai.

egyértelmű volt a gyűjtés, hetek óta.

a többit épelméjű ember már kikalkulálhatja.

megvan a gáz a leendő nabuccóba vagy másba.

a múlt héten írtak alá az oroszok is (gazprom) a három régi tagközt-el (kazah, türk meg még valamelyik, most nem jut eszembe) a déli áramlatba ők adják majd a gázt.

szóval már csak meg kell építeni a vezetékekekt :o)

és az oroszoknak egyértelműen tulajdonolni kéne mindkettőt ...

de azért nehezítik egymás dolgát rendesen (eu orosz) szóval nagy harc lesz ez a teljes gázmonopólium megszerzéséért éspersze nem egy-két év ...

mindenesetre a mol a kulcs.

ezért értékteremtés ide értékteremtés oda :o) én jó befektetésnek találom.

arról jnem is szólva hogy mivel soha nem érkezett ajánlat anno omv részéről az egész scak egy nagy elterelő hadmozdulat volt megspékelve, azzalhogy a nagy kp állományú mollal basszunk már ki egy kicsit a lá omv