Én is afelé álmodoztam,sajna Molly 17800 felett bajban van...
De semmi gond,majd pénteken zárunk 18e felett 1212-t ! :D
Otinak 3150 felett kellene maradnia...
Én is afelé álmodoztam,sajna Molly 17800 felett bajban van...
De semmi gond,majd pénteken zárunk 18e felett 1212-t ! :D
Otinak 3150 felett kellene maradnia...
Olajipari óriásunk nem vitézkedett ma, a gyogyósok is csendben eltöszörögtek.
Pedig asszem lezártam volna kb150-200-as promtnál egy szolíd 700-as kt mellett :)
Jó lenne ha Molly és Rg is szíven viselni az emelkedés sorsát mert ez a 0 közeli teljesítmény nem töccik!Ha már szegény Otit sikerült megakasztani holmi 3150el..
Némivel 300 felett belecsíptem én is...bár elég karcsú a mutatvány.
Na megkezdtem ezt is... Megnyitottam ma az első poziciót, long 300-tól.
Kezd életre kelni a forgalma.
Át is ment mind2-n. Szétshortolhatták az 500-as kt-jával...
Az igért BUX 1212kép.
A háromszög a lényeg, meg 20,50MA.
Pirossal berajzoltam egy elliottot, ami még elfogadható lenne, de kék mégh kérdéses. Azért az ábrán elfér ,-)
Napos mozgó értékek:
20MA: 17.660
50MA: 17.552
Jelenleg a 17.740es szintjével felette az árfolyam.
Arról már tegnap lemondott. Minden longot eladott tegnap, így gondolom felülírta a várakozásokat Lyonell ismét.
Jól mondod Józsi!
Itthon a háromszög az úr! Nem nagyon akarnak fekete karácsonyt, így bent tartják az indexet a háromszögben! Lassan rakok fel ide napos képet, tegnap 1112 topikba raktam fel képet 1212ről. Közbe töltöm a blogomra is.
Daxnak is már csak egy ezrest kell emelkednie hogy meglegyen az ez évi célárad...
Mindenkit, shortost, longost, a kukac rossz oldalára állítanak, egyik nap az egyik brigád, majd másnap a következő csapat....
így megy ez....
Most is lehet 200kontit adni a vevői oldalra..
számomra ez a szint jelen pillanatban kivárós! Már nem tolok rá nagy shortot miután nyugat kieste magát, amire vártam pénteken. Most már túladott lett azon az időtávon amin kereskedtem pár napra.
Elég jó a könyv nyitóban!
200konti vételen, 100konti eladáson.
Kezd mozogni
az milyen már, hogy az index 350 pontos ársávban, míg a hatik, főleg a 1212 csak 200 pontos ársávban mozgott? Ez azért elég nagy különbség...
akkor épp itt az ideje, hogy 17250 fölé kössék a buxot záróban ;)
A 650 pont valóban nem magas, bár nem is olyan rég láthattuk, hogy valaki záróban mínuszba ütötte, nyilván nem ez a normális...
A 17 250 prompt szint alatt szvsz minden emelkedést adni kell.
lhet, bár a 650-es kt nagyon agyonvert, nem biztos, h. az megfelelő referencia. MNB alapkamat fele...
Tegnap 18 150 volt a maximuma, 17 500 fölötti prompt-nál, tehát sanszos, hogy ma nem lesz annyi.