nem jött...
Most meg Iránra esnek?
nem jött...
Most meg Iránra esnek?
na, akkor jön az a pattincs, vagy nem....
nekem ezek a görbék is megerősítik azt az elképzelésem, hogy elköv. 1-2 évben még jön egy magasabb mélypont ezen a nagyobb idősíkon nézett bear piacon: 1000 alatti sp-nél sztem nyugodtan lehet tartós vételeket nyitni. 900 környékére várom a magasabb mélypontot
Az elkövetkező 100 évre most is érdemes az S&P-t longra venni
http://advisorperspectives.com/dshort/updates/Secular-Bull-and-Bear-Markets.php
Túl sok a pesszimista plusz alacsony a forgalom, emiatt lehet az up. Gondolom én laikusként.
történt ma igazi megállapodás eu részről? vagy mi ez az up? vagy ez csak a szokásos amcsi jókedv... :)
Itt van a kutya elásva!
és lehet jövőre Japánt veszik elő (200%-os adósság) ... addig sem az USA gondokról lesz szó
hát persze..én rájöttem...USA nagy nagyon jó az Európa válság..legalább addig sem figyel senki oda a saját FED, meg dollár mizériájukra..meg a sok adósságra.
szerintem ez semmi nem volt,elvileg holnap a mai nap ellentéte jön,és tovább fel.
mielőtt beverték a végén volt egy tizenpár pontos felrántás, én azt hittem megveszik zárásra.
Vajon hányan vártak ma is a tegnapihoz hasonló fölrántást?
Állítólag a japán Nikkei újságban leközölték, hogy az IMF 600Bill dollárral beszállna Eu mentésbe, amit nemsokkal utána meg is cáfoltak. :D
/JPM dirije is rózsaszín jövőt ígért, ami meghajtotta a bankszektort is.
A G-III Apparel Group Ltd. adott egy tuti Q3-at, amire kilőtt vagy +14%-ra./