eddig nem egyszerű egy hét...
eddig nem egyszerű egy hét...
ha maxos zárás lesz, bullos ez..))
ha már eldöntötték lehet hogy lesz...én remélem hogy nem..bár most már mehet akármerre.
"Meg kell mondjam, a Mikulás-rallik jogosságát én sem értem."
Ajánlom figyelmedbe ez úton a Szerepcseréből Mr. Valentine beszédét arról, hogy mi történik Karácsony előtt és miért :)
A Danske Bank elemzõi szerint a jegybankok döntésének köszönhetõen olcsóbb lehet a bankok számára a dollár forrás, ami különösen az európai bankok számára lényeges, hisz õk dollárban alulfinanszírozottak.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_jegybankok_osszefogasa_repiti_amerikat.159247.html
Szerintem nem!
Könnyebb átváltást az egyes valuták között.
egyébként ez most újabb pénznyomtatást jelent?
Jól van főnök, most megsértődtem, hogy csak a hülye shortol...
Holnap ezért lezárom a shortokat, longokat nyitok, de akkor ne csodálkozz, ha fekete karácsonyod lesz , ha túléljük az addig kirobbanó világháborút egyáltalán...!
Azt azért jegyezzük meg, hogy múltkor is és most is akkor léptek közösen, amikor az EUR/USD közelitette az 1,30-at.
Úgy tűnik ezt a szintet keményen védik.
nagyjából tévedsz :) nincs ilyen vissza jön vagy sem. Ilyen horderejű bejelentésre a hülye shortol, már elnézést... Világ 5 legnagyobb bankja bejelent közös pénzszórást, akkor jobb csatlakozni az élményhez, nem pedig azt magyarázni, hogy úgysincs nekik elég...
Jövőre esünk. Mikulás rallyhoz ennek semmi köze 2008-ban pl akkor is esés volt, 2009-ben is. Annyi van, hogy megnyugszik a piac, mindenki elkölti a hasznot, illetve elszámolás miatt már nem nyitnak nagyobb pozikat.
Meg kell mondjam, a Mikulás-rallik jogosságát én sem értem.
Nincs negyedév végi hajrá, már kifutottak a negyedéves gyorsjelentések is, csak a szokásjog van.
Ill. ha van racionalitás mögötte, akkor azt nem ismerem.
Ez most azért más, a jegybankok összehangolt fellépése párositva a kinai kötelező tartalékráta csökkentésével vaskos érv arra, hogy min. hétvégéig mindenki happy legyen.
Épp azért nincs beleadás sem, mert ez amolyan államilag dotált játék.
Az a legngyobb vicc, már megfigyeltem, hogy az ilyen napokon semmit sem adnak vissza... viszont egy -1,-2% vagy kivételes esetekben -3%os esésnél egyből megindul a visszahúzás... Megint új csúcsot akarnak felállítani... Egyébként számomra az is furcsa, hogy mindenki hisz a Mikirallyban, most is mondogatták, lassan ezt lehet Mikirallynak nevezni, hogy ha mindenki várja akkor most hogy hogy van? mert ugye az összeomlást is mindenki várta mégse lett... furcsa ez az egész... vagy egyszerűen csak én vagyok a hülye,hogy próbálom megérteni az érthetetlent... :)
hihetetlen...
+2,32% 1perce még 1,17 volt. Mi van itt megint?
hát most tényleg úgy néz ki... eldöntötték hogy lesz Mikulás rally....egyelőre pörgetik tovább a mókus kereket...aztán majd ha megáll lesz idő gondolkozni.
áhhh... leminősítették tegnap a besorolást és le se xaarta a piac. Idei évre vége a mészárlásnak. Új év új remények :)
Lehet, hogy a januári rezsit költik?
:))
a végét azért beadták....
nem tartogatják, még ott a zabszem...
lehet, már kezd irritálni ez az egész... BAC több mint 2 éves mélyponton. Beharangozták, hogy ma micsoda megállapodások lesznek, eddig semmi sem volt szinte... talán majd holnap, ha akkor sem, akkor majd 1x... bizalom az úgyis van