Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: semmi erdeklodes

#450128 taresz Előzmény: #450124

De miért, de miért, de miért????

Ha lecseng egy szájkarate akkor indítunk egy másikat? Minek?

Rajtunk röhög a fél fórum.

#450124 Ronin_ Előzmény: #449647

Mert bosszantod az embereket a topicban. Mire jó ez?

Lehet, h nem volt benne senki ellen támadás és nem volt benne anyázás, de ettől még a többség annak érezte. Ha erről nincs fogalmad, akkor az szűklátókörűség a részedről.

Ez az én véleményem, de valószínűleg nem vagyok vele egyedül.

Re: nincs cím

#450091 matgab

Rivotril, te utánzol engem??

Én pont tegnap délután nyitottam egy hati shortot...

Lásd matgab részvényei topik...

#449972 hAliG Előzmény: #449947

Ezt a rv-t "szétcsapták", sebek nyalogatása van..

A megszellőztetett finanszírozási hírre amíg nem jönnek nagyobb vevők, addig ezt kell szeretni :(

Ha a hírből valóság lesz, akkor biztos fognak jönni, kérdés, hogy mennyit kell várni erre, és addig hogy száguld el mellettünk a piac többi szereplője..

#449966 SZETO99 Előzmény: #449947

ugyanez... a pakkom egyharmadával (ami jelzem az egész pakkom 1/3-a is) kiszállítam, és az otiban már a veszteségem egy kisebb részét visszakereskedtem, tdt+swing..

de csak mert én is hiszek a papírban!!! :-))))

#449947 korpa Előzmény: #449790

azért ez már vicc otp plusszol mi esünk tudom a napi 3M kereskedés nem összeg

én 11.700ról voltam beragadva...eladtam többször bukóban aztán OTP-vel 3-4 hónap alatt mostanra kb 8500ra higítottam...de egyre jobban unom hogy az otps nyereséget ide fektetem be (tudom akkor lépjek le...de én akkor is hiszek benne)

#449790 hAliG Előzmény: #449497

Arra talán elég volt, hogy maradunk ezen a szinten..

Meg ki tudja, hogy állnak, talán előrehaladott annyira a dolog, hogy azért szellőztették meg.

Kérdés, hogy innentől számítva mennyi idő kell még.. 1-2hónap?

Remélem minél hamarabb nyélbe ütik a dolgot, mert akkor elindulhatunk ismét felfelé.

#449707 Bendeguz Előzmény: #449681

Megkérjem Csernus dokit, hogy regeljen be és pszichológiai célzattal osszon ki mindenkit a szokásos stílusában? :)

Ezeket a rangokat tessék végre elfelejteni. Egyedül a Házmester és az Alapító ér valamit, a többi csak statisztika. Ha valaki évek óta szemetet ont magából, az is lehet tisztelt tag, vagy VIP. Emiatt senki se sértődjön meg, ne hagyja itt a fórumot és végképp ne érezze magát kevesebbnek.

Akiben van némi kalandvágy és szeretne a nickek mögé nézni, jöjjön el fórumtalálkozóra és adja az ívet élőben. Egy jó bor és pizza mellett meglátja mindenki, elsimulnak az ellentétek.

#449681 SZETO99 Előzmény: #449679

Nem is azért írtam. "Kezdő fórumozó"ként nem tudom mi a dörgés itt, nem ismerem az "öreg rókák" múltját, mit illik, mit nem. Ezért nem is meresztgetem szárnyaim nagypofával egy nickname mögé bújva, azaz megtisztelek mindenkit. (ezzel most nem céloztam senkire, kizárólag a hozzáállásomra)

A hasonló témájú forumok közül ez tűnt a legszínvonalasabbnak. Remélem így is marad.

Ezért pedig Te felelsz, illetve neked köszönhető. Csupán ennyit értettem előző kommentem alatt!

#449679 Kissherceg Előzmény: #449678

Nem hiszem, hogy éreztetni szoktam jogosultságaimat. Ez a mai is csak egy emlékeztető üzenet.

#449675 taresz Előzmény: #449671

"aki az ÉN szabályaimat betartja"

Hinyje basszus! Orbán Viktorhoz lenne szerencsém? :))

#449671 Kissherceg Előzmény: #449666

Ezzel egyetértek. A fórum mindenkié, aki az ÉN szabályaimat betartja.

Amikor kérés volt ki lettek tiltva a nem ide illők, szóval nem tudom mi a gond. Robbaj, Te meg folyamatosan gerjeszted a feszkót itt, csináltál egy saját RFV topikot ott éld ki magad. Repülőgép gyártó meg nagyon menő valóban, de senkit se érdekel RFV-ben.

Azért azt mindenki vegye észre, hogy csak itt megy a feszkó az oldalon, tehát nem egyoldalú a történet. Értem, hogy szarrá szívta magát a topik 70%, de attól még nem kell kizárni azokat akik nem. Ha saját hitből vagy hülyeségből beszívta valaki, az számoljon el tetteivel és ne hárítsa másra maga feszültségét.

Aki viszont baromi okosnak tartja magát, hogy nem, teheti kisebb arccal is.

#449666 SZETO99 Előzmény: #449664

Ez szép volt! (minden irónia nélkül) és korrekt.

Ámbár annyival kiegészíteném, hogy házigazda és tisztelt tagok ide vagy oda, egy fórum a köz érdekében és szolgálatára kerül létrehozásra, hogy mindenki a saját véleménye mögött állva támogassa azt.

Amennyiben a házigazda és tisztelt tagjai ezt figyelmen kívül hagyják, a fórum hitelét és olvasói közönségét veszti.

Ez egy "hozzáadott értéket" képviselni akaró fórumgazdának és tisztelt tagjainak véleményem szerint fontosabb kell, hogy legyen, mint a saját véleményekről, álláspontokról való kitartó meggyőzési szándék. Aki erre nem képes, az nem vitapartner, nem fórumra való.

Ezt tessék megfontolni - minden tisztelettel - , akinek pedig nem inge...

#449664 Gump1 Előzmény: #449654

Tisztelt kezdő fórumozók!

A vita egyre vehemensebb és nyílván nem vettétek észre, hogy egy Házmester, Tisztelt tag kontra új fórumozók vita alakult ki.

Más szóval van egy belső kör, aminek tagjai nyilvánvalóan "semlegesek" - hogy meg ne sértsem kifinomult ízléseiket és adódik egy E-star fan club. Persze lehet ezt szektázni, de nekem úgy tűnik, hogy momentán az E-star ellenesség szektás.

Szerintem a házigazdára felesleges ráborítani a saját házát, így belátva az idegenben elszenvedett vereséget én odébb állok. Persze fenntartom a jogot, hogy a bírót és két partjelzőjét egyszer még megtanítsam kesztyűbe dudálni.

Magam részéről most írtam és olvastam utoljára, szóval viszontreakció nélkül lehet anyázni...