Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: határidős kifutások

#45167 spekulans Előzmény: #45166

Interactivebrokers, 10K a számlanyitás de 2K a minimum aminek rajta kell lennie, tehát 8K akár 3 nap mulva vissza utalhatsz. Lehet hogy nem a legolcsobb a számla nyitás de nekem fontos szempont volt hogy össze lehessen kötni az Amibrokerrel.

#45158 redend Előzmény: #45083

Szoval a ha valamelyik teljesul (vagy a celar vagy a vedostop), akkor a masik torlodik es nem marad ott szivattyunak?

#45083 spekulans Előzmény: #45079

Én egyenlőre csak az S&P futival játszok. A futiknál korlátlan a DT. viszont a rv.-nél 25000 dolcsi alatt korlátlan. És ha össze adod 5.25+6,5=11.75*50=587,5-4*2,40(broki díj)

=577,9 dolcsi ugy hogy ma kereskedni sem a kartam, ja és 1K-val.

És ami fontos a világ egyik ha nem a legforgalmasabb instrumentuma. Lehet hogy ezt is manipulálják, de ha igen akkor valami őrűlt zsével(tehát szinte kizárt). A forgalma töbszöröse a dow futi-énak.

És még 1 szépség a második tradet amikor nyitottam utánna nem sokkal el kellet menem betettem egy védő stoppot alá, és egyet a célárhoz mert itt tudsz ilyet is.

Azért mondtam hogy ez még nekem is egy uj világ!

#45080 Kitano Előzmény: #45070

Én meg, rohadjon meg a MOL, 460-on még ráadtam. Oroszok, vagy Hernádi nagyon veszi. Ha Hernádi az, akkor nem sokáig fogja, mivel nem kell neki sok az 50% + 1-hez.

#45079 BudFox Előzmény: #45051

Hello Spekuláns

az nyilvános hogy milyen amerikai részvényeid vannak ?

csak hogy tudjak szurkolni neked :-)))

#45070 kelvin Előzmény: #45006

Én meg dobtam a shortot bukóban mert annyira megindultak a **** futik, dax meg prompt amcsik is, ja a k...szott molt ne is említsem. Erre most jöttem vissza mit látok?

USA 1-2% között

Hát bsszk+ a jó édes...

sorry de ez nagyon kikívánkozott belőlem

#45051 spekulans Előzmény: #45014

Na azért nem eszik olyan forrón a kását, én mindig óvatos duhaj voltam.

De most összejött megint 6,5 pont shortban.

Ugy hogy egy papir nem nagy mozgás.

Pár tradet letuttam már a mi kis piacunkon, de most úgy érzem magam mint egy gyerek a vidámparkban.

Ne haragudjatok ha OFF de talán ebben a topicban, értitek a legtöbben hogy miröl beszélek.

Ez tényleg egy másik dimenzió, az igazi parkett.

Kivánom mindenkinek, hogy egyszer átélje!!!

De azért még egy darabik maradok itt is.

#45005 redend Előzmény: #44854

Viszlát Spek! Szvsz, téged sem fogunk már látni a magyar ugaron. :)

követő stop

#45001 redend

Srácok, a fogyi védőknél lehetne reklamálni, hogy a magyar brokik fejlesszenek már követő stoppot a ratyi rendszereikbe? :)

#44967 BudFox Előzmény: #44961

nyugi..egyszerre megy együtt :-)) a shortok még nyitva vannak, amikor rányitom a longot... hétfőn, ha lesz még emelkedés,akkor lezárjuk a longot, és ha olyan a helyzet, akkor mehet rá az újabb short.

Az a baj hogy olyan gyorsan változik a helyzet, hogy néha 5 perc alatt meg kell változtatnia az embernek a véleményét.

#44961 Amatoregy Előzmény: #44957

határozott vagy. Lentebb kérdezel, majd kijelented, hogy nem longolsz már. Erre 50 ponttal feljebb belenyitsz.

Remélem néha számolsz is mert a short és long üti egymást nem? Ráadásul duplán foglalja a fedezetet.

#44957 BudFox Előzmény: #44935

nekem meg 14.423 -nál nyilt longom... :-))

shortok még megvannak lenntről....majd meglátjuk mi lesz hétfőn.....de szivatós lesz az tuti.