egyre macerásabb kiszűrni az érdemi hozzászólásokat...
"Amúgy a fórum nem lett békésebb. "
Nem is nagyon tetszik.
ez befolyásolhatja közvetve az erdélyi önkormányzatok fizetési kockázatait is
se nem volt benne senki ellen támadás, se nem volt benne anyázás, fogalmam sincs, miért oda tartozna ez
:))))
A hagyaték azért túlzás. Csak a fórumról távoztam, a reumát leszámítva még élek és virulok.
Amúgy a fórum nem lett békésebb.
Royalty-t fogok szedni a szövegeim után.
Tisztelt tag,
kérjük távozzon.
Ajánlom az anyázós topicot.
Csak az ilyen esetekre (nek) hoztam létre.
szánalmas vagy..
javasolom, hogy az egyik rohamod közben menj ki egy fradi meccsre a B középbe újpest pólóban... vagy fordítva is jó lesz nekem.
Nagy ontopic voltál, köszönjük ismét. A Boeing biztos szárnyalni fog télen, amikor leesik az első hó, jön a tartós köd. Szevasz.
pang ez a részvény, az egész bet-tel együtt.
Annyival jobb Boeing tulajnak lenni.
Bocsánat , de kissé elgyengít ez a teória gyártás, hagy legyek praktikus. A példa szándékosan útszéli , de így érthető.
Kiküldenek egy lány az út szélére, pénzt keresni.
Polgári észjárással ezer kockázat van , hogy nem hozz pénzt. A teljesség igénye nélkül : nagyon hideg lesz, nagyon meleg lesz, nem lesz kuncsaft. Válság van , nem lesz kuncsaft. Jön a csúnya rendőr, nem engedi.
A fél analfabéta strici annyit tud : út van, lány van, igény van.
Az esetek 98% -ban, ha alkalmas lány választ, havi 2 millát keres egy lányon. A példa nem analóg, de nem is nélkülöz egyetemleges igazságokat.
Cég Aj. Vétel
Eladás Cég Aj.
5 595 HUF 1 db 1 1
Napi min: 5 489 HUF Napi max: 5 600 HUF
Nyitó: 5 489 HUF Előző záró: 5 401 HUF
Utolsó kötés: 5 595 HUF, 29 db (2011.11.29. 17:05:53)
Összforgalom: 38 kötés, 1 615 db, 8 995 409 HUF
Egyébként erről a cikkről lehet szó? Sajnos a Magyar Nemzet eredetijét egyben nem találom.
Én nem láttam semmilyen forgatókönyvet....
Tegnap kérdeztem, hogy mégis hogyan történne ez...azóta csönd.