Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#449172 Muskatli Előzmény: #449164

A kérdéseid alapján is látom az óriási szakértelmed! Segítek: Bebiztositanad szó helyett használjuk a helyeset: biztosíték nyujtas.... A forma helyett használjuk a típus szót mert az kell ide.... Az üzletrész atruhazas valamilyen %-a helyett használjunk üzletrészt terhelő zalogjogot... (ezt az esetek 99,9999%-ban az adott üzletrész 100%-ara szoktak kikötni, így nem érdemes itt %-okkal bajlodnod ... Es helyettesítsuk meg be az üzletrészre vonatkozó opciós joggal...

Emellett bar vannak kisebb Kft-k is de azt mar csak félve említem meg, hogy az estar NYRT, azaz nem uzletresze van hanem részvénye...

Latszik, hogy olyan nagy a tudasod, hogy én ezentúl inni fogom a szavaidat!!! :)

#449171 Formerplayer Előzmény: #449169

Ennek amit leírtál, semmi értelme....

Mégegyszer felteszem az egyszerű,eldöntendő kérdést:szerinted a most nyújtott Euró hitelnek az OTP-E_Star vonatkozásában üzletrész-átruházás a biztosítéka?

Egyszrűen csak egy igen/nem-et küldj. A többi tudálékos rizsa....

#449169 Illuzio Előzmény: #449159

Tudsz nekem egy X összeget kölcsön adni?ha tudsz milyen kamatra?vagy jónak találod az elképzelésemet,üzletpolitikámat,lehet hogy a kamat kevés lesz számodra?Lehet csak akkor segítesz nekem ha beleveszlek az üzletbe?Most hány százalék részesedést akarsz?Mennyit akarsz majd az újabb kölcsönért,hány %-ot a profitból?Mikor lesz ennek vége?Tudod mit adj egy X összeget és én lelépek.

#449167 Formerplayer Előzmény: #449164

Az agresszív tudálékosság méginkább fájdalmas. Egészen addig, amíg konkrét tények nem kerülnek szóba...Mert onnan már nevetséges...

Szóval azt állítod, hogy a jelenlegi Euro hitelt üzletrész átruházás, mint biztosíték mellett nyújtotta az OTP?

#449165 Muskatli Előzmény: #449159

Bocs, picit segítettem neki, milyen szabályoknak nézzen utana... De azert meg maradt boven amit nem emlitettem... Csak utana olvastam, h te is irtal... :)

#449164 Illuzio Előzmény: #449158

Nem jósolt meg senki semmit.Szerinted a jelenlegi árfolyamot meddig lehet tartani?Ti meddig tudjátok ezen a szinten tartani? Ha már itt tartunk,180 nap milyen gyorsan fog elmúlni?Hitelt te milyen kamatra adnál,netalán bebiztosítanád magad valamilyen formában?Milyen formában?Csak nem üzletrész átruházás valamilyen %-ban?A naivság már néha fájdalmas.

#449161 Muskatli Előzmény: #449144

Tenyleg óriási tudású! Megjósolta az árfolyamot! WOW!!! Sztem ilyen képességekkel jo pár alapnal dollár milliókat kereshetne havonta! De megelegszik azzal, hogy ide írogat, es segíti a döntéseinket! Esetleg más részvénynel is működik a varazsgomb?? Es mi van akkor ha 1 dolgot eltalált?!? Esetleg 3-at egymasutan? Mi lesz ha a következő 10-et meg nem találja el?

Illúzió!

Szerinted az OTP megszerzi a céget? Beker ar + 10-15%on?? Hallottál mar arról, h 180 napos sulyozott átlagár v 1 részvényre jutó saját toke szabály? Esetleg a kiszoritas szabályairól? Vagy ezt mem tanitjak a Bennfentes kutfuroknak vagy geologusoknak? Ha picit utanajarsz es nem csak lovoldozod a butasagokat a fórumra akkor könnyen láthatod, hogy ez - ha egyaltalan be is következik - akkor közel sem ilyen árfolyamon.... Raadasul tényként kezelsz olyan dolgokat aminek azert, valljuk be: rendkívül kicsi az esélye...

Nem szeretnek "ilyen" nagy tudású lenni!!!

#449160 matgab Előzmény: #449153

Én szeretem az összeesküvéselméleteket, de ebben biztos vagyok, hogy nem igaz.

De tegyünk egy próbát: Mikorra várod azt, hogy az OTP/Csányi felvásárolná a véget?

Állom a fogadásod, fogadjunk egy üveg jó pezsgőbe vagy egy láda sörbe, az jól fog jönni a fórumtalin.

#449159 Formerplayer Előzmény: #449153

A rivotrilnak írt utolsó mondatod nálam kiverte a biztosítékot....

Akkor hát halljuk a felvásárlás technikai menetét...

De vigyázz,mert minden félmondatodnak súlya lehet, ha hiteles akarsz maradni...

Szóval kiváncsian hallgatom, mi és hogyan lesz itt.Pláne, hogy miért...

#449158 Muskatli Előzmény: #449144

Tenyleg óriási tudású! Megjósolta az árfolyamot! WOW!!! Sztem ilyen képességekkel jo pár alapnal dollár milliókat kereshetne havonta! Más részvénynel is működik a varazsgomb??

Szerinted az OTP megszerzi a céget? Beker ar + 10-15%on?? Hallottál mar arról, h 180 napos sulyozott átlagár v 1 részvényre jutó saját toke szabály? Esetleg a squeez out szabályairól? Ha picit elgondolkozoles es nem csak lovoldoz

#449156 Janicroft Előzmény: #449153

Tehát akkor ezt amit írtál, akár tényként kezelhetjük, ez fog történni? Csak hogy tudjam mihez tartsam magam.

#449153 Illuzio

Mi bajod ezzel a szóval(agitál)? A tuszok az már érettségi tétel,igaz?Nos eddig sajnáltalak a pancserséged (ez így most helyesen van írva?) miatt,de már csak egy vinnyogó becsapott,csalódott,gyorsan meggazdagodni vágyó ifjú titánt látok,aki nem akarta végig járni a lépcsőfokokat.Neked most ez az igazi iskola.Ebből fogsz igazán tanulni.Ha túléled.

#449144 exmnbs1

"(#55720) Re: PannErgy Értékelés: +1

előzmény (#55719: szanbal) | válasz erre | 2011. február 24. - 13:58

Ma 12 óra Gödöllő,1812 méter mélység,a 8,5" csőről 6"-ra átállás regg.9.Kb 2 hét a 2300 m.mélység elérése.Még nem érték el a mészkőréteget.A munkálatok befejezése 2-3 hónap,ha minden simán megy.Ha kész vannak mennek vissza Mályiba.Nkanizsáról semmit nem tudnak!!!

Habisz"

#449142 madA_

Helyesírás már anno is szóba került, sokan hozzád hasonlóan ezért sem tekintették hiteles hírforrásnak, aztán lám-lám.

Poziban vagyok, azt halkan írom.

#449135 exmnbs1 Előzmény: #449133

kivéve engem

nekem akkor is lejött hogy sokat tud

a gödöllői fiaskót harangozta be pl

#449133 madA_ Előzmény: #449123

Panergyben nem egészen 1 éve jelent meg először, akkor még Habisz néven. Hülyének nézte ott is mindenki, az egész falka a torkának ugrott, mivel akkori 1000-es árfolyamnál, 600-at vizionált.

Aki nem követte figyelemmel az ottani eseményet, egy pillantást vetve a jelenlegi árfolyamra láthatja amit látni kell, Az igazság az, hogy rútul bejött a "jóslata"

Most hogy itt bukkan elő, rossz érzéssel tölt el. De írhatnám úgy is, nem őszinte a mosolyom.

#449131 Illuzio Előzmény: #449123

Nem akarok meg agitálni senkit(sok emberrel ellentétben)nincsenek céljaim a beírásaimmal,nekem a kilenc is páros ,csak a vernyogás már fáj.Az értelmes,érdek nélküli embereket ledegradáljátok.A Tőzsde nem szeretet szolgálat,ma már senkit nem érdekel egy cég valódi értéke.A mai világban 1-2 hónap alatt minden megy a levesbe ha az erősebb úgy akarja.