minek, holnap úgy is vissza adják ennek az emelkedésnek a dupláját...
hetek óta ez ez első napjuk, mikor a végét megvették...ez talán jelenthet valamit...
minek, holnap úgy is vissza adják ennek az emelkedésnek a dupláját...
hetek óta ez ez első napjuk, mikor a végét megvették...ez talán jelenthet valamit...
hmm...
kemény...
elvesztett mindent pár nap alatt. augusztusi szakadásban, ha jól tudom.
http://tombolatom.blogspot.com/2011/02/ingatlan-valsag-maskepp.html
tombolatom blogja is eltávolitva kész,ennyi ,feladta...?befejezte?
emelkedni kéne, keveslem...
sajnos :((
no nézzük lekanyarodnak -e ezek a marhák a végére ? vagy tartják a szintet záróra ?
Usá-ban az áruházakban ölik egymást a vásárlók, e héten eu-csúcs, leminősítések, Mikulás- rali hagyomány... tehát minden adott a ralihoz.
"Mondjuk 68 k -ból , hogy lehet megélni azt nem tudom."
A fél ország tudja...
Én is azt hittem EU csatlakozáskor hogy jó 10-15 év alatt tehát nagyjából mostanra elérjük Ausztria szintjét....vagy legalább a kicsit szegényebb EU átlagot...de hát ebből sem sem lett
jah..vannak ilyen hűtőgépes akciók is...bepiszkolod a kezed hogy bevidd a boltba...ott meg mondják : dobd csak le a sarokba..úgyis megy a szemétbe.-))
68.000 -et keresnek..egyik tekés csapattársam is annyit kap..annyiból sehogy se lehet megélni..
Nekem ezekről az akciókról mindig az jut eszembe kb 10 éve tűzhelyet akartam venni. Olvasom akció régi tűzhelyet átveszik és úgy nagy árkedvezmény stb. Volt egy régi tűzhely bedob csomagtartó, kezem, ruhám közben összekenve, elvisz, boltban kiderült az akció kb annyit jelentett ugyanannyi mint máshol csak ott nem kell hozzá régi tűzhely. :) Ez volt kb az utolsó akció ami felkeltette a figyelmem.
Mondjuk 68 k -ból , hogy lehet megélni azt nem tudom.
A Flextronicsban ezek keresnek most két műszakban 68.000 forintot, persze hogy az "életükért" küzdenek a Pennyben.""
Mik vannak az eu hátsó udvarában. Több sebességes eu val ezt bebetonozzák! Arcátlan az elmúlt évtizedek hitegetése után. Megáll a mondás: Meszziről jött ember...!
Ááá dehogy!:-)
Lupin Úr mindenkit magáz, igy illik visszaszólitani. Rám ragad meg nekem tetszik is. Csak lazán ez itt a net.
Ott alul megtalálható Sárvári Penny market :D nekünk is van boltunk Sárváron..ismerős arcok vannak ott a bolt előtt..hehe :-))
valójában Sárváron is egy csomó szerencsétlen, és csóró ember él...ezeknek minden forint megtakarítás számít..ezért ölni is képesek lennének...
A Flextronicsban ezek keresnek most két műszakban 68.000 forintot, persze hogy az "életükért" küzdenek a Pennyben.
Talált süllyedt. :)
Itt már mindenki magázódik csak én vagyok akkora paraszt , hogy mindenkit letegezek? :)
Hehe...arra emlékszem..:-)) híradóban benne volt...
csakhogy USA -ban annyi az árú, és olyan akciók vannak hogy nemigaz...annyi az árú hogy beledögelenek a nagy kínálat miatt...
addig nálunk nincs ilyen akció, és dömping.
"korpulens hölgy"
Maga mekkora úriember Lupin Úr!:-)
Állatok, nem tudom mit kellene osztogassanak ingyen , hogy így küzdjek érte. :)""
Ne menjük messze! Esetleg egy akciós OTP ár felkeltené az érdeklődését?:-)
Kérdés, hogy érdekel-e bárkit miből (milyen forrásból) fogyaszt a hölgy. Gyanítom ez nem lesz az érdeklődés középpontjában...