Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#448936 Ronin_ Előzmény: #448825

Nyitni kellene egy anyázós topicot:-)

Szerintem meg is nyitom, ott nem off semmiféle anyázás.

#448935 vincentlauria Előzmény: #448905

Én is inkább ebben az irányban értelmezném a jelentést, no de elvakult vagyok biztosan és nem figyelek a gurukra, akik megmondták.... csak nem kereskedték le

#448934 vincentlauria Előzmény: #448902

:) csak még mindig nem értem ezt a hozzáállást... miért jó más kárának örülni, attól neki(k) több lesz. Egyébként sose láttam még az ebrokinál egy olyan rendszerüzenetet, hogy "megkérdezte Illúzió gurut a művelet helyességéről?" vagy vmi hasonló...

#448908 Lxrose Előzmény: #448861

Nem rád gondoltam, mégha te is szoktad használni ezt a kifejezést más csodarészvényekre. De ha szerinted is tolvajrészvény lett, akkor persze rád is vonatkozik.

#448905 Bendeguz Előzmény: #448902

Az utolsó két bekezdés nagyon tetszett. Ezek szerint olvassák a Facebook-os és a fórumos anyázást is és a visszaugatás helyett inkább megszívlelik az arra érdemeseket. Korrekt!

"A növekedési stratégiát akkor folytatják, ha a finanszírozási hátteret ismét biztos kézben tudják. Több projekt van a csőben, de ezekhez a források oldaláról kell biztos alapon állni, hogy ezekről bejelentéseket is tehessen a vállalat.

A társaság a transzparenciával kapcsolatos vádak közül a megszívlelendőket magáévá tette, a mostani jelentéssel és előrejelzésekkel is ezt erősítik. Szerettek volna olyan előrejelzést kiadni, amit inkább túlteljesít majd a cég. "

#448902 hAliG Előzmény: #448895

Sok kárörvendő-okoskodó keveredett ide az utóbbi néhány napban.. :)

Nekik ebben van az izgalom, ha valahol történés van, és tudnak rúgni az ottani embereken egyet!

Persze mindegyik már halálra kereste magát a részvénnyel, mert a legalján vett és a legtetején adott, minden egyes hullámnál!

#448878 Illuzio Előzmény: #448783

Sajnálatos tény,(finoman fogalmazva)nagyon korlátozott gondolkodású emberke vagy.!!!

#448848 SZETO99 Előzmény: #448847

Igen, kivételesen korrekt volt a PF. Most értek el MINDENKIhez az infok, most már senki számára nem zsákbamacska a rövidtávot tekintve.

Jöhetnek a büfik.

Nem hangzik hülyén . Szerintem, értelmes elemző azt látja, hogy a Cég nem fényezte a helyzetet, viszont semmi tragédia nincs. Ezzel kihúzta annak a méregfogát, hogy" jaj mik történhettek" , másrészt azzal, hogy reálisan értékeli saját helyzetét, -tán még alul is- bizalmi tőkét kovácsol, ami ilyen zavaros időkben aranyat ér.

#448832 hAliG Előzmény: #448631

Biztosan...

Nem 100Ft még az árfolyam? Pedig vettem vóna vagy 50-60ezer db-ot! :)

#448827 Előzmény: #448816

Még nem lefutott a mini pánik, de nagy baj nem látszik ebben a pillanatban.

Néhány kommenttel lejjeb…

#448825 SZETO99

Néhány kommenttel lejjebb sokatok a topic tisztaságáról beszélt...illetve annak céljáról. Eléggé megugrottak az "anyázós" hozzászólások. Az érzelmi hozzászólásokat véleményem szerint célszerűbb lenne privátban intézni, az nagyérdemű előtt pedig csak a lényegi és tárgyilagos eszmefuttatásokat vezetni..

De utólag is elnézést, hogy beleszóltam a vitákba.