Csupa jó hír a shortom szempontjából,no Sebaj Tóbiás :D Kellemes 7végét mkinek!
Csupa jó hír a shortom szempontjából,no Sebaj Tóbiás :D Kellemes 7végét mkinek!
Mi-mi. Mindjárt kicseréli az opt meg a mol a részvényeket. Innentől kezdve lassan már kerti parti is lehet a közgyűlés...
Pedig milyen unalmas volt a nap fél 4ig,ha Molly vevőnek nem jut eszébe észnélkül vásárolni lehet el is alszok,de hogy ennek mi értelme volt?
Csak nem bírtam magammal. Itthon gyorsan belecsaptam a lecsóba minden féle indikátor nélkül lett egy adag short 14424-es bekerrel.
Pedig nem akartam hétvégén idegeskedni.
Otp meg nem ment el. Reggel kellett volna dobni.
Én záróbna adtam shortot a jó kedvükért...
hát én nem tudtam mire vélni ezt a dolgot...röhej..mol megy OTP le..
mindenesetre longot indítottam kétszereset mint ami short van..majd lezárjuk 14700 on ha ez kell nekik...aztán onnan egy újabb nagy sort...hétfőn :-)
nem bírtam nézni kiszórtam a hatit bukóban :-(
bazzz otp remek, örülök, hogy van egy tarisznyával... ezért tépték gondolom a molt, sejtették, hogy otpben műsor lesz a végén...
Érdekes mintha rossz végén állnék a faxnak,délelőtt zúg minden,mostanra pedig fel az égnek,amcsik megint jó kis átverést csinálnak,itt a Mollyval vitézkednek,élmény a kereskedés...
molba nem vettem bele, csak hitetlenkedtem :)
Legalább Molly a fedezeti?A többi nem ér lófaxt sem ..... én csak nézek ki a buciból mi van itt :D
az szép gratula.... Fedezeti longnak msot örülök basszus, betojnék ha csak shortom lenne...
betettem egy ajánlatot de nem teljesült..pedig átment rajta az árfolyam :D visszavontam :P
most tettem be újat.
Nem akarok senkit piszkálni, uraim első IB-s trade.
S&P futi 884 nyitás 889.25 zárás, 5*50+12,5=262,5- 4,8 dolcsi broki díj.
Egyenlőre nagyon tetszik.
Kissé idegbeteg a piac Bud :D
300 a KT :))
inkább nem longolok...usa megfordul most meg... majd hétfőn esetleg.