Tegnaptól én is felvettem a listámra.
Talán eljött az ideje, egyre többen, egyre többet kötnek benne.
Lassan előveszem a chartját és csinálok valami képet hozzá
Persze, mert nem az egész pénzt fogja az IMF adni. Az IMF beledob 100-150 milliárd eurót, és 100-150 milliárdot az EFSF és ECB biztosítja. 50 milliárdot összekalapoznak a belföldi intézményi befektetőktől és a lakosságtól, ha kell a patriotizmusra hivatkozva. 30-50 milliárdot össze lehet koldulni az olaj államoktól, Kínától, Oroszországtól stb... Így összességében össze fog jönni a szükséges pénz....
Zajlanak az események, de nem sok mindenkit érdekel a cáfolat.
Éjjel lehetett örömködni Olaszorág megsegítése miatt, a cáfolat nem számít:
Máris cáfolják a hatalmas olasz IMF-mentőcsomag hírét
Olasz lapértesülések szerint az IMF-nél már készülnek Olaszország megmentésére. Ha a helyzet tovább romlik, akkor 400-600 milliárd eurós mentőcsomagot kaphat Olaszország - írja a La Stampa. Hétfő reggel már meg is érkezett a hír cáfolata.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/maris_cafoljak_a_hatalmas_olasz_imf-mentocsomag_hiret.159069.html
Erstében nekem bent van már egy ideje, mindig figyelni kell, mert egymás alatt van, nehogy félrenyomjak ,-)
A "világvége" kifutási idő után lesz, az már 1312 :-)
*
Még nincs 1212-m, Equitasnál még nem lehet tradelni.
Felhozom a topikot, hogy köztudatban legyen, hogy megnyílt a topik.
Van valakinek már 1212-je?
Sziasztok.
Amúgy tényleg megérdemelted ezt a pozíciót, sokot teszel itt az emberekért.
Köszönjük.
Jövőhéten, beszélnünk kellene, úgy, hogy a Gábor is itt legyen, jó neked valamikor?
Jó privátban is, csak ide írtam, mert ezt elolvasod..))
Inkább ide írok mint 1112-be,mert itt kisebb a vola :D Én személy szerint köszönöm azt amit hozzátettél a hati topikhoz,sok csártot láttam tőled ami sokat segített a látókörszélesítésben,így jóváhagyom a topiknyitást! :DDD Az általad írt dátum pedig nem felel meg a valóságnak,nem lesz világvége,hanem változás lesz,ami nem időponthoz kötött hanem folyamatosan zajlik,nem fogja mki észrevenni mert nem minden téren a két szeme között játszódik..
Minden jót az ide íróknak,olvasóknak!
12.21-ben lehet valami.....asszony ilyenkor született........._)))
Sziasztok!
MA este gondolkodtam, hogy lassan meg lehet nyitni a 1212-es topikot!
Amennyiben nem haragszotok, élnék a lehetőséggel, tettem le annyit a határidő topikokban minden nap, hogy egyszer én is nyithassak egy határidő topikot ,-)
Érdekes év lesz 2012, mert ugye világvégét jósolnak 2012.12.21.re.
Remélem ezt is túléljük, mint 2000et, meg a pár héttel ezelőtti világvége látomást.
Azt is remélem, hogy ez az év meghozza az elvárt sikereket, beindítja a nyerő szériákat mindenkinek.
Kívánom ezt Nektek! Sok sikert, pénzt, jó kereskedést!