Lehet,hogy annyira jó a jelentés,hogy éppen babusgatják.Vagy annyira rossz,hogy már mindenki kiugrott a székház ablakán!
Lehet,hogy annyira jó a jelentés,hogy éppen babusgatják.Vagy annyira rossz,hogy már mindenki kiugrott a székház ablakán!
Tudnám ilyenkor még mint csinálnak? Elromlott a PDF creator? Vagy még az utolsó pillanatban is szerkesztik? :)
Elmegyek inni pár akcijós koktélt, amire hazajövök ajánlom meglegyen a gyj :)
Talan hetfon lehet miatta emelkedes, a problemak egy resze megoldashoz kozeledhet..
Bar, a leminosites a kotvenyallomany miatt gondot okozhat..
5600-ról rendre kikapdossák a felgyülemlett mennyiséget, most épp kb 800 darabot.
Kíváncsi leszek a záróra, ráspekulál-e valaki egy jó gyj-re..
Remélem, hogy nem éjfélkor adják ki, lenne egy kis időm 20h-ig végigrágni.
Nem rokonszenves, de a Fidesz 8 éven keresztül ugyanezt csinálta. Eltanulták.
Off:
Eszméletlen, hogy a shortfolio és index.hu egész nap mennyire keltik a hangulatot..
Hányinger, amit csinálnak! Kéjes öröm tölti el ezeket az álmagyarokat, ha rossz Mo-nak.
RFV-re ez volt jellemző igen, hogy jó hír előtt sem látszott az árfolyamon semmi, aztán hír, és durr fel.
A lengyel akvi előtt nem kísértem figyelemmel a papírt, de azt írják, hogy akkor kiszivárgott az infó sajna..
Remélem, hogy most a régi jó szokás tért vissza és a jó hír után venni fogják.
Magyarországon létezik olyan fegyelmezett hírzárlat, hogy egy esetleges jó jelentés előtt senki nem akar venni ?!
akkor volt bent egy 800-as, két 200-as, nem önmagában sok, hanem ahhoz képest, h eladó pár 10 darabos volt. de ez már régen volt:-)
Mi van, megint mutogatja valaki az 1k-s pakkját?? kiis vette..sztem csak elszedi a többitől ezzel az ijesztgetéssel
Kaptam egy kis manit, de azt már csak lentebb teszem bele, vagy ha fordul tutkóra.ezen a szinten mozi.
Mondjuk a sok kis kuka eladó kiállhatna, ha látja h ekkora vételi pakkok jelennek meg.
Igen, zárás után negyedéves jelentés. Mondjuk lehet, hogy csak este 8-9 felé teszik ki. Remélhetőleg a számok alátámasztják, hogy ez a papír nem 4000.
Reméljük, hogy nem.
Mindenesetre jó jel, hogy a shortos **** már nincs itt, mert nem kezdte el kihasználni a helyzetet, fél, hogy jó lesz a jelentés és egy kicsit rá.aszna.
Meg vszínű, hogy már egy ideje befejezte a shortját, nincs több belső infója, hogy mennyi befhitelest tudna még kivéreztetni és ezzel tutira zárni a shortot, ahol akarja...