Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Vételi erő = 0

#447737 Előzmény: #447734

Nehogy úgy járjunk, mint a szintén klasszikus film paródiában, mikor a hű baráthoz, ki egy nyitott hulla zsákban piheg, imigyen szól a társa - kitartás pajtás , meg fogsz gyógyulni- és sutty, összehúzzák a cipzárt. Bocs, csak idétlenkedtem, a jövő tényleg reményteli.

#447734 Kiss Zoltán Előzmény: #447727

Kitartás ez tényleg sokkal jobb lesz ! De jelenleg szeretnék FOREST GUMP lenni,aki egy padon

együgyűen magyarázza , májusban meg volt életem legjobb befektetése ! A sziréneket én is

hallottam!

#447733 Előzmény: #447730

Evidencia!!! Sokat gondolkoztam , szerintem nem az kérdés, hogy a papír ér e 10-20 ezer forintot, mert érni fog. Inkább a hirtelen érték növekedés volt egészségtelen, és szinte törvényszerű volt ez a csökkenés. Innen , vagy majdnem innen megint emelkedni fog, meglehet lassabban, de sokkal biztonságosabb , hektikusságra jóval kevésbé hajló szilárdabb alapokon.

Re: Talán majd hétfőn!

#447732 rbbj11 Előzmény: #447716

azért, mert a tőzsde nem lineáris matek. Akkor egy bull trend volt, most bear.

Akkor támaszról fordult, bullosan, szabályosan, most pedig épp az, ami akkor támasz volt, már ellenállás. Ennek ellenére persze minden lehet, mert ez a tőzsde, és itt minden megtörténik, de az esélye borzasztóan kicsi, hogy 2012-ben ez megtörténjen.

Borzasztó érzés, átéltem, amikor szirén hangokra belevettem, aztán néztem naponta a pénzem olvadását. De! Az idő megoldja! Európa Német gazdasági irányítás alá kerül, a helyzet stabilizálódik. Nekünk még egy ilyen kontár , gazdaság romboló kormányunk nem lesz. Obamát elzavarják, nem fognak szándékosan keresztbe tenni egymásnak a pártok.

A Cég jövőre valóban megvalósítja azt, ami az idén tán kissé ígéret maradt.

Te (is) addig ugyan idegroncs lelki beteg leszel, de KITARTÁS, JOBBRA FORDUL A HELYZET!

#447724 Kiss Zoltán Előzmény: #447720

Egy kis vigasz,én nekem hónapok óta rémálmaim vannak arról.hogy Loctite pillanatragasztóval

vagyok beragadva az E-Starban !

#447723 pepe01

Szia

Nekem is ég a pofám elmenni, annyit okoskodtam már:D

Gyere el iszunk egy bambit (unicum), személy szerint nem feltétlenül szeretnék az E-starról beszélni egy kellemes vacsora közben, de mindenre kapható vagyok! :D

#447720 matgab

Én ki sem merem már számolni a veszteségem, de ma reggel 7-kor magamtól arra ébredtem, hogy a****életbebasszamegarohadttőzsde! És nem is tudtam visszaaludni...

Kihalt minden

#447717 Lxrose

Nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára ennyire alacsony a forgalom. Látszik, hogy holnap lesz a jelentés, bár nincs nagy spekulálás, hacsak az nem, hogy nem adták ma.

#447716 Primo

Amikor először belevettem 8900-nál lementünk 7500-ra,dobtam 11,5k-n majd 12,3k-n vettem ekkor ment 12430-ra!Ne ennek sem volt szvsz realitása,megtörtént.Ez 5k emelkedés!Most 6k-ról 10k-ig mért ne mehetne?

#447703 Gorcsev Iván Előzmény: #447692

az ilyen hozzászólásoktól mindig Hofi ugrik be:

Mama! Ha ébren van, ne álmodjon, az Istenit neki! :-)

#447702 Primo

2011,ha nem nagyon el kell gondolkodnom,hogy év elején dobom 12k átlaggal.

#447688 pepe01 Előzmény: #447381

Nagyon jól hangzik, cápa steak minőségi sörrel, közben csendben hallgatom a sztorikat :D

#447685 Gorcsev Iván Előzmény: #447677

Lehet, hogy neked van igazad, mindenestre én erre számítottam.

A jó gyj csak egy dolog. Emlékezzetek csak a Patakis hírre. Akkor is sokan várták a vételi kedv növekedését, és nem igazán jött el.