Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

indexek

#447731 rbbj11

ez a nap ismét borzasztóan csúnya, shortos gyertyát hozott, ismét csak a BUX vigéckedett, de csak a nulla forgalma miatt nem vágták le. Nagy kérdés, h. kitart-e addig itthon a pangás, amíg külföld elkezd egy komoly emelkedést és aztán persze az is kérdés, h. mi azt egyáltalán követhetjük-e. Nagyon úgy tűnik, h. az idei év hátralévő részében sztem már teljesen külön utat jár majd a bux.

Ez a sok esés pedig már annyira egyértelműen ordít egyetlen irányról, hogy egyre inkább úgy gondolom, bejön, amit reggel írtam, és hétfő du., vagy legkésőbb szerdán fordulat jön. Túl egyszerű már a short és a többség negatív, a piac pedig arra megy, amerre a többségnek fáj.

DAX-ban magasabb mélypontról várom a fordulást, kb. 5200-ról.

Az külön érdekes, h. ma DAX komponensek közül a vezető autóipar erős maradt és az agyongyepált bankszektor is emelkedett, és mégis képes volt ilyen esést napon belül produkálni az index.

Re: Meddig tart a védőháló?

#447729 rbbj11 Előzmény: #447719

szerintem pontosan az is lesz rövid időn belül, amit a 2. mondatodban írsz

#447719 exmnbs1

menjen szerintem mindenki amerre lát mert ebből semmi jó nem sül ki

aki akar közös gazdasági irányítást az lépjen át a szorosabb únióba, szavaztassa meg a népével, a többinek pedig saját pénzt

Martonyi szíve mélyén sohasem paterolta ki az IMF-et

#447671 Arsene Lupin

http://atv.hu/cikk/20111124_martonyi_szive_melyen_sohasem_paterolta_ki_az_imf_et

Személy szerint soha nem zártam ki annak a lehetőségét, hogy szükség esetén visszatérünk az IMF-hez. A magyar kormány soha nem volt ellenséges az IMF-fel szemben" - jelentette ki Martonyi János a Dow Jones hírügynökségnek.

-------------------------------------------------------------------------

Ez azért érdekes, mert Lali bohóc azt nyilatkozta, hogy el sem hagytuk az IMF-et. Vagy az egyik elhagyta, a másik ottmaradt? Szegény Irina, pont a Lali?

#447590 rbbj11 Előzmény: #447563

hacsak nem érkezik rá egy gyors válasz, és pl. mégis megindítja az EKB a nyomdát.

Másrészröl pedig csak egyszerü technikai korrekció is lehet, több napos is, miért ne lehetne? 2 napja várta, és épp akkor, mikor már nem várja annyira az ember, akkor jön el. Márcsak azért is, mert már én is pesszimistává váltam. :)

#447549 Arsene Lupin Előzmény: #447546

Kijött közben néhány a vártnál jobb európai adat, ezért az örvendezés. De a tegnapi maximumok alatt vannak még jóval.

#447548 Rozsdáskilincs Előzmény: #447474

Az egész világ be van tojva. Mi lesz itt, ha már a németek is megfertőződhetnek? ""

Lupin Úr!

Van egy olyan elméletem miszerint a német kötvényekben a görögök trójai falova van jelen:-) Legalábbis a görögök hozzáállása nagyon ezt erősiti. De kik vannak a görögök mögött? És az amerikaiak miért huzódtak hátrébb az arab konfiktusokba? És még egy érdekes fejlemény miért kénytelenek fenyegetőzni az oroszok újra rakétákkal? Lehet túl sok élénkitő teát itam ma:-) Nagy sumákság lehet a dolgok mögött.

#447521 Oszol Előzmény: #447474

egyetertek a Hazmesterrel.

gyakorta jol sikerult beirasokkal orvendeztet meg minket, Lupin Ur.

#447514 Arsene Lupin Előzmény: #447474

A németeknél sem tartott sokáig a technikai korrekció. Az angolok meg már pirosban. Hamarosan beszakadunk mi is.

Re: huf

#447510 Arsene Lupin Előzmény: #447498

"A lap szerint arról született döntés, hogy felderítik ki állhat a fejlemények mögött."

Ők voltak indirekt módon. Ezzel az erővel az után is nyomoztathatnának, hogy ki szellentett az ülésen. Nekem nagyon gyanús ez a Gyurcsány.

Re: nincs cím

#447509 hosszhuszár Előzmény: #447466

Tegnap olvastam valahol, hogy valamilyen alapnak kellett likvidálni a pozicióit, ezért estek a nyersanyagok....

huf

#447498 Borska

"A mai Magyar Nemzet ugynakkor arról ír – kormányközeli forrásokra hivatkozva –, hogy a kormány és a nemzetbiztonsági kabinet ülésén is kiemelt téma volt a forint elleni "folymatos, és koncentrált támadás". A lap szerint arról született döntés, hogy felderítik ki állhat a fejlemények mögött. A nemzetbiztonsági kabinetnek Orbán Viktor mellett, Pintér Sándor belügy-, Hende Csaba honvédelmi-, Martonyi János külügy-, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, valamint Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár a tagja. E mellett egyes ülésekre titkoszolgálati és rendvédelmi vezetők is meghívást kapnak."

... bravó,valóban hülyét csinálunk magunkból