Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: KEG RALLY!!!

#447292 joepappa Előzmény: #447287

akkor a steigert is meg lehet vezetni :) és jelentkeztél nála mi túróst akar? érdekelne. kegbe ő volt a nagytulaj ha nem akarja nem vezetik meg.

#447287 Zotya32 Előzmény: #447285

Steier... a steiger az egy mezőgazdasági gép :)))

http://david.farmnet.com.au/files/2008/03/steiger1.jpg

Amúgy lehet őt megvezették... nem tudom, de pár hete írt a pf-re, hogy keg-részvényesek jelentkezzenek... nem tudom mi a szándéka, hisz tavaly tavasszal "kiszállt" a cég(é)ből.... vajon miért érdekli, hogy mi van a keggel???

Meglátjuk, hogy mire megy ki a játék... én most ülök benne hosszabb távra, gondolkodtam rajta sokat az elmúlt napokban, de ha phylben vagyok már 5 éve, akkor itt is kibírom tavaszig.... vagy megszívom ezt is???

#447285 joepappa Előzmény: #447185

nem akarom megtippelni mejik kettő de a steigernek is kijárna az öt év :) vagy kötééél:)

KEG RALLY!!!

#447080 úttakarító

Nem akarok naív lenni,ismerve a kispapírok sorsát,de most úgy érzem nagy lehetőség előtt áll a keg és amivel foglalkozik...Egyre többen fognak autógázra átállni ilyen benzinárak mellett.Szerintem akár az oroszok simán részesedést szerezhetnek benne (lásd.múltban Borsodchem,Tvk,Mol).

#446380 Zotya32 Előzmény: #446371

ok, és a pb-gáz vásárlását miből, hogyan fogják finanszírozni? van rá keret? mert a mostani jelentésből sok nem derül ki abból, hogyan is áll a keg "anyagilag"...

szerintem ezek csak spekis hírek lesznek, arra használható, mint a phyl-nél a n-gene story... hosszútávon óvatosan kell kezelni, egy esetleges keg-rallyt meg kell lovagolni és időben kiugrani... én erre próbálok majd koncentrálni....

KEG RALLY!!!

#446371 úttakarító

Elfogadom az érvedet ezzel az egyiptomi mesével,én inkább a FÁK-országokbeli PB-gáz vásárlására irányuló keretszerződésre appelálok.Úgy érzem az orosz vonal lesz a nyerő.Majd jövő héten meglátjuk.Mindenesetre a papírt az 50Ft megfogta és az 57-es támaszon átment.A chartja felfelé mutat (én a stooq-n szoktam nézni).

Re: Speki Papírok

#446216 Zotya32 Előzmény: #446205

ok, hogy speki papír, de ez az egyiptomi üzleti lehetőség egyelőre erős csúsztatás...

honnan tudni, hogy mit kap a keg érte cserébe? azért, hogy egy 2010 közepén alapított társaságra engedményez egy ilyen "boltot"? aminek az egyik tulajdonosa a kossuth bef. zrt, ahol érdekes mód a korrábi keg vezér is feltűnik? szóval már csak emiatt is óvatosan a nagy lelkendezéssel, hogy micsoda üzlet áll a kapuban... az orosz szerződés dettó... és miből fogják megvenni a gáz tőlük? a kegnél hegyekben áll a kp??

Speki Papírok

#446205 úttakarító

Igen,ne felejtsük el,hogy ezek speki papírok és igazából a sorsukat a bennfentesek és a nagybüfik döntik el.Phylaxiát,Nutexet,Hunmininget,Hybridboxot már nem mernék venni,még az Estmédia,Bookline,Synergon belefér.Mindíg az van,hogy van aki jó időben be-és kiszáll,vagy beragad,vagy megtartja és különböző árszinteken próbálja higítani a pakkjait.

#446155 Zotya32 Előzmény: #446152

vegyed, csak tartsd a fejedben a lenti gondolatokat, és ne hidd el a csodaváró meséket....

lásd egyiptomi biznisz... az orosz keretszerződés se sokkal több...

ilyet is láthattunk a phylaxiánál... azóta is csak úgy dübörög a szállítás az orosz piacra, olyannyira, hogy már nincs is a holdingnál a gyógyszerüzletágat rejtő phyl-pharma zrt....