Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Hivatalosan is megkerestük az IMF-et

#446630 rbbj11 Előzmény: #446580

pedig a szótárban egyenesen a liberális szó áll a túloldalon. Utána lehet nézni. Nekem mindegy egyébként, hogy fordítják, de egy az egyben át kell venni az angol szót vagy normálisan lefordítani. Nem hogy az egyik felét fordítom, a másikat meghagyom... mert ez jelenleg csak annyit jelent, hogy ki milyen vallásos :) (vagyis nem görögkeleti vallású)

#446629 Előzmény: #446625

Hogyne láttunk volna ilyet Amerikában, de most nem ott keresünk új pm-et (pedig ott is rájuk férne), hanem itt emlegettél jobb ngm lehetőségeket ;) Mellesleg, az általad leírt klán, illetve személyek nem igazán a pm pozícióért voltak harcban :)

Matolcsy fejét hiányolta Kövér az IMF-blamázs miatt

#446628 Arsene Lupin

http://hvg.hu/itthon/20111121_Matolcsy_Orban_IMF#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

És Matolcsy még miniszter?” – kérdezte a Fidesz szerdai elnökségi ülésén a kormányfő-pártelnöktől Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke. A hvg.hu meg nem erősített forrásból úgy értesült, hogy Orbán Viktor ezt megelőzően közölte a párt vezetőségével, hogy a kormány ismét az IMF-hez fordul.

-----------------------------------------------------------------------------------

Ehhez képet Lézer Jani ma azt nyilatkozta, hogy 100% áll Gyurka mögött.

#446625 banyaiz Előzmény: #446617

Láttunk azért már a politikában olyat, hogy vkinek nagy vagyona van, világban szétnézel láthatsz egy pár ilyet. Kennedy család pl , vagy Swarczenegger nem hiszem filmezésből nem maradt neki mit enni ezért ment el kormányzónak. :)

Azért alapesetben egy pm szellemi terméke valahol megjelenik a gazdaságpolitikájában, nyilván kompromisszumokkal.

#446617 Előzmény: #446613

Példának okáért írtam a böszödi beszédet, amely nyilvánvalóan egy olyan hozzászólásra született, amelynek köze nem volt a valósághoz, viszont olyan hangnemben adta elő egy prominens, hogy azzal még Gyurcsány agyát is ennyire fel tudta izélni.

Azok az emberek, akik kellően tökösek, azoknak már cégbirodalma, biztosítója, vagyonvédelme, vagy egyéb olyan jellegű elfoglaltsága van, amelyek után épeszű ember nem gondolhatja, hogy elvállalnának egy ilyen hálátlan és pénztelen pozíciót. Namármost, ebből következik az, hogy aki a tűz közelében volt az elmúlt húsz évben, és ez még nincs meg neki, az ugyan nem feltétlenül nem lehetne hiteles, de hogy nem lehet tökös, az biztos.

Egyebekben, tényleg nagyon el vagytok ti tájolva, azt hiszitek, hogy egy Nemzetgazdasági Miniszter saját kútfőből dolgozik, és a többiek csak nézik, hogy mit csinál? Azt csinálja egy miniszter, amit mondanak neki. És ha ezt mondják neki, akkor ezt fogja csinálni, különösen ha az egész frakció azt mondja, hogy támogatja ebben. Innentől egy szerepcsere mégis mit változtatna meg?

#446614 Előzmény: #446612

Minden csak nézőpont kérdése.

Ha Gyuri bácsi például mások által nem operálandó betegeket vállalna be, abban az esetben ha nem 100% a mortalitási aránya, akkor máris sorban állnának nála. Egyebekben nem hiszem, hogy Magyarország esetében bízhatnánk az öngyógyítási folyamatokban, hiszen az ország 2/3 része jelen pillanatban is a költségvetési lélegeztetőgépen él, és esze ágában sincs erről leválni - hiába mondják nekik, hogy dejszen' egészségesek valójában.

#446613 banyaiz Előzmény: #446608

Hát figyelj ez a visszatartás akkor nem tudom az elképzelések milyenek lehetnek. :)

Olyan ember kell aki kellően tökös, és hiteles. Ki lehet ilyen ? Mellár esetleg? Bár ő mostanában annyit kritizált lehet már nem jó cimbora.

#446612 Arsene Lupin Előzmény: #446601

Ha a pácienseknek megmutatnák Gyuri doki mortalitási statisztikáit, hihetetlen öngyógyulási folyamatok indulnának be.

#446608 Előzmény: #446602

"A baj, hogy egyet sem látok."

Akkor miből vonod le azt a következtetést, hogy nem Matolcsy az, aki még vissza is tartja a többieket, amolyan böszödi beszéd módjára?

#446602 banyaiz Előzmény: #446587

Csak és kizárólag olyan ember aki ha kell le tudja állítani Viktort, és el tudja neki magyarázni, hogy ez a dolog ugyan a politikailag jól hangzik de gazdaságilag egy baromság. Ha van ilyen ember a Fideszben vagy holdudvarban akkor ő. A baj, hogy egyet sem látok.

Nagyon veszítenivaló nincs mert ezt a jelenlegi szintet ha most egy elmegyógyintézetből kiválasztok találomra egy ápoltat ő is nagy biztonsággal hozza. :)

#446601 Előzmény: #446594

Ezen megállapítás csak abban az esetben lehet helytálló, amennyiben a helyettes megtalálásig nem lesz még magasabb a mortalitás aránya az el nem végzett műtétek miatt.

#446594 Arsene Lupin Előzmény: #446587

Ha egy sebésznek feltűnően magas a mortalitási rátája, nem szoktak várni a megfelelő helyettes megtalálásáig.

#446587 Előzmény: #446583

Akiket korábban javasoltál, azok nem lennének jobbak. Mielőtt én bárkit röptetnék, először azt szeretném tudni, hogy ki lesz helyette, mert nem a reptetés a megoldás, hanem ha jobbat találsz. Ki lenne az?

#446583 banyaiz Előzmény: #446578

Szerintem a legjobb lenne ha befognák és végre elkezdenének gondolkodni és dolgozni, és az eredmények beszélnének. Előbb Tolcsyt röptetnék.

#446580 Arsene Lupin Előzmény: #446578

"szabadszellemű v. hasonló szóként"

Na ne. Az már majdnem liberális. Olyan is volt a kerály, de mint a visszavonult kurvák, ő sem dicsekszik ifjú éveivel.

#446578 rbbj11 Előzmény: #446576

mondjuk én ettől a kifejezéstől is kiütést kapok: "nem orthodox".

Legalább vette volna a fáradtságot a média egy szótárt felütni, és magyarosan használni az "unorthodox" szót, mint szabadszellemű v. hasonló szóként.

#446576 banyaiz Előzmény: #446574

Egy egyszerű nem ortodox felnégyelés, és lefejezés elég lesz neki.

Rbbj11: szerintem már túltettek rajtuk, azok dörzsölten, pofátlanul loptak, ezek viszont lehet kevesebbet lopnak de olyan sötétek, hogy az több kárt okoz mint egy tatárjárás. :)

Ne legyen igazam.

#446575 rbbj11 Előzmény: #446553

ezek túl fognak tenni a libáson és medgyón is :DD

Borzalmas, csalódott vagyok, a legnagyobb baj, h. az állampolgárok többsége is ilyen szinten v. még lejjebb van. Ez az ország tényleg megy le a lefolyón....

#446574 Arsene Lupin Előzmény: #446553

"Ez a duma azon kívül , hogy igen vicces kényszerzubbonyért, és kényszergyógykezelésért kiált, de minimum alkoholszondáért. :)"

Azért nehogy Giordano Bruno sorsára juttassa itt nekem a Gyurkát!