Vagy realista?;-)
ebben is kitömtek mindenkit, akit lehetett??? szépen felezett, kérdés, hogy vajon lesz-e olyan esemény, vagy egy új vételi erő, ami visszahúzza 12k fölé? Netán 4000 alatt ajándék kategória??
http://profitline.hu/technika/elemzes/247981/E-STAR_technikai_elemzes
"Az elmúlt két hét azzal telt, hogy a hónap elején letört 6000 forintos szint fölé próbáljon visszatérni. Az esést a 2010-ben kialakult bázis 5500 forintnál megállította, támaszként funkcionált a 200 hetes mozgóátlag is. A múlt héten mutatott gyertya alapján kérdéses, hogy az 5500 forintról megindult emelkedéssel ki tud-e lépnie az 500 forintos sávból. Ha sikerülne is, 6500 forintnál újabb ellenállás állhatja útját. Csökkenés során továbbra is támasz 5500 forintnál, törése esetén viszont tovább csúszhat 4000 forintig."
Egy kicsit megbombáztatok privát mailekkel, de megnyugtatok mindenkit, csak egy kis gag volt a csökkentésre irányuló célzás...Nyugi, semmi rendkívüli negatívról nem tudok, csak lemaradt a szmájli.
Viszont holnap reggeltől egy hétig nem leszek, jó gyűjtögetést és árfolyam-emelkedést mindenkinek!
Nameg, hatha a gyj-ig Former megtud/kozread egy-ket jo hirt...
Szép volt,köszi !
Kicsit nyugodtabban alszok a hétvégén :))
Igen,én 31 darab, meg valaki 30 . Magyarázzátok el nekem,milyen érdeket szolgál, ha zárás előtt 1 perccel lezúzzák -5% -ra?! Biztos szegényes a fantáziám, de nem értem...
16:59-kor pedig egy 400 db-os "csökkentést" láttunk.
Bárki volt is az, sokat gondolok a szüleire...
most látom, frászt közel a sáv aljához, felkötötték, szépítettek :)
végül nagyforgalmú esö nap lett, sáv aljához közelre nyomva az árat
15:59 kor aktivitást mutatott egy laza 230pontos borítással.
+ egy kis fedezet hiány pótlására való felszólítás...
Határidős továbbgörgetés...