Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Orbán Viktor: Kölcsönre nincs szükségünk

#445980 Spade Előzmény: #445977

"a most gondolj bele ez az ember lenne Tolcsy, és ez után a produkció után lenne,

Szerinted mit tenne? Szerintem azonnal harakiri mert nem bírná elviselni a tudatot. :) Ez a **** pedig megmagyarázza a megmagyarázhatatlant. "

.

This is not Japan, this is Sparta :)

.

de nem értem mit idegeled magad sztem tök szórakoztatók ezek a magyarázatok, nem voltál még török piacon ahol a kereskedő a rádmelegítés közben eltemeti háromszor is az anyját, mert amúgy nem a jó magyarázatokból élsz hanem gondolom pénzből, a HUF meg erősödik tetszik neki :I.

#445977 banyaiz Előzmény: #445971

Japánban volt egy sztori ahol a közlekedési miniszter azért mondott le mert a szuperexpresz késett néhányszor 5-10 perceket, és azt mondta az elfogadhatatlan.

Na most gondolj bele ez az ember lenne Tolcsy, és ez után a produkció után lenne,

Szerinted mit tenne? Szerintem azonnal harakiri mert nem bírná elviselni a tudatot. :) Ez a **** pedig megmagyarázza a megmagyarázhatatlant.

Egy dolgot tudok elfogadni ha lemond, ennyi elég volt az okosságaiból (nekem) .

#445971 Spade Előzmény: #445970

"2/3-ot én arra értem, hogy bármit megvalósíthat amit kigondol kis túlzással"

.

hiába van 2/3 ha közben 100000 elkeseredett ember felégeti a nagyvárosokat...ráadásul egy velejéig elb@szott gazdasági helyzetben egy teljesen szétlopott szétrabol közszférával, és végsőkig kizsigerelt emberekkel vetták át a kormányzást, ilyenkor pengeélen táncol minden...

#445970 banyaiz Előzmény: #445962

2/3-ot én arra értem, hogy bármit megvalósíthat amit kigondol kis túlzással, és közben erre képes, nem csak amit csinál, hanem ahogy csinálja, és közben amit mond. Előző években mindig magyarázat lehetett, hogy az ellenzék megvétózta. Most ilyen nincs a szellemi termék magáért beszél.

Nekem égő, hogy ez az ember irányíthat egy ilyen fontos területet ebben az országban, de majd feldolgozom. :)

#445969 Spade Előzmény: #445964

én anélkül is fel tudok sorolni 100 hibát, h olvasnám a cikket, de azok a legfontosabb paraméterek amit mondtam a többi kb. le van x@rva, ha 3:0-ra nyersz nem számit mecs közben hányszor adtad el a labdát és hányszor mentett bravúrosan a kapus, viszont ha 3:0 ra kikapsz tök mind1 h hány kapufát lőttél...

#445967 Spade Előzmény: #445963

egyrészt nem volt meg mindig az aktivum és az idén kétszer is ATH volt, az is eredmény h államosították a magánpénztárat és abból lett a hiány 3%, a többiben ez fel se merült volna hanem marad 6%, és ugye ha jövöre meglesz megint a 3% akkor ez is kiesik, tehát nem egyértelmü h dilettáns, várjuk meg a jövö év végét a részeredmények alapján lehet még zseni is, de akár dilettáns is...

#445964 xmann Előzmény: #445962

Érdemes elolvasni az indexen a mai pénz beszél rovat cikket. Elég jól leírja a jelen helZetet és hogy milyen hülyeségeket csinált a kormány . Nem is ragozom akit érdekel olvassa el

#445963 xmann Előzmény: #445937

Amiket eredményként leírtál ahhoz matolcsynak semmi köze. A külkereskedelmi többlet mar előttük megvolt, a hiány egyszeri tételek nélkül nem 3 hanem 6 százalék lenne, és elég egyértelmű hogy ilyen dilettáns gazdasági vezetés meg nem nagyon volt mo-on.

#445962 Spade Előzmény: #445952

Pedig Mato tálleg nem ortodox, mert az eddigi pm-ek megoldása az volt h tekerünk még egyet a zemberek pöcsén, és persze sokat variáltak meg ötleteltek de legalább először jó irányban ültek a lovon (adócsökkentés) a lyukakat meg be kellett foltozni de olyan adókkal tömik be amik a beruházásoknak kevésbé fájnak nagyon helyesn (Áfa,üzemanyag stb.) mert ugye a mercedes pont lex@rja mekkora az AFA, alig érinti, a végtörlesztéssel nagy öngolt löttek ugye jog és szerződés biztonság meg a hitel beszűkülést amit okoz, de az IMF erre is jó h a piacok gyorsabban elhiszik h nem lesz több ilyen...

És a gazdaságot sohanem a 2/3-hoz kell mérni hanem a versenytársakhoz meg a gazdasági környezethez, te se azért kapsz fizut vagy nyersz a tőzsdén mert mondjuk a haveri körben megvan a 2/3 :)

#445961 banyaiz Előzmény: #445951

Na igen, csak amit a kerály csinált az kb úgy néz ki, hogy mi eljuttattuk a labdát a saját gólvonalunkra nem ortodox módon. Aztán a saját gólvonalunknál elkezdi a hátrahúzós cseleket, aminek két eredménye lehet rossz esetben azonnal (ön)gól, jó esetben nem kaptunk gólt és eljutottunk a saját ötösünkig.

Mindezt pedig úgy kommentálja mintha 10 gólt rúgtunk volna. Na ehhez azért már kell tehetség az kétségtelen. Bár kicsit röhejesnek hat ha belegondolok, de valóban nem ortodox az igaz. :))

Közben van a csapatban egy féleszű Tolcsy aki ha véletlenül felvisszük félpályáig, és megkapja a lasztit, elindul a saját kapunk felé nem ortodox módon, és talán le lehet szerelni, vagy felrúgni, de kétesélyes. Na kb ennyi a produkció kolléga. Kb erre a szitura lehet mondani 10 emberrel többre mennénk. :D

Csintalan

#445957 lagwagoner

Nem tudjátok, hogy hova tűnt a HírTV-ről Csintalan vonalban műsora? Ő olyan okos ember, ezeket mind elmagyarázná. Mi van, már nem kíváncsi a HirTV a nézők véleményére?

#445952 banyaiz Előzmény: #445937

Hmm. :) Honnan is kezdjem , nem meglepő módon nem értek egyet. Szerintem ekkora marha még Pm nem volt Mo-n.

Kezdjük onnan 2/3-a van, vagyis amit kigondol 1 hét múlva törvény kis túlzással, mivel van egy aláíróbajnok K elnök is a csapatban. Ehhez kell mérni a teljesítményt, mennyire összehangolt, precíz, logikus, milyen jól van tálalva stb. Na ezeknek az elemeknek csíráját is nehéz felfedezni.

A növekedés beindítása Szja, tánya elképzelés ez szép. Egy bajom van vele, időrendben megelőzte ennek a költségvetési fedezetét jelentő megszorítások (Széll prg) hatásait. Így valahonnan ezt össze kellett kaparni. Arra alapozott, hogy 1 évig mnyp időt ad, és majd a gazdasági fellendülés átvágja ezt a problémát. Mindezt egy ilyen világgazdasági környezetben. Ez egy olyan kalandorkodás ami miatt azonnali lefejezés. Látszik is cds-en, minősítésünkön stb mekkora rizikó volt ez, hangsúlyozom ilyen külső környezetben.

Látszik is most 2012-es költségvetésnél nem győzi befoltozni plusz adókkal a lyukat amit adócsökkentéssel ütött. Nehezen megy, lassan több az adó mint volt korábban

Ezen kívül, hogy ez a szerencsejátékos húzása csúfosan megbukott semmi érdemi dolgot nem hajtott végre azon kívül, hogy ahányszor megszólalt elmondta, hogy ő nem ortodox, ami miatt már közröhej a világban. Hiszen a lépései éppen , hogy ortodoxok . :) Ezzel viszont jól be tudta dönteni a tőzsdét, Ft-ot ahányszor csak annyit mondott, hogy öööö. .)

És akkor még a devizahiteles témákról, IMF-ről stb nem is beszéltem, nem is akarok magáért beszél amit , és ahogy ott művel.

Röviden ennyi , egy nagy 0 kb jóindulattal.

#445951 Spade Előzmény: #445943

mindig az eredmény minősít, a saját ötösön megcsinálni egy hátrahúzós cselt lehet a legnagyobb királyság és a legnagyobb ostobaság is attól függően h mi történik utána :)

.

És egy komoly test-test elleni küzdelemben mindig vannak sérülések és kényszerű cserék, ez már egy ilyen játék :)

Re: Kontra, rekontra, szubkontra

#445950 Arsene Lupin Előzmény: #445948

Szigorúan day trade szempontjából tippeltem. Amúgy a jenkiknél is lehet ma egy technikai korrekció felfele.

#445948 Sezlonrugo Előzmény: #445935

Ma nemtom mi lesz, de az S&P elég rosszul fest, nem várok nagy rallyt a közeljövöben.

#445943 Arsene Lupin Előzmény: #445937

Az IMF nem fogja bevenni egy megyei harmadosztályú játékos trükkjeit. Azon a szinten amúgy a trükköző játékost azonnal felrúgják. Durva játék lesz itt még. A Gyurkát harmadik öngólja után valószínűleg lekapják a pályáról. Sajnos nem ortodox módon játssza a focit.

#445942 Rozsdáskilincs Előzmény: #445939

Ma későn keltem, de nem adtam volna:-) Nincs játék csak unalom tip. Kedvet csinált tippeléshez.

#445937 Spade Előzmény: #445853

A Lajos meg meg is érdemli amit kap, úgy nem beszélünk nőkről sskk

.

.

Szerintem bár ez itt nem lesz népszerű, de ha valaha lesz itt Mo-n növekedés azt Matolcsy két adócsökkentése (Tanya szja) alapozta meg, hozzá képest az össze pm a egy rakás f@sz. A végtörlesztés súlyos hiba volt de azt nem biztos Matolcsy akarta és valszeg nem is a kerály...de lehet h politikailag az is elkerülhetetlen volt. Mert azért nézzük az eredményket. a kereskedelmi mérleg bazi nagy plusszokat mutat, a GDP növekedés jóval nagyobb mint amit az elemzők vártak 1.4%, az államháztartási hiány úgy tünk 3% alá kerül és többé kevésbé megőrződött a társadalmi béke, ami ugye a görögökről meg az olaszokról de spanyolokról se mondható el és hol vannak ők a 3%-tól...meg az eladósodás csökkentésétől...

Amúgy meg egy tőzsdei siten érdekes visszahivatkozni arra h mit mondtak fél éve, amikor egyik nap valaki shortol másik nap longol.a legtermészetesebb módon, pedig ez alapvetően más várakozást jelent :)

.

A kerály meg nagyot húzott az IMF-hez fordulással, focista létére ismeri a súlypont áthelyezéseket, eddig a belső feszültségek csillapitása volt, most valszeg a pénzvilág megnyugtatása van soron, ha sikerül akkor ö a kerály és nem érdemtelenül...