igen, épp a sorrend a gond. Mert nekünk meg időnk már nem maradt. Pl. 6 hónapppal későbbi megállapodás már késő lehet, pl. ha addig elszáll a forint, akkor nekünk annyi
igen, épp a sorrend a gond. Mert nekünk meg időnk már nem maradt. Pl. 6 hónapppal későbbi megállapodás már késő lehet, pl. ha addig elszáll a forint, akkor nekünk annyi
Bizony, Gyurcsány lényegében elsőként rohant az IMF-hez anno. Kapott is érte rendesen a pofájába a kerályi gárdától. Most pedig hosszú sor áll előttünk.
Ha az aluljáróban egy úrinő talál két koldust, az egyik csendben nyújtja a kezét, a másik pedig éppen most hülyepicsázta le, melyiknek ad pénzt?
csak a sorrend kétséges, de hogy mind kaja lesz, az szerintem biztos...
Te mit ennél a helyükbe? Belgiumot, Ausztriát vagy Mogyoróországot?
Nekik sincsenek korlátlan forrásaik, nem úgy van az, hogy egyszerre mindenkit...másrészt ott a példa statuálás, ahogy Lupin is írta
itt már rég nincs gyomor, mindegy hogyan, de pénzt kell kihelyezni, országot megvenni, minden áron, bármi áron, ízlik nem ízlik, megesznek mindekit...
pont ez az, most se pucsít, csak azt mondja: " ha jó kislány leszel, még akár meg is kaphatod az aranyozott dákómat"
Amúgy egyetértek azzal, hogy az IMF-nek való bepucsítás jobb később, mint soha, bár lehet, hogy már így is késő.
ha ezt is beveszi a financial group gyomra, és kibékülős gang bang lesz, akkor vmit nagyon tudnak ezek a narancsos fiúk!
Kósa: Az IMF-fel való szakítás sosem merült fel
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111118-kosa-az-imffel-valo-szakitas-sosem-merult-fel.html
Ha ezek után még azzal is előjön, hogy Irina egy okos nő, és belekezdenek a kibékülős szexbe, én eldobom az agyamat.
Ma durván visszanyittatnak a tegnap a BÉT-en lezárt vagy kivágott shortok.
1. Először is kamu volta hír. Egyáltalán nem dugta meg a kerály Piroskát, egyelőre csak könyörög egy randiért. Ráadásul nem is személyesen, a Gyurkával cserkészteti be a nőt. Közben Piroska már több helyen is akciózik világban kerályunknál jobb kiállású és főleg szavahihetőbb pasikkal. És bár Piroskának nagy a szíve meg a …., de azért ……
2. Egyáltalán nem biztos, hogy elkerültük a leminősítést. A financial gang nem felejt, példát akar statuálni, és Piroska domina is megbünteti a kerályt, ha egyáltalán összejön a parti. Az nem lehet, hogy egy kamu bejelentés után elfelejtsék a sérelmeket. Meg hogy Irina és Lajoska hirtelen országos cimborák legyenek. Azok után, hogy Lajoska lényegében lehülyepics*zta.
3. Nagyon ramatyul teljesítettek a kinti piacok, sorba veszik elő a fiúk a palacsintákat. Ráadásul már megint vöröslenek a futik.
4. Az OTP jelentés jó lett. Dolgozott rajta a kozmetikus gárda rendesen. De hírre általában adni szoktak.
Amúgy egyetértek azzal, hogy jobb később, mint soha, bár lehet, hogy már így is késő.
ez megtörtént eset az jó benne, nagy botrány volt Usában. Elindítod, és oda kattintasz ameddig tudtad nézni legutóbb, akkor végét meg tudod nézni. Nekem ment limit nélkül is úgy emlékszem. Most néztem egy nagyon jó filmet Trockíj meggyilkolása Delon film ajánlom figyelmedbe. :)
Aszittem kifejted, de látom bozóthatrcot nyomsz...
Viszont ha már tudsz olvasni eröltesd meg magad az írásnál mert egy 5 éves is értelmesebben, összeszedettebben tolja :)
felfele kitörés falsnak néz ki --- még nem vagyok longban, de keresem a lelki kapaszkodókat hozzá.
Jó, nekem bejön ez a kategória. Valahogy nem birom a látvány filmeket. Megakartam köszönni de elfeledtem. Nemtudtam végignézni a limit miatt. Akkor szitkozódtam is miatta. A limit nélküli link meg nem müködött. Akartam kérdezni a főnök volt a kém? Gondolom nem vagy nem csak ő.
Nyertél színvonalasan
http://www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy
A többi meg majd kiderül
Azért én forgalomban elmúlt másfél évben drasztikus csökkenést látok, persze ebben is sok hatás van, de a forradalmi hatás sem tett jót neki finoman szólva.
Néha már az a benyomásom ahogy ránézek pl egy Otp kereskedésre, hogy innen a fórumról nyitott dt-kel meg lehetne mozgatni.
Védheted őket max pengeváltásokba keveredünk itt-ott. :)
Film jó volt? nem is kérdeztem.
Már értem mire gondolsz. Szvsz az ok a legyel lakosság nem volt olyan ostoba mint mi. A deviza adósságra gondolok. Szvsz ez sem az ő bünük. De nehogy félre értsd. Nem védem az uralkodót főleg veled szembe nem:-) Csak szerintem ez az ok a lemaradásra.
Ezzel a címmel. Ami már sejtetett valamit. Főleg ahogy a PF kommentálta.
"Új IMF-csomag: kerülgetjük, mint macska a forró kását"
" Elég ránéznem a Bétre minden papír meghalt, Otp és csak tántorog 0 a forgalma. Kisebb papírokban szinte kötés sincs. "
A bét régóta haldoklik, a brokicégek bűne is a magas dijak. Régen ennek a forgalomnak a 5-8 X volt. Kevés a cég a béten akik vannak azokat meg inkább hagyjuk. 2 papiros index. Ennek nem sok köze a fityiszhez az igaz nem is tettek ők se semmit hogy jobb legyen.