Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Tuszok

#445762 Formerplayer

Csak nehogy holnap meglepődj.....

Erős kezek kezdtek el zsákolni ma...Keveset, de legalább nem óvatosan.....

A legszebb az, hogy nem Jedi lovagok vannak végre a vételi oldalon....A sötét oldal termetes lovagjai szagot kaptak....

#445672 Bendeguz Előzmény: #445661

Iszol? Vagy mitől ez a humorheroldkodás? :)

Ma tényleg csak az IMF miatt vették kicsi papírkánkat?

#445661 matgab

Csak semmi buzulás! :-) Nehogy a végén úgy járjatok, mint az egyszeri katonák az őrségben...! :-D

#445621 rbbj11

a tőzsde nem 1 éves meggazdagodásról szó, sem ebben a részvényben, sem semmi másban. És még az a jobb eset, ha hosszú távon valóban sikerül vele komoly pénzt keresni.

#445610 Janicroft

Nem szabadna beleszólnom, ez a kettőtök ügye, csak azért teszem mert hasonló cipőben járok mint te, legalábbis valamilyen szinten. De amikor azt írod hogy az utolsó forintjaidból vett hígításról van szó, amit egyszerűen nem bírtál tovább tartani, plusz semmi jót nem látsz se kint, se itthon, a részvényben sem, így ezt dobáltad ki mostanában, akkor azért picit gondolkozz el azon amit Former is írt: az utolsó szabad filléreket ne tedd már kockára, pláne ne akkor amikor semmi jót nem látsz se itthon se külföldön, ebben a papírban meg már van annyi kitettséged ami saját erődhöz képest most túl sok.

Ebből csak a még több idegeskedés meg csalódás, meg rossz döntések lesznek. Ugye a mai árfolyamot elnézve most gondolom azon agyalsz miért nem tartottad még egy kicsit. Hiányzik ez?

#445608 rbbj11 Előzmény: #445605

na, kivételesen teljesen egyetértek.

És ez minden "beragadtnak" jó, megfogadásra érdemes tanács.

#445605 Formerplayer

Te mondtad, hogy a 5500-ön vett tételedet 5700-en kiszórtad...ha ez nem rövid távú trade, akkor nevezzük jáspiskígyónak, de a lényeg ugyanaz....

Az igazi felelőtlenség az, ha az utolsó fillérjeidet tolod be a tőzsdére. Nem egyszer mondtam privátban is, hogy hagyd a francba az egészet, ülj rá a kezedre, fél évente nézz be ide, foglalkozz mással.Kevesebb rivotril, nagyobb nyugalom, több pénz. Sajnálom, hogy direkt az ellenkezőjét csinálod....

Emberismereted is elhagyott...Igenis a segítő szándék vezérel(t), de te egyszerűen nem hagyod, hogy segítsenek neked. Kedvellek is, mert kicsit 10 évvel ezelőtti önmagamat látom benned. Az, hogy tapasztalatlanságod miatt gyengén viselkedsz, az javulni fog idővel, tudjuk be 20-as éveidnek...A motiváció hiányát pedig a pár száz forintos ugrálásaidra mondtam. Mindened pedig egyáltalán nem vesztetted el, tudomásom szerint 4 számjegyű részvényszámon ücsörögsz, ez pedig minden, csak nem csőd.Hál Istennek....

Szóval kevesebb nyavalygás, több hit a jövőben.....Vagy nagy levegő és egy határozott mozdulat a sell gombra. Ez előbbi kifizetődőbb, de nehezebb és hosszabb.. a második esetén az intenzív stressz rögtön megszűnik, de megnehezül az eredeti állapot helyreállítása.

Mindig van "b" verzió....

#445603 Előzmény: #445601

Behódolt az, csak miért pont ezt csinálná normálisan?!

#445600 Előzmény: #445587

Talán az a cég bűn rossz, amire az van ki írva" 2/3-os többség." A többi meg ettől (is) szenved.

#445559 Előzmény: #445531

Bár én is vettem ma, az emelkedés nagy eséllyel pusztán csak rettenhetetlen Vezérünk behódolásának (IMF ) reakciója volt.

#445545 Lxrose Előzmény: #445531

Le bizony! Sok forint pozíciót kell zárni, meg szerintem OTP és társai is lehet felzárkózó, és persze nálunk is lehet némi megnyugvás. Ennek tudatában az S&P is megnyugodhat egy időre legalábbis.

#445531 hAliG Előzmény: #445523

A világot elnézve lehet, csak tiszavirág életű lesz ez a dolog, habár le vagyunk maradva, talán felzárkózunk a napokban, még ha a DAX, SnP most esik is..

#445523 madA_ Előzmény: #445514

Hja, gondoltam, hogy nem engedik 6.000-en zárni, de azért szép volt ez így is a nap végére. Legalább felkavarta az állóvizet. Kiváncsi vagyok holnapi folytatásra, na meg persze az irányra.

#445516 hAliG Előzmény: #445515

5990

De az utolsó pillanatban vettek ki eladásról, 5700-ról, egy 800 db-os pakkot...

Szórakozik a keccseg :)

#445514 hAliG Előzmény: #445513

Jah, de a lekötögető szarházi is megjelent...

Szándékosan vissza akarják nyomni. Egyébként adnék ennek is egy jó kis büntit, hogy mindig mutogatja a pakkját, aztán visszavonja :)