szánalom, ami itt megy... :-(
miért?
a piacról finanszíroznak, írták is...
felvették a kellő piaci pozíciókat, a gyártott hírükre....
vicces...
Igaz, ha a tárgyalásokon is hozzák a szokásos nagyon kemény, és okos vagyok stílust rövid beszélgetés lesz.
Kezdolap: Jogos, mnb nem tudott róla nem lep meg. Minek szólni nekik ilyen ügyekről bagatell. :)
ATV-ben most mondják, hogy szakértői kormány után vissza akar sompolyogni a hatalomba
megállapodás még nincs, továbbra is huszárosan visszük a feltételeinket, amik talán nem mennek át... sz'al, lehet itt még magasabb kamat...
MNB nem tudott róla...
http://www.portfolio.hu/gazdasag/az_mnb-t_meglepte_a_kormany_bejelentese.158541.html
ja, vagy kamatemelés, vagy ez kb ez volt a választék jelen helyzetben. Szerencse, hogy inkább ezt választották. Azért az ide vezető út tankönyvekbe kívánkozik.
Ne ne kérlek ne mondj ilyet, hogy ügyesen tálalnak valamit. Már Bajnai idejében is csak egy biztosítás volt keret nagy része devizatartalékban volt. Mindenki azért könyörgött, hogy ezt tartsák meg biztonsági hálónak ebben a bizonytalan időben.
Ezek pedig 1,5 éve mást sem csinálnak mint az Imf anyját szidják, most meg... Röhej egy népség.
Persze olyan szempontból jó, hogy nem 400 Ft-os Eur-nál szánták rá magukat.
Exmnbs1: ha kell hát kell, de az előzményei a durvák anyázzuk őket feleslegesen utána megyünk kuncsorogni, nagy előrelátás és bölcsesség nyilvánul meg. :) Szomorú inkább ha belegondolok.
2008ban is mint derült égből villámcsapás kellett IMFnek megmentenie Mo-t, miközben az izlandiakon borzadozott a sajtó
Horgászsporttársam én rájöttem valamire amit mondanak annak az ellenkezője valósul meg hosszú küzdelem után. :)
Lásd nyugdíjak, eva, imf, adórendszer, megszorítások, bankok stb.
Ez nem túl jó jel az államadósságra nézve mert azzal is háborúban vagyunk. :)
De, hogy erről az Imf témáról hogyan fognak nyilatkozni arra nagyon kíváncsi vagyok. A legegyszerűbb azt lenne mondani tévedtünk , drága volt és sokáig tartott , de beláttuk. Ha ezt mondják respekt. Van rá bármennyi pénzem, hogy ezzel szemben vmi akkora orbitális baromságot adnak elő amit röhögés nélkül nem lehet majd kibírni.
Zoli
Ügyesen tálalják ez csak biztositás! Megnyugszanak a kintiek az jó nekünk. Idehaza meg aki politizál az tudja kinél van sapka, igy nem tartja nagy bünnek ha kicsit lóditanak, sőt szvsz sokaknak hizelgett hogy a kis ország kisembere baztatja a nagyembereket. Jól meg mondtuk nekik filing. Engem inkább az aggaszt hogy lehet itthon rosszabb a helyzet mint azt remélték. Vagy rosszabb várható nemzetközi szinten. Na ez a fontosabb üzi szerintem és ez aggasztó.
VP találó kommentje az indoklással kapcsolatban az mforról:
"Akkorák a csúsztatások, hogy már az olvasáshoz is hólánc kell.. ." :D
Ammann mondja- hozzá kell szokni a francos frank erejéhez.
Hildebrand 1.2 rőgzít
Ejj, ejj hitelesség:))
Szar nap ez a kerályság életében. A fő udvari bolond Fasztolcsy ugye lemond most. Mert ekkora beégés esetén jobb helyeken azonnali harakiri van. :)
"mi újság a hitelességgel?"
.
Az meg ki a f@szt izgatja ebben a helyzetben ? :)
A jó politikus alkalmazkodik a helyzethez. Hiba is a politikában igazságot keresgélni ahogy alakul a harctér úgy alakul a politikai vélemény. Csak ezen a módon lehet sikeres.
Má hogyne lenne csak nyakig:D Remélem csak viccelőddnek kicsit beszednek innen onnan egy kis pizt oszt rendeződik a helyzet. Én egyenlőre még röhögök. Bár 500 felett kicsit halkabban.