Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Lefele

#445494 Waszeitung Előzmény: #445483

Például...tele szájjal ordították hogy nem kell ide imf...két nap alatt pálfordulás,de gondolom ők ezt msáhogy látják és gondolják.Nem az a gond hogy megkötötték hanem az hogy az is hülye volt aki ilyet mert feltételezni.

Sokadik hitelvesztésük ez...

Rozsdáskilincs nekem is szétdurran a fejem,hátrafelé ülni az előre rohanó lovon...neked van vmi közöd manapság shortpozihoz talán? :D

#445491 Rozsdáskilincs Előzmény: #445475

no igen és még azt mondják nem a méret a lényeg:-) Mikor leültünk ehez az asztalhoz akkor már tudtuk milyen szabályok szerint kell játszanunk. El el kenegetik a szánkat. Te Waszi nem érzem valami jól magam ma:-)

#445475 Waszeitung Előzmény: #445454

No már tudjuk is hogy miért,imf paktum megvan,szép shortos futtatás volt,így már érthető hogy miért vagyunk ilyen erősek két napja...és hát ugye van aki közel van a tűzhöz,egy vizsgálatot ez megérdemelne,de mutyilandban mindent szabad a nagyoknak.

#445474 Spade Előzmény: #445220

"Az NGM azt közölte „ voltaképp egy biztosítást kötünk, amely növeli a befektetői biztonságot Magyarországon”. Ez a gyakorlatban egy hitelkeret-megállapodás jelenthet, ami nem új elem: gyakorlatilag ilyet kötöttünk 2008 őszén, a válság időszakában is, és az akkori megállapodásban szereplő hitelkeret teljes összegét sem hívtuk le."

A kerály engedett, nagyon okosan tette....

#445454 Rozsdáskilincs Előzmény: #445450

Baromi könnyedséggel tartják az indexünket a nemzetközi hangulat ellenére a nagyfiuk. Persze a nagyfiuknak nagy a pénztárcájuk is. Igy mi kicsik kénytelenek vagyunk meghajolni erejük láttán.

Rivotril Úr! Rajtad nem …

#445417 Rozsdáskilincs

Rivotril Úr! Rajtad nem nevethettem. Mivel nem is tudtam hogy a világon vagy. Te megszemélyesitetted az álltalam irt nép szócskát. A másik én a helyzeten nevettem amit én találtam ki. Hisz még megsem történt. Számomra mulatságos kép amit látok. Kissat irta hogy a bankban mit tapasztalt. Nagy bölcsen oda is irta hogy kábitás. Erre az én fantáziámban: Ül a bankban az ügyfeles, minden tőzsde titkok tudója. Bejárni a munkahelyére csak hobbi egyszerüen szereti. Okositja a népet mi lesz a piacon. Reflexből fognak ráugrani az OTP papirjaira azok az ember tömegek akik csak felületesen követik a piacot. Meggyőzik magukat múltkor is csak ennyit kellet volna tenni, mikor leesik venni. Mulatságosnak tartom hogy az emberek azt hiszik ilyen eccerü pénzt csinálni. A régi idők köszönnek vissza az aranyláz idejéből. Csak lecseréltük az ásót lapátot kornak megfelelő eszközökre pár színesceruza szoftverek a mai kellékek de az alapsztori ugyanaz. Gondolom mindenki dőlne a röhögéstől ha ma azt tanácsolnák menjen a hármas határhegyre és ott megcsinálhatja a szerencséjét. Gondolkodtam tegnap este miért tetted miért bújtál a negativ figara bőrébe. Arra jutottam magadra ismertél a leirtakban és az elkeseredésedben, kicsit kiakartad erereszteni a gőzt. Remélem ezzel már jobban lettél. A közmondások viccek sem csak azt a célt szolgálják hogy jól mulatozzunk. Általában van valami mondani valójuk is. Mégsem utáljuk a kiagyalójukat. Ha van egy csep eszünk akkor tudjuk is hogy nem bennünket utálnak hanem a helyzetet amibe kerültek.

Nyilasi irt egy ujjabb cikket érdemes elolvasni. Bepillantást enged kicsit a tőzsde igazi mivoltába. Itt mindenki hazudik minden szinten! Nem azért mert roszember csak egyszerüen azért az érzésért amit a pénz birtokában megélhetünk. Szvsz a piac egy szabályzott keretek közötti félkaru rabló, de szerintem még az is tisztességesebb. Hisz a gép a megirt program szerint valamennyit visszaad.

A dúrva szóhasználat miatt ki kellene moderáljalak! De azon gondolkodttam hogy amenyiben ehhez a közösséghez szeretnél továbbiakban is tartozni, akkor mégsem mindegy. Ha töröllek akkor jót teszek veled egy negativ megnyilvánulásodnak nyoma sem marad. Ha meg akarlak büntetni akkor otthagyom a helyén had lássák az emberek az éned ezt az oldalát is. Kell e büntetni egy ilyen lelkiállapotban lévő embert azzal hogy moderálom. Hisz a fórum is egy kapaszkodó szalmaszál. Ha nem akarsz ezen a fórumon irogatni akkor tökmindegy. Ha akarod törlöm.

Az aranyásók történetén érdemes kicsit elmélázni, volt aki belehalt. Sajnos idehaza is vannak erre példák, híd el ebben semmi öröm nincs, nagyon is szomorú. De ahogy az ördög mondja a szabadakarat a legnagyobb kiváltság.

Rákerestem a nevedre ezt találtam:

„1. MiLYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER a RIVOTRIL tabletta és MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

A Rivotril hatóanyaga a klonazepám, amely a benzodiazepinek gyógyszercsoportjába tartozik.

A klonazepámnak görcsgátló, nyugtató, izomlazító és szorongásoldó hatása van.

A Rivotril tablettát a következő betegségek kezelésére alkalmazzák:

Epilepszia (csecsemőknél, gyermekeknél és felnőtteknél).

Szorongásos állapotok és ezekhez kapcsolódó tünetek.

Pánikbetegség (önmagában vagy konkrét dologtól, helyzettől való irreális félelemmel kísérve).”

Ha ezt szeded akkor lehet megfelelőbb lenne egy önbizalom nővelését segitő sport. A piac az ereje teljében lévőket is megformázza. Idővel átalakitja a testet és a lelket. És általában baromira nem az előnyünkre. Kereskedőnek lenni nem épp a legvidámabb foglalkozás. Az érdeklődő ismerősöket megpróbálom lebeszélni hogy betegyék a lábukat ebbe a hazug csalárd pénz háborúba. A népszerüsités gépezete magával ragad sok embert. Mélyen hallgatnak a csontig hatoló fájdalmakról amit a leendő trédernek kikell majd állnia. Most mond meg nem nevetséges az emberi butaság? Elhinni azt hogy pofon eccerüen meggazdagothatunk csak a többi hatmilliárd ember a hülye mert ezt nemtudja. Ringatni magunkat hogy mi jólinformáltak vagyunk. Olyan könyvet sem találsz hogy hogyan lopta el a piac a lelkem vagy hogyan mentem tönkre a tőzsdén, pedig alany volt bőven. Valszin nem venné meg senki ezeket a müveket. Az emberek arra kiványcsiak hogyan lett valaki sikeres. Pedig szvsz komoly értékük lenne.

#445406 Waszeitung Előzmény: #445313

:DDD

Amúgy ettől több rossz hírt vszeg már képtelenség leírni,kitalálni,kinyomtatni,terjeszteni...és senki nem fél semmitől,csak veszik a papírokat,egészen elképesztő.

#445403 Arsene Lupin Előzmény: #445178

Megvolt a várt beszakadás, legalább is odakint. A jenki adatokra viszont minden gond pillanatok alatt el lett feledve. Ennek még SC is lehet ma a vége. Őrült világ van most.

#445323 rbbj11 Előzmény: #445313

megint csak a tényeket tudom nyugtázni: hír-horrorcunami volt este, ami német bankleminősítésestül is csak egy -0,8%-ra volt elég a dax--ban

#445273 Oszol Előzmény: #445220

olasz allampapir-hozam ujra 7% felett. Sokaig nem tartott a happy Berlusco tavozasa utan ..

#445220 Arsene Lupin Előzmény: #445178

Ahogy várható volt, behalt a felrángatási kísérlet mindenütt. Európa elkezd most lefele csúszni, esetleg szakadni.

Re: Hazavágta az amerikai piacokat a Fitch

#445188 Előzmény: #445087

Kezd olyan lenni ez az egész, mintha záróra előtt a bank emberei beültek volna a játékosok közé a kaszinóban.

Lefele

#445178 Arsene Lupin

A tegnap éjjeli állapothoz képest javulgatnak a futik. Európa fél-egy százalékos mínuszban kezdhet, amit a pajtások lelkesen meg fognak próbálni feljebb húzni. Sokat azért nem lesznek pluszban, mert beindulnak egy szinten majd a szórógépek. Túl sok a negatív hír és a még tisztázatlan sorsú palacsinta.

Itthon is lefele várom ma a piacot. Lassú csorgás és durva borítás is a pakliban van.